• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: Plus tier map bude odvislý od postupu v quest linii imho
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    YORK: Po daily questech.
    YORK
    YORK --- ---
    Přišel jste už někdo na to, jak se refreshuje inventář u Zany? Misí jsem u ní už udělal spoustu a pořád tam má ty samý jedničkový a dvojkový mapy co na začátku.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Einhar má možnost spawnout od druhého aktu v jakékoli likaci, což má nějakou základní pravděpodobnost, stejně jako ostatní masteři, když se odemknou.

K tomu jsou ještě navíc "daily" mise pro každého mastera, kdy jsou v rámci atlasu níže vidět na jaké mapě master je. V rámci těchto daily je tedy garantován alespoň jeden Einhar/zana/alva/niko za den.

GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHEWBACCA:
    OTAVA: po dobu levelování je to náhoda, v mapách je vidět, kde jsou einharovy daily.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    GORDHART: a ty potvory se ted budou spawnovat nahodile na mapach ? Nebo v ramci questu, muzu to nejak farmit ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Da se nejak vyvolat ten lov ? Uz dlouho jsem na nic nenrazil jenom tak.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHEWBACCA: V zásadě jsi to pochopil (lov příšer->oltář v aréně->odměna), na zbytek tý lokace (takovej plac s klecema) se vykašli, je to relikt dob minulých.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dotaz: vcera jsem k tomu sedl trochu nalitej a zaroven u toho usinal ale co si pamatuuju ze jsem ba zacatku 2 actu dostal quest od typka ulovit 4 potvory. To jsem splnil a portlo me to do lokality kde je arena kde jsem dal 4 casti z tech potvor do zarizeni, ty se mi spawnuli, chcipl jsem a pak je pokosil a nic. Predpokladam ze kdybych je dal tak se mi z tech casti craftne zbran. Pak tam jsou 4 ruzny casti mapy a v nich nic. Jak toto pls cely funguje ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JANDOS: Jsem v práci, takže to nezkontroluju ve hře, ale někde jsem na redditu zaznamenal něco o "betrayal help" panelu v rámci boardu, tak možná tam něco?...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jak presne mezi tema memberama syndicatu funguje to "trusted" ? Vzdycky nekomu dam ze bude trusted s nekym jinym a vubec se mezi nima neobjevi ten zelenej link.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak GGG fakt nekecali když tvrdili že navýší sulphite capacity a azurite drop. Sulphite se mi zvedl z 5k na 23k a azurite má cca 100% nárůst...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ještě vylepšený tahák...

Investigation guide UPDATED with reddit work from u/Ordicomputers and u/Nolanbrolan : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/a72nwi/investigation_guide_updated_with_reddit_work_from/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    * Fixed a bug preventing players from unlocking the "Shaped" and "Elder" Zana mods.

dobry no, jsem si celou dobu myslel, ze to je vypnuty schvalne... ale vic by se mi to hodilo pri odemykani atlasu, ne ted :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Forum - Announcements - 3.5.0d Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2275852

nerf syndicate obtiznosti to vypada
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    CHEWBACCA: Primo v options ty hry si dej v zalozce UI item filter "default" a to ti pro zacatek uplne staci. Nemusi nic stahovat. Defaultne to je vypnuty. Jinak zaklady jsou dobre popsany v ty video serii co jsem posilal.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    S filtrama atd bych kluci asi jeste pockal az budu mit odehrano vic.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: ano ja vim ale cela ta stranka kde se ma zaklikat xy veci je pro novacka jak mapa v uzbectine ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: to je mimochodem stejnej filter, jako filterblade, co tu doporucujeme, je to jen webova nadstavba nad nim - konfigurujou se tam jen zaklady (treba ja si tam zaskrtavam, ze chci ukazovat i low level mapy, prestoze stahuju Uber Strict, apod)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CHEWBACCA: hraju to uz asi ctyri roky a nikdy jsem nepouzil jiny lootfilter nez tenhle:
    Releases · NeverSinkDev/NeverSink-Filter · GitHub
    https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases

naklikat si vlastni filtr kdyz vis totalne absolutni tuzku o tom co se to pta jestli zorbazovat nebo ne je totalni hovadina
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: jasny. Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: je to prblizne tak, ze v leve dolni tretine je STR, nahore INT, a naprvo dole DEX. Nicmene existuje jen velice malo buildu, ktere skutecne benefituji z co nejvyssi hodnoty tech statu, u vetsinu buildu na tom na rozdil od jinych her (prilis) nezalezi. Vetsinou ti proste staci mit jen tolik, abys splnil nejaky min req na itemech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam