• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: to je mimochodem stejnej filter, jako filterblade, co tu doporucujeme, je to jen webova nadstavba nad nim - konfigurujou se tam jen zaklady (treba ja si tam zaskrtavam, ze chci ukazovat i low level mapy, prestoze stahuju Uber Strict, apod)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CHEWBACCA: hraju to uz asi ctyri roky a nikdy jsem nepouzil jiny lootfilter nez tenhle:
    Releases · NeverSinkDev/NeverSink-Filter · GitHub
    https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases

naklikat si vlastni filtr kdyz vis totalne absolutni tuzku o tom co se to pta jestli zorbazovat nebo ne je totalni hovadina
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: jasny. Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: je to prblizne tak, ze v leve dolni tretine je STR, nahore INT, a naprvo dole DEX. Nicmene existuje jen velice malo buildu, ktere skutecne benefituji z co nejvyssi hodnoty tech statu, u vetsinu buildu na tom na rozdil od jinych her (prilis) nezalezi. Vetsinou ti proste staci mit jen tolik, abys splnil nejaky min req na itemech.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diky za odpovedi. Ten skill tree uz vidim. Kouknul jsem se na dalsi passivky ktery jsou dal ve vetvi a nejtery zvysuji strength a dexterity. Filtry na predmety si nastavim a prestanu sbirat vse :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    CHEWBACCA:
    - Nevim co myslis dexterity a strenght vetvi, nic takovyho tam neni. Vsechny classy sdilej stejnej strom akorat kazdej v nem zacina jinde.
    - Zaklad je nastavit si loot filtr aby ti na zemi svitilo jenom neco. Pro zacatek je ve hre jeden co se jmenuje default potom si muzes nakonfigurovat a stahnout treba tady http://www.filterblade.xyz/
    - Identifikace se dela scroll of wisdom

Celkove bych ti doporucil podviat se na tuhle video serii. Pochopis tak prvnich 5% hry, PoE je vazne slozity :)

Beginner's Guide Series - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL7GqFLebBU8inlrcqTZFXtIwP362XrdNe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA:
    - v PoE se nic neodemyka, proste pokud mas skillpointy, muzes si dojit ve stromu kam chces. Neni zadne omezeni na to, co ktery class muze/nemuze byt.
    - idealni je nesbirat tolik veci :-) jinde nez ve meste to vendorovi neprodas
    - zadny ekvivalent tehle Diablo mechaniky tu neni (neni treba)

Realne chces mit nejaky item filter, co odfiltruje balast - na adrese http://filterblade.xyz si muzes takovy pripravit, a postupem casu ho zprisnovat.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja vas trosku vratim na zacatek par dotazy jestli mohu ? :-)

Zacal jsem hrat vcera, aktualne witchka na 10 lvl a dotazy nasledujici:

Kdy se mi odemkne a jestli vubec streng a dexterity skill vetev

Inventar mi prijde malej? Jak nejefektivnejc rozkladat sesbiranej loot? Musim kvuli tomu stale portovat do mesta ?

Identifikace ala Deckard Cain nebo book of identify je neco takovyho ve hre ?

Diky za odpovedi novackovy
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: ja na nahody moc neverim .. spis na mf gear a nastaveni mapy co bezis :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: ty na tom videu asi jo, nevim ted kolik je ten bonus (tohle byl zjevne scarab na div karty), ale tam ten s mapama tusim behal sam...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: ono s mf hodne pomaha pocet lidi v parte, ne? nemeli to nahodou sdileny veci od vsech co to bezeli?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kvalitni rant
    plus to s tim 1-star leaderm na scaraba se mi stalo vcera, a byl jsem hodne nstvanej teda, 3x 3-star pod nim jsem si pripravil, a pak jsem jen ziral... navic je dost tezky leadera prohodit, protoze pokud neprijde (a ze nechodej), tak takova moznost proste neni

The critical flaw with Betrayal: Difficulty ramps up exponentially, but rewards are flat-lined. : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/a6w3hr/the_critical_flaw_with_betrayal_difficulty_ramps/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Moje pointa spis byla, ze me tohle harvestovani vubec nefunguje :-) Jsem treba dropnul dva ty nejlepsi scaraby na mapy, a videl jsem fotku cloveka co s nima behat elder channell, jak tam nadropi pul batohu map. Dobry, tak jsem si dal elder na tu samou mapu, natocil sextanty na vic potvor, vytocil beyond mapy, sextanty, fragment, abyss zana mod. A padly my tri mapy dohromady za 2 runy (tj. mohl jsem radsi prodat ty scaraby po 35c), na treti run jsem nemel scaraby a tak jsem to sel tak na pohodu, a mel jsem pet map. Proste me RNG nema rado no.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Ten labyrinth v hideoutu me pobavil
    EXI
    EXI --- ---
    tak zacni stremovat a zarid si otroky, ktery ti budou davat veci zadarmo :D treba na konci dostane mirror, takze uz jich ma celkem 12.. tak takhle by me to rozhodne nebavilo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to hraju proste spatne furt... :-)

[PoE] Stream highlights #238 - Printing currency
    https://www.youtube.com/watch?v=Fl83Wu_X4oo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: ted jsem to zkousel znova, schvalne jsem se pokusil spawnout nizsi zonu (komplet cele jsem to nacampil v Ossuary, kde je nejlepsi zona na manipulaci s nima), coz jako moc nevyslo, stejne jsem dostal zonu 81 :-) Takze po 3 pokusech mam splnene 2 challenge, nicmene ted konecne vim s jistotou jak udelat to s tema 30s. Dmg od sochy jsem failnul az v posledni vterine, to me nasralo. Ale skeletoni furt nevim, je nejaka faze, kdy jsou jako "trosku videt", a muzes je poslapat? Protoze jak vylezou, tak to vzdycky skonci mou smrti, i kdyz jsem si extra pro ne vzal decoy totem. Idealne odkaz na minutaz nejakeho videa kde jsou videt v te fazi, jsem dneska videl asi tri cizi videa, a nektry lidi je tam proste vubec nemaj, a splnilo se jim to samo, tak nevim...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: Prej je pošlapat než vylezou.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Mimochodem pokud by chtel nekdo celej syndicate ignorovat tak to funguje tak, ze dokud neudelate jeden encouter tak se nespusti jinej. Takze staci pockat az se objevi syndicate laboratory, nejit dolu a zadnej gank, transport ani fortification nikdy nepotkate.
    Do HC mozna dobry, ale zase prijdete o jednu z hlavnich mechanik :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jj, ten intervention se zcela cilene zjevuje kdyz neco delas co bude nebezpecny... :-) Ale bavi me to, na ctvrtej pokus jsem konecne dal uber eldera ted, ale na Mastermindovi jsem podruhy pohorel, budu muset vic nastudovat tu mechaniku, treba ty plazici se kostlivci, ty vubec nevim jak se jim branit (a ani nemluvim o tom, ze challenge je o tom, aby se vubec neobjevili).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: jo je to drsný, možná proto mě to baví :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam