• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JANDOS: dík
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    CHEWBACCA: Vysvetleny to mas tady. Fakt by ses mel podivat na celou tu serii uz jsem ji tu linkoval, pokud jsi novej v PoE. Zabere to tak hodku ale usetri ti to 100 hodin ve hre.

Path of Exile: Beginners Guide Series - Part 7 - Gear, Defenses and Offense
    http://www.youtube.com/watch?v=-lNbNBh8Qpw
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    YORK: diky
    YORK
    YORK --- ---
    CHEWBACCA: S těma barvama to je velmi dobrej postřeh.

Sockety se dají přebarvovat chromatic orbama, ale je to náhodný a nejčastějš padají barvy odpovídající typu itemu, přesně jak říkáš. To znamená, že narollovat 4 modrý sockety na čistě evasionovém (tedy zeleném) itemu má strašně malou šanci - jde to, ale spálíš na tom kotel chromatic orbů.

Pro tebe je teď nejlepší nosit modro/červený itemy, tj. co mají současně armor a energy shield. Energy shield není moc dobrej, pokud na to nemáš přímo postavenej build. Funguje jako hpčka, ale obnovuje se v základu pouze když chvíli nedostáváš žádnou damage. Armor oproti tomu snižuje každou fyzickou ránu, kterou dostaneš.

Modro červenej item tudíž bude mít nějakej armor (takže nebudeš dostávat takovou damage) a současně půjdou sockety rozumně nabarvit na modrý.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: ok. Jen jsem si vsiml ze napr brneni s armor ma vetsinou zeleny sockety a roby s evasion a es maji vetsinou modry sockety. A zatim 99% skills gemu mam modrych tak me to trochu vede pouzivat roby a modry skills protoze jedu energy vetev u witch. Ale ok chapu. Pohledam na wiki a pokusim se prelouskat a mrknout i na nejaky buildy. Jsem na 42 lvl a hraju to tak nejak bez knowhow a zacinam umirat obcas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: armor redukuje fyzickou damage, evasion se dmg vyhyba v zavislosti na utocnikove accuracy, a ES dmg pohlcuje do poolu dalsich "zivotu". Presne mechanismy najdes na wiki, ale predevsim uz prestan uvazovat v tech mantinelech "co je pro witch nejdulezitejsi", protoze ta otazka opravdu nedava zadny smysl, uz tu myslim padlo, ze v POE muze kazdy hrat cokoliv si ve stromu naklika. V podstate jen planujes jaky druh defensivy a zvysovani efektivnich HP zvolis.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mohl by mi nekdo vysvetlit prosim rozdil mezi armor, evasion, energy shield a co je pro witch nejdulezitejsi? Diky moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se mi libi tohle na jeho kanale, to asi tuhle ligu zkusim, protoze to mam stejne jako on, nesnasim lab, a v endgame grin challenge nikdy nedokazu dat tech 500 truhel, a zrovna tahle liga jako je celkem nadejna na 40/40 - plus myslim by to slo postavit i celkem jako budget verze bez tech drahejch QoL unikatu

[PATH OF EXILE] – SPEED U-LAB FARMER – 40/40 DELVE CHALLENGES CLEAR!
    https://www.youtube.com/watch?v=SBlzJU9dDRk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-))

[PATH OF EXILE] – 5000 FUSING BATTLE – MBXTREME VS DONTHECROWN – WINNER GETS ALL!
    https://www.youtube.com/watch?v=akufKsEZt2k&t=1s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: tajne mistnosti jsou afaik vyhradne v labyrintu nebo v unikatni perandus mape. U tech je ale na minimape vzdycky videt, kde je vchod, a spinac bude nejaky objekt v jeho bezprostredni blizkosti. Teda, pokud oba mluvime o tom samem.

Pak se jeste obcas za zdi objevi pevnost syndikatu, ale to je bug :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ja mam problem s tajnymi mistnostmi. obcas na mape vidim ze je nekde mistnost a pak se tam da dostat treba sikovnym skokem nebo spinac otevre tajne dvere. ale uz jsem narazil na mistnosti ktere vidim na mape za zdi a zadny spinac nelze najit (snazil jsem se dlouho), ani tam nejde skocit(je to proste za zdi). poradite jak se tam pripafne priste dostat?
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHEWBACCA: otravuj, však co
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HUGILA: nechci otravovat s kazdou blbosti
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    CHEWBACCA: pis to tady, rad se taky poucim.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    byl by někdo ochoten udělit pár rad přes sz? ať to tu nezasírám
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: btw, oproti tomu, co se rikalo pred ligou, se pri importu hideoutu ani nahodou nic samo nenakoupi. Tj. je fakt nutny na kazdou picovinu kliknou v shopu ze koupit (a pro jistotu nejde ani koupit hromadne kdyz neco potrebujes vickrat). Trvalo mi to asi dve hodiny nakoupit na svuj, a myslim ted pockam s dalsim, az to nejak automatizujou... :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tenhle typek dela nejhezci hideouty co jsem kdy videl.

Flowering Sanctuary [Complete Hideouts - Hideout PoE]
    https://www.youtube.com/watch?v=-2DatL0u1U4

The Manor [Complete Hideouts - Hideout PoE]
    https://www.youtube.com/watch?v=4a4yLuWiMU0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ten jsem mel i minute, to byla prvni vec co jsem koupil, bo na zacatku ligy bejvaji lacinejsi... :-) Ale nemam headhunter, watchers's eye ani amulet z Aula, a hraju to vic ofenzivne, protoze nemam zadny plany s levelem, a chci hlavne co nejniz v dole (coz jsem minulou ligu nezkusil nakonec bohuzel).

NYRLEM: CI urcite nepojedu, to jsem hral snad jednou v zivote (jeste nez to nerfli) a vubec jsem se necitil bezpecne
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: pojedes ci? pred koncem ligy bych si to taky vyzkousel, tak sem pak postni link :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak to jedeš skoro to same co minuou ligu až na to že máš vaal blade voretex 21 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam