• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: nicmene za to platis tim, ze delas neco hrozne nudneho, repetitivniho a bez znamek challenge, a myslim ve spouste her najdes takovou cinnost, co vydelava proste proto, ze ji nikdo jinej delat nechce. Kdyz se zamyslis, tak jeho zakaznici jsou vyhradne lidi, co jedou end level content - a ocividne si ho muzou dovolit takne platit, takze jim to asi sype vic? :-)

Kazdopadne ta jeho mapa je lepsi nez Ossuary, a pristiho Masterminda si tam udelam, potrebuju nutne spawnout nejakyho low level, kde pujde udelat ta challenge s kostlivcema... :-(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Zkusim si poprvy vykraftit boty, uz mam Titan graves. Muzete mi prosim schovavat quicksilved flasky prosim ? aspon tak 10 kusu pocitam.

Vyplati se spis pridat nejdriv rychlost a pak pridat mod an modry boty - a kdyz se to nepodari na dobrej mod tak je zase smazat a nebo je rovnou regalnouta modlit se ?

Pripadne mam pouzit radeji nejakou esenci ?

diky za rady
    EXI
    EXI --- ---
    to, ze se vyplati farmit low level zony vic jako nejtezsi mapy, je pro me teda hodne spatnej design. vam to vyhovuje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: teda pravda, vetsina jeho profitu je z vylepsenejch breach stonu, coz musim rict ze mi jako moc nejde, zatim se mi podarilo tam toho spravnyho syndikata dostat jednou... :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako dobrej zpusob jak znova hrat priste BV aniz bych ho jako hral stejne :-)

CoCSpin Blade Vortex & Bladefall - Why Self-cast BV Ever Again?
    https://www.youtube.com/watch?v=phwOW8G0Bj4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v dnesnim sestrihu dobrej ten rusak, jak vzdycky koupi truhlu, a pak mu padne co chce... podezrele! :-)

Path of Exile 3.5: BETRAYAL DAY # 26-27 Highlights ZIZARAN PKED, LOTS OF WEIRD THINGS HAPPENING
    https://www.youtube.com/watch?v=TZr5pCAoG-c
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: kamos to vcera chtel zkusit a asi na 100 altu udelal nejaky 170 procent clawy, uz je ma regalnuty/anulnuty. Podle me to teda ale uz posral, protoze si mel udelat imprint pred regalnutim... :-) Kazdopadne ty ceny podobnejch zbrani pekne litaji, ale koukal jsem ze mam beasty na 2x imprint a jednou split, takze toho jako asi moc nezkusim. Podle me v tom videu je i videt, ze Mathill nekomu plati 10ex za jeho split, coz asi bude nakonec nejlepsi zpusob, jak na tom vydelat (i kdyz je tu trochu problem s duverou).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Taky jsem o tom přemýšlel, ale zase:
    1. Čistě nacraftěný mody jsou 5ex a třeba inc. phys má slušnej rozsah, takže jenom to ucraftit je řekněme 10ex? Vím to, zkoušel jsem to. V delve jsem si tou koktskou fossil na mirrorování (svojí blbostí, vím) zničil 20 ex foil kdy se mi podařilo šťastným alt+aug+regal za pár šušní s T1 inc phys+T1 att speed + crit. To se mi podařilo jednou a od tý doby ne, ani s fossilama, ale jako vždycky je to o RNG
    2. To jak "zakázali" víc modů s add phys neplatí to i pro tohle, není to craftěný před "nerfem"?
    3. Nejsou statsticky, takže potřebuješ dva...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi pristi char pojedu zase po case neco melee, protoze s tema craftama na kvalitu to ted musi bejt maso :-)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    JANDOS: Jsou veci, crafty ktere to ignoruji, z velke casti esence - maji psany minimalni level, pak master crafty apod..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: presne proto se daji dobre high ilvl veci prodat i bily za nekolik exa treba - sice me vzdycky trochu sere, ze zjevne ten komu je prodam na tom pak hrozne vydela, ale holt kdyz to neumim, musim se smirit se svym mistem v potravnim retezci... ;-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    aano.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jinak chapu dobre, ze kdyz mam item lvl dejme tomu 50 tak na nej muzu rollnout maximalne "SCORCHING" base mod ?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: pekny, nahodou jsem zrovna dneska po case projizdel co mam nachytano za beasty, a mam oba tyhle recepty, a hned me napadlo, ze tim jsem mel pocraftit ten warlords mark ring... ale koukam, na zbranich se asi da vydelat vic :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    celkem useful, jsem v crafteni porad celkem noob

Crafting God-like Items With Bestiary System & Crafting Benches (Claw examples)
    https://www.youtube.com/watch?v=c6-lyE6yKUI
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny :)

Vaal Molten Shell VS Minotaur (Betrayal SC)
    https://www.youtube.com/watch?v=wNQ69TIuHU4&feature=share
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    MRORANGE: dekuji za pripomenuti, uplne jsem to preskocil a sel hned do hideoutu :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    TEDDYMAN: Prvně ji najdeš v Epilogu po A10 a následně v Templar Laboratory, když jí splníš mapu, můžeš ji pozvat do hideoutu. "Denní" questy pak na atlasu minimálně jednou denně, plus případně nějaký bonusový pod následujícími ikonkami, případně náhodným spawnem.

TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    Prosim o pomoc, kde se schovava Zana v Betray lize. Nemam jak nakupovat mapy, a z tech par co jsem mel me nenapadalo abych mohl pokracovat. Dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam