• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny :)

Vaal Molten Shell VS Minotaur (Betrayal SC)
    https://www.youtube.com/watch?v=wNQ69TIuHU4&feature=share
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    MRORANGE: dekuji za pripomenuti, uplne jsem to preskocil a sel hned do hideoutu :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    TEDDYMAN: Prvně ji najdeš v Epilogu po A10 a následně v Templar Laboratory, když jí splníš mapu, můžeš ji pozvat do hideoutu. "Denní" questy pak na atlasu minimálně jednou denně, plus případně nějaký bonusový pod následujícími ikonkami, případně náhodným spawnem.

TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    Prosim o pomoc, kde se schovava Zana v Betray lize. Nemam jak nakupovat mapy, a z tech par co jsem mel me nenapadalo abych mohl pokracovat. Dekuji
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem mel dobrou story nocni. Si rikam lognu pred spanim, mam tam research safehouse na dva pure breachstony, tak to budou 2 exa doma snadno. A ted koukam, mam i maxlej stolecek na "sance na pridani dvou veil modu". Tak me samozrejme napadlo, ze to by bylo super na muj warlords mark on hit prsten, co jsem si ucraftil hned prvni vikend, bud to dostane dva pouzitelny mody, nebo je proste smazu a vratim tam mastercraft zivotu.

Tak bezim ke stolecku, a nez hlava zpracovala ten postup tak klikam bez premysleni - a misto abych ten mastercraft smazal na stolecku predem, tak ring scouruju. A mam bilej ring... :-( Novej stoji nekolik exa, a neni tam zadnej co ma 2x30 resistu jako ten muj, a bez nej navic nemuzu vubec hrat. Tak nezbejva nez jit znovu craftit - a na 10 altu jsem udelal dalsi warlods mark on hit, navic jako single mod a vetsi level! Toz jsem chvili theorycraftil jak bych to ted co nejlip udelal, jestli by se nevyplatil multiple craft mod, protoze pokud se mi podari regalnout prefix, tak muzu za 2exa dat zpatky ten druhej resist+HP plus jeste dalsi jeden prefix mod. Bohuzel ale pouzitelnejch prefixu neni moc, tak to nakonec vzdavam, a rozhodnu se ale presto slamnout rovnou regal (tj. bez augmentu). A dostavam 40% lighting resist, kterej jsem presne potreboval... :-)

Rikam si, stesti se musi dojit dokud to dava, tak jsem vytahnul jeste dalsi dva elder ringy, co jsem tam prodaval jen jako base, a na dalsich cca 50 altu jsem vyrobil jeste dalsi dva warlords mark on hity ringy, o neco horsi nez ten muj, ale furt dobry. Takze scournuti se nakonec docela vyplatilo! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: zábavný video :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: ono ti to napise do chatu, ze ti to bere tech 30 procent :-)

Je pravda, ze POE ma hrozne moc veci v sobe kdyz zacinas, ktery mi zname proste proto, ze se ve hre objevuji postupne behem tech let, takze nam ta komplexnost tak neprijde. Tuhle sezonu s nama na discordu hraje nejakej bejvalej D3 streamer, a ten se furt rozplyva nad tim jak objevuje neco novyho, jak to je promysleny a proste jako jen tak navic pro radost a nemuselo by to tam bejt. Ale i kdyz je to nekdo kdo hraje hodne, tak taky ma furt problem obcas do neceho proniknout a pochopit - ale zrovna to je na PoE jako nejlepsi, ty ruzny mechaniky, a jak fungujou, a co se da vsehcno vymyslet.
    Vlastne, ja si po 4 letech taky nemyslim, ze bych to ovladal, treba do spousty veci v craftingu jsem vubec neproniknul jeste, prestoze se furt chystam.

Ale pointa je v tom, ze aby sis zahral, tak ti staci zaklad, a pak jde jen o to pochopit, proc neco prestalo fungovat, a jak by to slo opravit, ale kdyz to resis pro jeden build, tak to nevyzaduje tak komplexni znalosti (a nemusis vedet vsechno najednou), a navic se to da resit proste jen studovanim postav lidi se stejnym buildem.

Kdyz se pak dostanes na level, ze mechaniky znas, tak muzes vymejslet co vsechno by slo poskladat, uplne bozi je treba tenhle cerstvej priklad, sleduj schvalne jak rika co vymyslel, ale v cem je problem, ale jak hned ma reseni, atd. A to vcetne dost nekonvencnich... :-) Kazdopadne prvni build, co udava DPS v shaperech/sekundu! :-)

Path of Exile - A Storm of Ice and Fire
    https://www.youtube.com/watch?v=UYRHRzhRelQ
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: mozna jsi predcasne vypnul tutorial, tohle tam treba je ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    NYRLEM: No a tohle je presne to co uplne nechci. Hra ti nic nerekne, prvni tri akty sem prosel jak nuz maslem, pak jsem zacal umirat ale porad se to dalo. Po 6tem aktu uz sem umiral porad protoze nic ti neda vedet ze jsi dostal -30% na vsechny resisty. Na tohle HC hrani uz jsem asi starej takze si pockam na Wolcen kterej by mel bejt presne mezi tim co je D3 a POE
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: ono nejlepsi je precist si uplne zaklady - def a off mechaniky, aktivni gemy, craft, ascendancy, uniq predmety - a potom hrat ssf, tim ten balast obejdes. Do cervenych map se dostanes s petilinkem a libovolnym skillem, bilancovat zivoty a dmg je jedine, co budes resit v strome pasivek ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak hosi, mate muj obdiv. Horko tezko jsem se dostal do epilogu a asi to fakt odlozim protoze nemam cas a asi ani naladu prolejzat hromady topicu/videi o tom co a jak funguje protoze je toho strasne moc :/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: nový mapy na prodej
    GURBON
    GURBON --- ---
    K cemu je ted vlastne delat mise pro Zanu kdyz pominu free mapu do atlasu? Jestli jsem to dobre pochopil tak stul levlujou jen ty shaped fragmenty/orby.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: jo jde... jsem zrovna barvil kamosovi z 5 na 6 socket, protoze ten recept je nekde hloubejc v delve a on nema jeste, a zrovna jsem mu tam hodil nejakou nepravdepodobnou barvu, tak si priplatil... :-) Ale on hraje neco kde to pak nepotrebuje linkovat, tak se mu vyplati i delat 6S tak.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: jde porad nastavovat offcolor precraftenim poctu socketu? :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    OTAVA: uz jsem barvil chest pres 6000 chromu, tisicovka je prd :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem prvne v zivote dal Uber Atziri (jsem ji teda nikdy predtim ani nezkusil bo klice jsou moc drahy), a pohoda.

Ale tri pokusy o Uunetol challenge a fail, a to zamrzi bo ten klic ted stoji taky 80 chaosu, takze jsme tam spalili ve trech, a dal to jen jeden z nas (kdyz jsme zkouseli jestli staci aby byl jeden uvnitr - nestaci). Tusi nekdo, ve ktere chvili on zacne davat ten bleed? Jsem tam s nim behal deset minut, a nedostal jsem jedinej stack, a pak najednou jsem dostal 7 a zkusil rychlej zerg, ale spadly... :-(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: na druhou stranu, co s tisicem chromu v bedne, vid :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: na sockety existuje Vorici Calculator (google it), kterej ti presne spocita jakou mas sanci co kde vytocit, plus se pak jeste to da osalit pres crafteni pres jeweller recepty. Ale je pravda, ze vetsinou jdou vsichni nejakou cestou nejmensiho odporu, nesnazis se o nemoznost za tisice chromu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JANDOS: dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam