• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: jo
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: co je ta vlna banovani? boti?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doufam uz brzo sakra, jsem vymenil asi 4500 chaosu kdyz jsem kupoval Headhunter po cca 140c, a i to jsem skripal zubama, a od ty doby mam dalsich cca 3000, a ta cena je ted naprosto nechutna... :-(

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Stačí na to libovolnej movement skill kromě shield charge/whirling blade a ta mapa je fakt divná, žádný reward a fakt nuda.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Each small platform also intermittently spawns a whirlwind which will damage the player while remaining on the small platform.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jj, na těch jednotlivých pilířích co po nich skáčeš
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Já to tedy chápu, tergeting některých movement skillů je občas divnej a pokud máš squishy build a strávíš před některou bublinou víc času a ještě tě chytne to tornádo, tak si dokážu představit problém s touhle mapou. Plus na bosse potřebuješ burst dmg, aby ti neskočil jinam. Jeden čas jsem ji třeba se summonerama vůbec nechodil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tam je nejaky tornado jo? :) Ja tam totiz vzdycky chodim az kdyz delam nejakej balik uniq map do challenge, takze na vetsina z nich jsem trochu overlevel...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Je to poměrově vůči počtu vytvořených instancí. Ne v absolutních hodnotách smrtí :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jako ten Trial of Stinging nechapu, zrovna jeden z nejlehcich, stejne tak Pillars mapu - tu teda chodim jen jednou za ligu vzdycky, ale neprisla mi nejak deadly
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jo, vsimnul jsem si, ze moje dve predrazene shaper base eclipse staffy se najednou zahadne rychle prodaly... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ice Nova Endgame - Funnest & Strongest of Betrayal So Far (imo)
    https://www.youtube.com/watch?v=djVDeq0vhiQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: v tom changelogu jeste pribylo par veci s nerfem fortu hlavne
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tady orientacni ceny z nejakyho service threadu, od cloveka co jezdi beasty nonstop
    Aspect of the Spider : 2ex -- 8 Available --
    Aspect of the Cat : 1ex -- SOLD OUT --
    Aspect of the Avian : 1ex -- 7 Available --
    Aspect of the Crab : 100c -- 8 Available --
    Imprint Of A Magic Item : 2ex -- SOLD OUT --
    Split Item Mods : 4ex -- 4 Available --

Cekal bych, ze cena rychle o neco klesne, protoze urcite je spousta lidi, co to nechteli prodavat jako service, ale v orbu nebudou mit problem. Plus cena tech samotnych beast bossu bude vyssi, hlavne tusim v Cat pada neco draheho, kdezto cena za aspect asi spadne na par chaosu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak to jsem zvědav jestli tam mám nějakého sleepera, nebo jen klasicky samý šunt :)

Nicméně za mě spíš konec spawnu betrayal členů v sobě, a qol v rámci atlasu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Einhar once again sells Bestiary Orbs !!!!!!!!!!!
    konecne zbohatnu na svych drahych beastach, ktere bych nedokazal pri craftu vyuzit smysluplne

Forum - Announcements - 3.5.1b Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2303463
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ziggyd mel pekny pri startu ligy, nevybavim si ted uplne presne jestli je neco z toho uz outdated info, ale pokud chces zaklady, tak urcite poslouzi furt

Path of Exile: BETRAYAL - Syndicate Guide - What I've Learned So Far
    https://www.youtube.com/watch?v=S4u2PV9dgeg
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    CHA1NDLER: V klidu - já to hraju už roky, a takhle daleko jsem se nikdy nedostal (i v craftění furt plavu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam