• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: srovnavas nesrovnatelny :D To je jako rikat ze skodovka po tuningu nejede porad tak dobre jako Lambo :D
    DP je druhorady skill, ktery vyzaduje fakt super specificky gear aby to nejak slo, arc funguje, aniz bys delal nejak extra hodne..
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak musim rict, ze ten char s tou bezva holi uz me stal tak 2x tolik nez ten arc se kterym jsem zacinal a porad je to uplne nahovno. Asi tu ligu uz radsi vzdam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: coby, postavim totem s orlem do hideoutu a prestanu hrat, beztak uz pretahuju, tohle je 56. den ligy a to uz vetsinou nehraju davno, a nabiram sily na dalsi... :-) Resp. mozna jeste budu zkouset neco v dole, mam 65k sulfitu jeste, a na dohled nejaky bosse co jsem cestou dolu vynechaval.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hoši mám kulantni dotaz, hodil by se mi k buildu Pandemonius. Vyplatí se ho zkoušet farmit u breach lordů, nebo radši zkusit nasyslit ty 3-4 exa (který samozřejmě nemám) co za něj teď chtěj ?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jsem zvedavej co budes delat potom :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Vzdej to, to nedáš! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Soon... :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    Musim ORBITa verejne pochvalit za kvalifikovany rady v poste, v podstate vse co mi poradil jsou zmeny k lepsimu, ac jsem to bez vyzkouseni nejdriv nechapal. Patej rok a porad se ucim :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: imho bych vyhodil casrcass a sehnal si nejakou spell crit chestku (jdou az do 1,5%) a k tomu nejake life.. fosilama urcite neco pujde ucraftit. A 6L asi nevyuzijes..
    pak bych vzal treti cursu a warlords mark ring
    GURBON
    GURBON --- ---
    kdyby nekdo chtel nakouknout co jsem zatim spachal s tou holi: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters/gurbonexa
    Jeste to neni dodelany a nejak porad nevim co s 6L na cheste. Ocenim jakykoli podnety. Zatim je to docela skleneny a nejradsi bych tam neco, co me bude vic udrzovat nazivu.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: Dneska jsem taky zacal a tohle se mi zatim hodne osvedcilo: https://www.twilightstrand.com
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: hmm ten Dragon's Nest je peknej, ze bych zacal stavet? :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Path of Exile: Hideout Competition Highlights - Week Four
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqZeZVwVnZQ
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: V minulém Beaclastu tuším někdo říkal, že jel kolem 550/600 vodorovně a vyloženě se mu vyplatilo kupovat nejlepší scaraby a ještě vydělával, tj. nebyl to jen sustain. Že díky modům a změnou volby lokací, jako že by mělo bát víc měst atd. prostě výrazně narůstají dropy atd.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: nakonec ani CI bejt nemusim a krom bossu to jde i bez kostlivcu. Klube se z toho slusnej boss killer. Az nakoupim 20/20 gemy, bude to masakr!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak potreboval jsem tu 600 challenge predevsim. Cca do 400 jsem i cistil mesta a delal dungy, bo jsem nemel jeste takovej map pool, ale niz uz jsem se jen soustredil na to vybrat co nejkratsi a nejlehci cestu dolu. Jinak na 600 vidim i dalsiho Aula, teda na ne moc dobrejch modech, ale o vikendu ho zkusim... :-)

Uprimne si nejsem jistej, co je nejlepsi - pro expeni/bosse/mesta ti staci jet kolem hloubky 250, kde to je uz max level potvor, ale snadny mody a nejde tam umrit. Ciste teoreticky by ale na dolnich patrech (cimz teda myslim mnohem niz nez 600) mela byt vyssi koncentrace tech zajimavejch nodu, nicmene cestovani je uz na 600 asi o tretinu drazsi, takze jako nevim. Minulou ligu tusim nekdo ukazoval takovej screen kde byly samy fossil/map nody videt, ale treba to bylo jen nejaky stesti...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ty jsi jel hen dolu jak to slo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: ja kdyz jsem nutne potreboval jet dolu, tak jsem proste vykupoval prophecy, ze potkas Nika, a umyslne jsem ji mel jako jedinou, co muze sepnout na mape - nesepne vzdycky, ale casto, a za 7c mam 1500-4500 sulfitu. Lepsi nez scarabove. Navic kdyby clovek jeste u toho i probihal pak kazdou chodbu ve tme, tak verim se tech 7c urcite vrati, coz jsem teda nedelal.
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: Sulphite!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: Sulphur = sira.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam