• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: Pocitam ze to je na nej trochu advanced. DAval tu nekdo to video o druzich dmg a jak se jim branit ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TAkze, pocet direk se da menit Jewel oirbem, dostanes od vendora 7 za to kdyz najdes existujici kus se 6 dirama.
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: tabulu koupis v pohode za 10-12 chaosu na poe.trade. Nicmene bych se na ni vyprd, muzes koupit za o trosku vic nejakej 6L kterej ma treba aspon life a nejakej resist. Cilem je inpulsa, ale ta bejva draha... Gemy co ti chybej, jdou koupit u vendorky v A6 ve meste. Dokup si gear tak, aby si mel resisty na 125 na vsechny elementy - nebude ti vadit eleweak mod na mapach. Tab si kup aspon jeden premium, abys moch pohodlne obchodovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: jasny. MAm limit na pocet znaku v postu v praci, takze nemuzu psat dlouhy posty.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OTAVA: na me musis pomalu, ja to teprve doexpil a sem jak alenka v risi divu :-D vim, ze mam nejakej crafting bench, vim, ze se tam daj nejak pridavat statistiky, ale to je cely :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: petilink se da dat pomerne v klidu zkousenim nebo craftem za 150 fusingu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mnooo ja jel podle guidu a je to prej nejjednoduseji sehnatelnej kus s 6 dourama, zatim mam jen 4 doury, takze dva gemy mi chybi. obecne jde o to co kam kde jak ted? :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Tabulu rasu nepotrewbujes kdyz uz jses nalkevelovanej ne ? Ta se farmi proto ze ji muzes nosit od lvl 1 a dat atm jaky chces gemy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jo kuci, dojel sem 10 actu, koupil si vic mista v bedne, takze to vypada vazne. Co ted? :-D jedu nakonec ten arc lightning witch. Zacal sem farmit tabulu rasu v aquaductu, ale jinak nejak nevim co dal, je toho tolik
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: srovnavas nesrovnatelny :D To je jako rikat ze skodovka po tuningu nejede porad tak dobre jako Lambo :D
    DP je druhorady skill, ktery vyzaduje fakt super specificky gear aby to nejak slo, arc funguje, aniz bys delal nejak extra hodne..
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak musim rict, ze ten char s tou bezva holi uz me stal tak 2x tolik nez ten arc se kterym jsem zacinal a porad je to uplne nahovno. Asi tu ligu uz radsi vzdam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: coby, postavim totem s orlem do hideoutu a prestanu hrat, beztak uz pretahuju, tohle je 56. den ligy a to uz vetsinou nehraju davno, a nabiram sily na dalsi... :-) Resp. mozna jeste budu zkouset neco v dole, mam 65k sulfitu jeste, a na dohled nejaky bosse co jsem cestou dolu vynechaval.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hoši mám kulantni dotaz, hodil by se mi k buildu Pandemonius. Vyplatí se ho zkoušet farmit u breach lordů, nebo radši zkusit nasyslit ty 3-4 exa (který samozřejmě nemám) co za něj teď chtěj ?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jsem zvedavej co budes delat potom :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Vzdej to, to nedáš! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Soon... :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    Musim ORBITa verejne pochvalit za kvalifikovany rady v poste, v podstate vse co mi poradil jsou zmeny k lepsimu, ac jsem to bez vyzkouseni nejdriv nechapal. Patej rok a porad se ucim :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: imho bych vyhodil casrcass a sehnal si nejakou spell crit chestku (jdou az do 1,5%) a k tomu nejake life.. fosilama urcite neco pujde ucraftit. A 6L asi nevyuzijes..
    pak bych vzal treti cursu a warlords mark ring
    GURBON
    GURBON --- ---
    kdyby nekdo chtel nakouknout co jsem zatim spachal s tou holi: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters/gurbonexa
    Jeste to neni dodelany a nejak porad nevim co s 6L na cheste. Ocenim jakykoli podnety. Zatim je to docela skleneny a nejradsi bych tam neco, co me bude vic udrzovat nazivu.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: Dneska jsem taky zacal a tohle se mi zatim hodne osvedcilo: https://www.twilightstrand.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam