• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: tak je to praktictejsi nez tam davat charname, ktery casem treba smazes. A aspon si muzeme nakouknout do kuchyni...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: To jsem nevěděl, že tam jsou odkazy. Tak jsem se teda taky přidal :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Dik. Do pytle myslel sem si to :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Ne, jak je jednou na atlasu, tak už s ním nehneš.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak jeste dotaz, predpokladam ze v teto situaci uz asi eldra na stred nenazenu, kdyz ho tam mam spavnuteho co ? :)
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...0860285123325130/DFAC0B3DA73AC4DC5E74D2C95935F5F2F9F86883/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: jojo udelam to vecer :-) Ja vim, ze nemam life, ale zatim nic nepadlo a craftit nebo kupovat se mi zatim nechce, to az na vyssim lvlu :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: a hod pls svuj link na nastenku at to nemusim priste lovit v diskuzi .)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: na rezisty se da celkem srat do 9. aktu. Hrajes life postavu a nemas jedinej item s life, pak se nediv ze to nic nevydzi :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: to jo, ale tam sem tak nejak predpokladal, ze to bude papirak, ale tady umiram uz ve 4. actu a to mam caply rezisty :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to ti prisel Arc taky dokud jsme nepotunili gear .)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jj bude nerf :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Tak gif už se správně natáhl, ale vypadá to clunky af, takže za mě pravděpodobně spíš pass. Ale jako cokoli, bude to záležet na tom, jaký dmg to bude mít. Dokážu si to představit s něčím s kombinací cwch...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    arc je bozi :-) Ja ted zkousim tectonic slam jugga a prijde mi desne papirovej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Arc jse jeste nikdy nehral, a ted to mam v planu jako starter, takze cekam nejakej velkej nerf... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak vzhledem k tomu, že čekám slušnej nerf storm brandu (búúhúú konečně jsme měli nějakou náhradu/ekvivalent k arc), tak snad se povede rework Storm burstu (v době postování mají rozbitý video)...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    SKUNK23:
    Jenom bacha, pokud to nezměnili, nemůžeš dostat stronghold na mapě kterou běháš. Tj. pokud budeš uměle střídat influence na konkrétní mapě, tak na té stronghold nedostaneš. Musí k tomu dojít samovolně.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Supr, diky moc.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja sem ted ve fazi, kdy mam dovalit 15? fragmentu a dat lvl 8 shaper influenced mapu, ale ne a ne dostat ty mapy co potrebuju :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: shaper stronghold ma sanci se objevit pokazde, kdyz na mape dojde ke zmene influence. Coz se muze dit i samovolne, nicmene nejlepsi samozrejme je davat shaper/elder mapy.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Panove nemate nekdo nahodou tuseni jak je to s Shaper strongholdama, pote co probehnete tech prvnich 8 se to pak generuje ciste random, nebo se tomu da nejak napomoct aby se objevovali casteji ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PREVRACENY: kdykoliv dostanes nejakej gem za quest, tak soucasne vendor zacne prodavat spoustu dalsich. Je to ten co prodava lahvicky, ma je ve druhem tabu - takze nejsi omezen na to, co dostanes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam