• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Aspon mas za co utracet exalty ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: problem scionky je, ze skoro vzdycky s kazdym buildem budes chtit ty drahy jewelly... :-)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Konverzi zařídí Avatar of Fire, ten je beztak po cestě k elemental overloadu. Na scionce je zajímavá ta imunita na reflect, ale je otázka, jestli to stojí za menší damage a defy. Taky bude válčit s accuracy (ty meče mají sice docela dost implicit accuracy, ale to asi nebude stačit).

U molten striku mi navíc ten overleech nepřijde tak zásadní. Pokud k tomu našetřím na thief's torment nebo life-on hit elder ring, tak má hodně velkej efekt attack speed. Takže bych asi jel spíš elementalist (na reflect immunity) + raider (na frenzy charge a onslaught).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: mě v poslední době hodně baví scionka, tím jak je univerzální - vždycky to je slayer+ něco.
    Chieftain mi přijde na molten strike asi nejlepší a jít na konverzi na full fire. Nabízí se taky ngamahu na naprosto jiný playstyle..

Já mám v plánu gladiatora s crowlerem (herald of agony)
    YORK
    YORK --- ---
    Ehm, říkám slayer a myslím champióna :-)
    YORK
    YORK --- ---
    Uvažuju nad molten strike buildem. Hraju bez prodávání (a nakupuju s maximálním odporem, takže jen to nejnutnější), takže itemy max do pár chaosů. Narazil jsem na Beltimber Blade coby levnější variantu Grelwood Shanku, takže bych asi šel s nima do dualwieldu (určitě nebudu mít enchant ha helmě ani dying sun, takže potřebuju někde nahnat počet projektilů). Tudíž noncrit a ideálně s elemental overloadem (takže bez Resolute Technique).

Otázka je, jakou na to vzít ascendancy. Rozmýšlím mezi Juggem, Chieftainem, Slayerem, Gladiátorem a Scionkou.

Všechny jsou něčím lákavé - jugga netrápí temporal chainy a má slušnou defenzi, ale nic moc damage. Chieftain bude mít problém s accuracy. Gladiátor by taky mohl mít slušnou defenzívu (přes blok), ale nemá moc boostů na damage a bude mít problém s accuracy. Slayer má slušnej boost do damage a trefí všechno, ale zas nemá moc defů. Scionka jediná může mít reflect immunity a kombinace elementalist/raider by mohla být i docela svižná (perma onslaught díky raiderovi), ale zas nemá moc damage a prakticky žádný defy z ascencancy...

Babo raď ;-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jak jsme se bavili o tom co je kdy týdnu league launche...

Bex
    ‏ @bexchangewords

We are launching Path of Exile: Synthesis next week! Time passes so quickly. I cant believe we are this close to our final news week.
    MON: Challenge rewards.
    TUE: Balance manifesto.
    WED: Patch notes, passive tree data and item filter info.
    THU: 20/20 gems.
    FRI: Launch prep!
    (NZT)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jo to bych mohl zkusit :-D na sc jedu molten core jugga a ten je bozi, tohle bude urcite taky fajn :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: ignoruj syndicaty znamena = pockaej az se spawnuje poprve research a nikdy do nej nevlez, tim bude od te doby jen research.

BARTUC: Zacni maraudera, jdi první lab tak na levelu 40 a ber jugga a endurance charge.
    levluj jako melee, doporucim 2H, asi nejjednodussi.

Molten strike
    sunder
    a v A3 dostanes totem ancestral warchief, pak i dojed pro druhej totem a s totemama si uzijes randa az kam chces.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MARSHUS: mechaniky moc neznám, hru jsem prošel jednou a teď ji jedu po druhý s juggem, kterej mi prijde ok, jen jsem ho ze začatku blbě stavěl, tak jsem hodně umíral, ale pokud budu stackovat + max life tak by to mělo být ok.

Já nemám ambice to dotáhnout daleko, jen chceme vyzkoušet, kam se dostanem :-D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: nebo

witchka s frost boltem -> cold snap -> cold snap + vortex -> occultista
    je taky tank

templar co se nejak dohrabe ke scorch ray, nakraftit +1 fire gems -> lvl 19 - supporty -> a3 library efficacy atd. taky jde

co teda me prislo jako desnej pruser je dycky levelit sabotera, to je sklo to je desny.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: duelista nebo marauder začít s molten strike, cleave nebo ground slam a pak na lvl 12 začít používat sunder, kterým se dostane člověk "kamkoli".
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    BARTUC: zastav se dycky zkontrolovat resisty + life na gearu, jinak kdyz ti dropne 4L tak na to pouzij alch / essenci treba to neco da. Syndikaty ignoruj. Resisty checkuj po A5 kitave, na zacatek budes potrebovat hlavne fire, pred shavs vezi light a pak brine king cold.

jinak pokud znas mechaniky tak problematicti bossici jsou:
    A5 Innocence te muze prostrelit pres 2k hp na bullet hell, pokud to neznas mechanicky
    A8 Doedre pokud neznas mechaniku nebo nemas dps.

von i A6 brine king te muze pocuchat pokud nemas resisty; Abberath, Ryslatha, Gruthkul a Yugul muzes taky klidne vynechat nez budes na blood akvaduktu a pak to dohonit.

a pak blood akvadukt az do lvlu 70 / nebo az mas na to vicemene jet do map.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: ja sem hrozna lama, hraju to asi 3 tejdny nebo jak dlouho, takze dycky jedu podle nejakyho urcityho buildu, jinak sem v haji :-D tech veci co se musim naucit a pochopit je hrozny kvantum
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tipuju ze nepřežijem první act, ale ať to není úplně průser :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hoši, potřebuju helfnout. Dneska chceme s kolegou z práce zkusit pro srandu HC před novou ligou a tipovali jsme, kdy poprvé umřeme. Potřebuju nějakej build co vydrží vše, protože jsem děsný vemeno. Co byste doporučili? SSF ve dvou pojedem.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, už jsem na to koukal ráno, vypadá to dobře obojí. Říkal jsem si, že tím že jsem se nakonec nedostal k cold dot occultistce, tak že bych si ji přeci jen dal, buď cold dot, nebo právě tyhle nové chaos skilly. Případně trickstera...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bane je peknej, nejakej max curse build bych si zahral :)

Forum - Announcements - Skill Reveals - Soulrend and Bane - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2331235
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ted projizdim corrupted red mapy a tam se s tim potkam :) zatim jsem si poradil, ale na ascend jsem zapomel ale to resi snadno phys to lightning. Hmm brutality je super napad :D zatim jsem to resil herald of agony misto hatred a vyndat fire..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam