• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Ted na to koukam, ty mas ale ascendanta, ja mam assasina,... jinak ale princip stejny no
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    NICKITA: Tak to je vtipny :D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Tak to mame stejny build, jen ty mas bf, ja cyclone
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    NICKITA: Cus, jedu CoC s Ice nova frostbolt vortex a spoustim si to pres bf. Je to svanda dela to hroznej bordel. Se mrkni na nastenku je tam link na muj char. Jako mohl bych samozrejme jeste potunit gear (rezervy tam sou) a koupit ty drahe jewly, ale tak nejak sem to nehrotil, funguje to krasne i bez nich.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Drzim palce, ja uz ho zkousela 7x, ale pokazdy rip. Shaper samotnej je prochazka v ruzovy zahrade proti tomuhle. Jednou uz jsem ho v podstate mela, zbyvalo tak procento, ale spletla jsem si moji anomaly s jejich, takze zas rip. S cyclonem je to ale tezky, jeden spatnej klik, clovek je zamcenej v pohybu dokud ho nedokonci a nemuze nic delat, jen koukat jak ho sejme koule nebo laser :) Co hrajes za build ty?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak sem to dneska po čtyrech dnech zapl, ze teda pujdu zkusit toho uber eldra. Uplne necekane sem ho nedal :D Čtyři absolutne zbytecne ripy jen kuli tomu ze sem zmatkoval, pak uz sem se uklidnil a zacal normalne reagovat a dojebal sem se do pulky fightu, takze to beru jako uspech :) Kdyby mne to tam ze zacatku tak pekelne nelagovalo by take pomohlo. Mam jeste 2 sady tak snad se zlepsim a dam ho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jelikoz ja se vzdycky snazim mit co nejmin tlacitek, tak pro me asi nic, jeste abych si spoustel rucne furt dokola aury, pff... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: bud velmi zajimave a nebo presny opak :D
    Ted si hodte minci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niko bude vždycky mít 3 hromadky
    konecne :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Aspon mas za co utracet exalty ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: problem scionky je, ze skoro vzdycky s kazdym buildem budes chtit ty drahy jewelly... :-)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Konverzi zařídí Avatar of Fire, ten je beztak po cestě k elemental overloadu. Na scionce je zajímavá ta imunita na reflect, ale je otázka, jestli to stojí za menší damage a defy. Taky bude válčit s accuracy (ty meče mají sice docela dost implicit accuracy, ale to asi nebude stačit).

U molten striku mi navíc ten overleech nepřijde tak zásadní. Pokud k tomu našetřím na thief's torment nebo life-on hit elder ring, tak má hodně velkej efekt attack speed. Takže bych asi jel spíš elementalist (na reflect immunity) + raider (na frenzy charge a onslaught).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: mě v poslední době hodně baví scionka, tím jak je univerzální - vždycky to je slayer+ něco.
    Chieftain mi přijde na molten strike asi nejlepší a jít na konverzi na full fire. Nabízí se taky ngamahu na naprosto jiný playstyle..

Já mám v plánu gladiatora s crowlerem (herald of agony)
    YORK
    YORK --- ---
    Ehm, říkám slayer a myslím champióna :-)
    YORK
    YORK --- ---
    Uvažuju nad molten strike buildem. Hraju bez prodávání (a nakupuju s maximálním odporem, takže jen to nejnutnější), takže itemy max do pár chaosů. Narazil jsem na Beltimber Blade coby levnější variantu Grelwood Shanku, takže bych asi šel s nima do dualwieldu (určitě nebudu mít enchant ha helmě ani dying sun, takže potřebuju někde nahnat počet projektilů). Tudíž noncrit a ideálně s elemental overloadem (takže bez Resolute Technique).

Otázka je, jakou na to vzít ascendancy. Rozmýšlím mezi Juggem, Chieftainem, Slayerem, Gladiátorem a Scionkou.

Všechny jsou něčím lákavé - jugga netrápí temporal chainy a má slušnou defenzi, ale nic moc damage. Chieftain bude mít problém s accuracy. Gladiátor by taky mohl mít slušnou defenzívu (přes blok), ale nemá moc boostů na damage a bude mít problém s accuracy. Slayer má slušnej boost do damage a trefí všechno, ale zas nemá moc defů. Scionka jediná může mít reflect immunity a kombinace elementalist/raider by mohla být i docela svižná (perma onslaught díky raiderovi), ale zas nemá moc damage a prakticky žádný defy z ascencancy...

Babo raď ;-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jak jsme se bavili o tom co je kdy týdnu league launche...

Bex
    ‏ @bexchangewords

We are launching Path of Exile: Synthesis next week! Time passes so quickly. I cant believe we are this close to our final news week.
    MON: Challenge rewards.
    TUE: Balance manifesto.
    WED: Patch notes, passive tree data and item filter info.
    THU: 20/20 gems.
    FRI: Launch prep!
    (NZT)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jo to bych mohl zkusit :-D na sc jedu molten core jugga a ten je bozi, tohle bude urcite taky fajn :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: ignoruj syndicaty znamena = pockaej az se spawnuje poprve research a nikdy do nej nevlez, tim bude od te doby jen research.

BARTUC: Zacni maraudera, jdi první lab tak na levelu 40 a ber jugga a endurance charge.
    levluj jako melee, doporucim 2H, asi nejjednodussi.

Molten strike
    sunder
    a v A3 dostanes totem ancestral warchief, pak i dojed pro druhej totem a s totemama si uzijes randa az kam chces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam