• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Ten balanc imho přišel s nástupem ES leeche a s vědomím toho, že Slayer (v rámci celého melee) dostane lásku v příštím patchi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak to nevim jestli koukali na statistiky, kdyz maji zapotrebi nerfovat slayera, ktery je nepretrzite nerfovan od 3.0 a uz ho hraje mene nez 1% hracu (proti nerfu jen slayer ascendu sciona bych nic nemel), zatimco okultista ocultista/elementalista, ktere hraje tretina lidi, se dockaji dalsiho posileni. To mi jako trochu hlava nebere.

Jinak ta interni diskuse byla spis o tom, jestli je mozne proste vzit tier map, a na standardu je prevest hracum nahodne na jine mapy stejneho tieru. Coz resi problemy s map tabem po zmene atlasu, nicmene asi se boji, ze se lidi co si syslej nejaky konkretni mapy kvuli dropu karet treba trochu naserou... :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zase soucastna liga mi prijde dost kratka pro casual hrace, kdyby byla o mesic nebo dva delsi, bylo by to super. Takhle jsem se dostal do T13 ma, nebo Pale court max.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já bych klidně řekl, že ve studiu se podívali na statistiky hráčů v ligách a řekli si "fuck standard". Jen to Chris nemůže říct takhle naférovku, takže mají "interní diskuzi" :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jsem z toho leechu zmatenejsi a zmatenejsi. Muze mi nekdo polopaticky vysvetlit co se presne stane?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hm nejsem si uplne jistej ze me tve vysvetleni potesilo, musim ale uznat ze je od GGG hezke ze se nas snazi ochranit pred Alzhaimerem a furt nas udrzujou ve strehu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: GGG ma totiz problem, ze nedokaze spravne zmergovat map taby z ruznejch lig, tak aby si to udelali jeste tezsi, takze si napsali nejakej tool na rotaci tieru kazdou ligu... :-) Chris dokonce nekam pred tejdnem psal, ze zatim sami nevi, co s tim mergem delat, a interne o tom debatuji.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak pokud jen prehazeji mapy do tieru, tak to by nemelo hustotu menit. To je vzdycky zmineno explicitne. Na druhou stranu to neni jen o hustote, ale i o designu, ze jo... ale kazdopadne ta polovicni hustota na strandu me prekvapila, to se pronerfovalo hodne dolu teda.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Budou to teď měnit každou ligu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Btw proc ho zase menej, budou nejake nove mapy nebo je to ciste kuli balanci obtiznosti ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak máme jiný atlas, nemusí to být nutně odpovídající...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle si sem jen odlozim, abych to nasel v sobotu az budu v mapach se rozhodovat co shapnout :)

Mob count for every map (Statistics) : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/axict5/mob_count_for_every_map_statistics/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: oukej, tak to sem v klidu, pojedu ze startu toho druhyho a pak kdyz se mi podari nafarmit, tak respecnu do toho consecrated path. Nastesti maji polovinu gearu stejnou, takze by to mohlo bejt celkem ez.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    No tak uvidíme co patchnotes. Očekávanej nerf storm brandu je na spadnutí očividně, takže to bych na začátek asi neriskoval, ale uvidím jak bude vypadat v číslech ten novej homing chaos skill, případně jak moc se nerfnou cold dot skilly. Už jsem o tom uvažoval jako starter pro betrayal a nakonec jsem se k tomu vůbec nedostal, tak pokud to nedojde nějakého nerfu tak by to mohlo jít. V manifestu mě dost zaujala ta mechanika u Trickstera, tak možní toho místo occultistky...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jako chápu asi jak to myslíš, ale s největší pravděpodobností ostatní mody toho itemu ti budou jako summonerovy na nic. Projel jsem to na poe.db, jedná se u jednoručky pouze o axe a jedinej potenciální mod pro použití, pokud se nebavíme o resistech nebo podobně je delve affix kterej má minion damage.
    5-10% na crit mi přijde dost málo, aby se člověk dostal na plnejch 5-7, ale to by se muselo otestovat. Takže já bych se docela bál o tu konzistentnost. Navíc jsou to skillpointy cestování po tree který může člověk využít jinak. Dokážu si to jakž takž představit u life based golemancerky, když se honí jewelly a člověk se dostane i do marauder/duelist počátečních míst.
    Jak říkám, konzistence by se musela zkusit, ale podle mě ani 7 endurance charges nevykoupí případné další mody jako je další golem u Clayshaper atd. Ale to je jen můj názor...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hele to respecnes bez problemu. Jednak mas hafo respec pointu za questy a regrety padaji jako jiny orby, vetsinou nevim co s nima a prodavam :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: To je mod u nějakých shaper itemů, tuším obouruční axe, nebo mace. Pokud to má nějaký slušný ostatní mody dokážu si představit nějaký dost okrajový použití, ale spíš ne...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me jako fakt serou tema kecama o balance melee v dalsi verzi, protoze ted se jako regulerne tesim na tu, a tuhle se mi ani nechce hrat... :-(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: zatim dobry, jeste neklekli na EE a DoT. jsem zvedavej na plny notes zitra. Cekam ze zacnu cold DoT okultistku CI na zacatek a pak se uvidi kterej ze starejch gemu je OP? takovej selfcast flameblast byvala prdel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to musi bejt vetsi nerf nez 5% ne? prece 5s je desne malo, to ted fakticky nikdy nebudu mit overleech :-(

Leech Length Nerf
    Previously, there was no upper limit on how much an individual leech effect could restore. This meant that a very high damage hit with enough leech could last minutes, if not longer, if you had an effect letting your leech remain on full life. Now, there is a limit of 10% restored per leech effect, so each individual leech effect can't last more than 5 seconds. For the Ascendant's Slayer Passive Skill, this is 5% lower.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam