• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to musi bejt vetsi nerf nez 5% ne? prece 5s je desne malo, to ted fakticky nikdy nebudu mit overleech :-(

Leech Length Nerf
    Previously, there was no upper limit on how much an individual leech effect could restore. This meant that a very high damage hit with enough leech could last minutes, if not longer, if you had an effect letting your leech remain on full life. Now, there is a limit of 10% restored per leech effect, so each individual leech effect can't last more than 5 seconds. For the Ascendant's Slayer Passive Skill, this is 5% lower.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - Balance in Path of Exile: Synthesis - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2333233
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: to vypada jako dobrej zacatecnickej build, zvlaste kdyz tak trvas na tom juggovi :) nema tam nic draheho krome tech bot, ktery jsou ciste do labu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jeste jeden build a pak uz prestanu otravovat :-D

Path of Exile [3.5 - Updated]: JUGG of All Trades - Build Guide - League Starter
    https://www.youtube.com/watch?v=MXkvhNiwz2M&t=48s

a k tomu dotaz. Da se nejak jednoduse pak prehodit na treba toho consecrated path jugga, nebo se spis vyplati vyexpit druhou postavu? Jde asi primarne o passive tree ze?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: couece vypada to silne, ale me se to nejak nelibi :-D asi zkusim stesti s tim buildem od EE. Da se to hrat i bez tech top itemu, vypada to celkem tanky, clear speed to taky nebude mit uplne marnej a kdyz vidim toho svyho jugga se kterym sem vice mene schopnej davat t10 mapy, tak s timhle i se shit gearem budu schopnej taky a to je fajn :-D aspon me to bude hnat k tomu, abych vydelaval :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele jako s timhle das i toho Shapera, protoze... :-)
    Whats wrong with Shaper?
    https://www.youtube.com/watch?v=2S1hm9ZzW0Y
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to je zlo, ta hra je tak komplexni a slozita a me to tak bavi :-D to bude hroznej fail tahle liga :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: mozna jako scion jugg/slayer :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: dal by se tak hrat i jugg? :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: hele ten stunner je na to prave dobrej - ve hre jsou potvory s imunitou na stun, ale k tem se pravdepodobne vubec nedostanes, a na vsechno ostatni je to super (hral jsem permastunner dual wield par lig dozadu). Navic to neni meta, a diky tomu se klicovej equip da koupit hodne lacino, vcetne enchantu apod. Proste cokoliv trefis, tak se prestane hejbat, a to vcetne bossu - ja se nikdy nedostal na equip, se kterym bych tehdy mohl stunovat shapera (mel jsem asi 9 procent sanci jen), ale i s tim nic moc equipem jsem T15 bosse permastunil uplne v klidu i v AoE equipu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: tam rika, ze s tema hadrama co ma to neni starter build, ale ze se to tak da brat, ze muzes zacit s rare itemama a postupne to buildit. Me se ten build libi, jugg se mi obecne moc libi, tak to asi zkusim, maximalne budu nasranej :-D

Jinak k tematu starter build, co sem tak pochopil, tak obecne to je brano prave tak, ze rychle nabehnes do map, nafarmis currency a pak to nacpes do nejakyho endgame killera... Ja tohle chci hrat celou ligu a pokud to bude nejak rozumne scalovat s gearem a budu schopen s rare itemama schopnej davat aspon t10 mapy, tak sem happy. Postupne nafarmim currency a gear a muzu to posunout kam bude treba :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: dokonce premejslim, ze tohle budu hrat sam, jestli v changelogu budou ty nerfy, co ocekavam ze budou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: btw melee by te mohl bavit nejakej stunlock build, treba:
    Forum - Duelist - [3.5] Shaper = Stunned, Tidebreaker Heavy Strike Stunner Build - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1862864

Zvlaste kdyz tvuj cil je nejak se dostat do red map, protoze na obyc potvory funguje stun super :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: zrovna se o tom v sousednim okne hadame v guilde :-) protoze pro me je starter neco, co hodlam hrat celou ligu, udelat s tim vsechny challenge, a minmaxovat to. Kdezto pro ostatni je to char, co jako prvni dobehne do map co nejrychlejc, nageneruje nejakou currency na pomalejsich lidech, a pak je obetovan necemu zajimavejsimu. Tj. vetsinou nejaka meta, aby to splnilo tu podminku rychlosti.

Zatim tusim jsem jen asi dvakrat hral vic charu v jedne lize (kdyz nepocitam sc/hc/ssf v ramci jedne ligy). A proto je taky tahle predstartovni faze tak dulezita, dejte mi changelog konecne! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: OK, neviděl jsem to, jen jsem si pamatoval že jsem to někde zahlíd.

Otázka spíš jako že obecná je ale imho teď to, kam chce člověk s league starterem až dolézt. Imho pokud bude člověku stačit běhat první měsíc bílé mapy, tak se imho klidně i o tomhle dá mluvit jako leaguestarteru, protože do té doby se nějaká ta currency většinou povede a člověk se pak postupně dostane výš...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    maji to dost podobny... muzu ee brat jako viable zdroj? ja jsem treba ted jel podle poebuilds. Prave nevim, komu muzu verit :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ve treti minute rika, ze tohle v zadnem pripade neni league starter :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nevím jestli tam nejsou nějaký odlyšnosti, ale podobnej build dělal i EE, ale nevím jestli to má myšlený jako starter.
    Path of Exile [3.5 - Updated]: Nebuloch Tentacle Tank ft. Consecrated Path - Build Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=KAuTev6ZYPI
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to je prave to, na foru je silenej bordel, vcera sem to procital asi 3 hodiny a vubec sem se v tom nevyznal, tak sem zkusil strycka googla a vyplivlo mi to tohle co sem postoval. Treba ted sem zkousel tectonic slam jugga, a ten to jel vylozene jako glass cannon, v passive tree doleva od maraudera a pak po obvodu spodem az k mecum napravo. Tyhle to maji postaveny uplne jinak.

Ja obecne ranged moc neumim hrat, v kazdy hre sem s nima mel problem, proto se spis koukam po meele buildu a jugg mi ze vsech moznejch informaci prisel, ze je hodne tanky. Me je jedno, kdyz budu mit pomalejsi clear speed, ale potrebuju prezit, protoze kdyz umiram, tak me to vytaci (a ze sem umiral hodne :-D). Nemam rozhodne ambici zabit shapera, ale rad bych se podival do t14+ map a vyplnil pekne celej atlas, rad bych zadelvil nejak hloubs. Uvidime, kdyz to nepujde, tak arc je dycky v zaloze :-D

Snad v tom buildu neni nejaka bota :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz najdes nejakej build na foru, co ma jako zpracovanej nekdo podrobne, tak to nikdy nebude uplnej nesmysl - vetsinou se tam snadno na prvni strane doctes, jaky to ma treba problemy, nebo jak to je drahy.

Jugga jsem hral naposled tusim jako EQ nebo Ice Crash, ale obecne melee buildy jsou v endgame tezsi - protoze zpravidla nemaji top DPS, a soucasne jsou primo na rane. Ale posileni melee prijde az v pristi verzi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam