• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja koukal na nejaky videa kde hraje ty canibal eatery, a prislo mi to docela normalne rychly... ale spectry jsem nikdy nehral, tak asi vyzkousim ruzny :)

Teda samozrejme jestli si to jeste nerozmyslim, uz mam asi tri buildy co mam vicemene promysleny, zadnej z nich ovsem nedostal ted buff, trochu skoda mozna.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile’s 3.6 Patch Notes Summary - Just the Important Bits
    https://www.youtube.com/watch?v=5dOK8RzXmeA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jo to chapu a asi k tomu po par letech taky dospeju, ale ted si chci uzit tu pravou konanovskou reznicinu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: no, ja obecne rad hraju buildy, kde pri boji soucasne uz se muzu blazene prohrabovat lootem, tj. bud neco bojuje misto me, nebo to umre samo kdyz se priblizi (BV) :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: nechapu, jak se zmeni support gemy? myslis jako kdybych si ozivil nejaky jiny, co treba nejsou range?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Chápu. Jen bacha na to, že pokud bys šel pak např. do Vis Mortis, což je obecně go to chest, případně skin of the loyal, tak se při změně setupu/specter mění support gemy a nemusí pak sedět barvy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: spis mirim na spectry asi, kde si muzes styl upravit podle toho, jakej druh spectry vyvolavas... ty canibalove s tim incineratem nablizko se mi libej - a koukam na nejakej setup, a prijde mi, ze end level gear klidne poridim tak do 20c, nejakej startovaci
    golemancery asi lidi hrajou dost ne, vim ze jak jsem behal ty roty na 100, tak jich tam byla tuna, vzdycky si chteli behem runu povidat o tom jakou ma kdo sestavu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo me ty summoner buildy prijdou silene nudny, uz od d2 :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Navíc pokud se to nezmění, jewelly pro golemy byly minulý dvě ligy dost levný, golemové (fire) jsou od Delve trochu na ústupu, přeci jen extrémně stísněné prostory jsou obecně (ne nutně vždy) pro summonery přeci jen obtížnější.
    A na to začít summonera je nejsnazší vzít dva Clayshapery, což jsou 3 golemové a i na 4 linku začneš věci dost steamrollovat, akorát občasvyvoláš dalšího golema...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, spectres nebo golemy můžu určitě doporučit. Splní určitě i tvůj požadavek na "jenom běham" a zároveň i na rvu do toho currency co to jde. To jsou pak srandy jako 28 gem lvl u golemů. (např zde: Golem guide)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    premejslim nad summoner buildem, jsem zadnej jeste nehral nikdy, a jsou to vesmes laciny league startery... nez se ukaze, co z tech zmen vylezlo jako silny :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: 3.5.0 - no longer drops...
    Timeworn Reliquary Key - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Timeworn_Reliquary_Key
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jugg zadnej nerf!!! budu vladnout muhahahaha :-DDD
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Imho nebyly, podobnou funkci měl Cameria v transportation.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v Betrayal ne
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kolika z vám dropnul v Betrayal Timeworn Reliquary key? Padlo to vůbec někomu?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: jenže rozdíl mezi EK a BV je v tom že jedno nemusíš castit pořád, druhý jo :D
    Myslím, že to jen trochu zpomalý bv a možná swapovat gemy na single target, ale funknce bv zustava :D Nacasti behej skrz a sbirej expy
    GURBON
    GURBON --- ---
    no ten BV dostal pekne na prdel, zacinam premejslet o EK
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ice trapa vypada lakave :)

Spells with major buffs in 3.6 (will update and edit over time) : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/axt7i0/spells_with_major_buffs_in_36_will_update_and/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    - Loreweave now sets your Maximum Resistances to a maximum of 78%
    - The Poet's Pen now only triggers spells socketed within it if you attacked with that specific weapon. Previously, dual-wielding The Poet's Pen would mean that you triggered spells from both weapons with each attack.
    - You are now less likely to find fossils at depths shallower than 58, and more likely to find fossils at deeper depths. - to teda darkness farmery nevyhnali moc hluboko :-)
    - The Crafting Bench now displays all mods, not just the mods you have unlocked. Mods you have not yet unlocked are greyed out.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam