• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v planu je ucraftit si vlastni rare zbran co bude delat to samy co poety, ale hezcejc :)
    akorat je to unveil recept, tak doufam budu mit stesti az se dostanu do faze, kdy na to dojde...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: krome MTX, ktery nutne potrebuju :), a masivniho e-penisu ve tvaru indianskeho totemu je to pro me predevsim motivace - proste nejake vymezene cile, co plnis. Bez toho nevim, jak dlouho bych ligu hral, protoze to zabijes uber eldera a dal nic neni, ze jo... nektere ty challenge byvaji i docela zabavne, jako zabit neco za nejakych specifickych podminek apod, takze vyzva, ale bohuzel jich je malo, vetsinou je to grind.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Ne, je to jen o tom jestli si chceš dát/splnit něco "navíc". Dává to jen MTX, (oznamovali v pondělí) a totem do hideoutu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: myslim urcite, navic pokud nemas stesti, tak ma klidne nulovou cenu (jsem prodal tusim nakonec vsechny za 1-3ex, ale neprislo mi, ze to stalo za to usili).

CHA1NDLER: tak Niko je jednak nerfnutej, a druhak prave kdyz shapujes, tak jedes jenom jednu T15-16 mapu, takze sulfitu prave vic? :-) Ale kazdopadne s timhle rozhodnutim je cas, podle toho jaky budou challenge, tam muze bejt v endgame grindu zabit 100x uber eldera, a mam po shapovani.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: rikas moje 3 watchers eye z 10 uber elder pokusu je nad standard?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak tady zatim asi nejhezci obrazek novyho atlasu
    https://i.imgur.com/LkNELWi.jpg

Pohravam si s myslenkou, jestli tuhle ligu nezkusit zase atlas shapovat - vim, ze me to nebavilo pred x ligama furt dokola Strand, nicmene neustale otevirani uber eldera me bavilo minulou ligu jeste min (bo nic nepadalo). Tak si rikam, jestli by se vic nevyplatilo udelat elder ctverec na nejaky vhodny mape, odnaucit vsechny t15-t16, a jen ji brousit... :-) Zvlaste kdyz to ted muze bejt nonstop pod lacinejma sextantama.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hmm, na to neni misto, ne? Anger s Generosity da asi vic?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja si treba nemyslim, ze bych se tomu nekdy jen priblizil. Tipuju, ze tady byla spis motivace sledovani paret lidi co pushovali Delve...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jsem zvědavej co se hrou provede limit cap na resisty. Ne že bych se běžně přehupoval přes 90% ale myslím že to leccos změní.

Další ligu by mohli zásadně překopat spoustu věcí, například melee a Armor, což by mohla být zase zásadní změna meta. Alespoň mám pocit, že to k tomu směřuje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, jsem koukal na nejaky video jak summoneri davaji deep delve, a frajer proste dosprintoval na konec, schoval se za kamenem na hranici darkness, a jen mackal vaal skeletony kdyz se mu nabili, zatimco tam spectry litaly... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Blbé je že kromě hinder by spells jsou prakticky všechny ostatní na hit by attack, tzn. buď attack spectres (LOL) nebo zombies/skelies...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novy gemy

Forum - Announcements - Synthesis Gem Information - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2451448
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    s lukem sice nikdy nehraju, ale tohle vypada pekne...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo to normalne craftim/prodavam - plus sam jsem u spellu zvyklej si je craftit pro sebe. Vetsinou uplne staci i nejaka ta zakladni jewel 5% sance abych mel porad onslaugh/phasing, pravda BV ma hodne hitu no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hmm, ty novy staff nody uplne prosej o to, abych je mel s Disintegratorem... :-) ale uz ne :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ziggyD 6 minutes patchnotes Tohle doporučuju každýmu
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Znamená to to stejný co předtím ;-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: tak nekde to tak vypada, ale zmenilo se treba inc phys dmg na inc global phys dmg. Doted nevim, jestli to realne neco znamena.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, byl jsem z toho občas zmatenej, koukal jsem na to když jsem si četl patchnotes. Bohužel některé nody jsou označené i v momentě kdy se jen prohodilo pořadí řádků.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    porovnani noveho stromu

PoE Skill Tree - 3.6.0 vs 3.5.0
    http://poeskilltree.com/compare/3.6.0/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam