• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Znamená to to stejný co předtím ;-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: tak nekde to tak vypada, ale zmenilo se treba inc phys dmg na inc global phys dmg. Doted nevim, jestli to realne neco znamena.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, byl jsem z toho občas zmatenej, koukal jsem na to když jsem si četl patchnotes. Bohužel některé nody jsou označené i v momentě kdy se jen prohodilo pořadí řádků.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    porovnani noveho stromu

PoE Skill Tree - 3.6.0 vs 3.5.0
    http://poeskilltree.com/compare/3.6.0/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak jsem se tím teda prokousal, jako na potvoru člověk od rána pořád něco řeší. Vzhledem k tomu, že budu pravděpodobně začínat až v sobotu protože tu mám nějaké známé ze zahraničí, tak se možná definitivně rozhodnu až uvidím finální čísla v POB. Asi to tentokrát vezmu mnohem víc casual abych měl po víkendu nějakej rozumnej základ v bílejch a nějaký žlutý.
    To je jinak už aktualizované o skill tree a známé Unique věci, gemy doplní až bude patch, tzn. torrent (teoreticky), pokud mu to čas dovolí
    Jinak já to zatím pořád vidím na occultist/trickster cold/chaos dot s inklinací k chaosu. Ať už novej skill nebo dokonce ED/contagion, oboje posílený. Některý ty nový supporty vypadají fakt zábavně, stejně tak některý číselný změny u starejch skillů.
    Co mě ale dost překvapilo jsou změny na skilltree, kdy mě bude zajímat co z toho kdo bude používat. Počítám že se bude určitě používat spell leech. Co mě zajímá jestli nové staff nody budou dostatečný důvod zkusit zase po dlouhé době nějakého castera. Kdysi jsem měl nejoblíbenější build storm call nebo arc, selfcast d Pledge of hands...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ono to na clear mixujou, ze tam nechaji misto jedne/dvou CFE nejaky SG. Hadam to asi staci, a jen kdyz jdes fakt na nejakeho shapera-eldera tak si to prekouzlis.

No uvidime, ted jsem si prosel nejakej plan levelovani do map, a vypada to hodne lacine, fakticky nepotrebuju nic co by stalo vic jak chaos az do red map. Mozna krome te minion dmg zbrane, ale ty jsem dropnul asi ctyri minulou ligu, tak vim ze pada v temple. A da se cekat, ze to nebude popularni build, tak by i lepsi veci mohly bejt ve sleve... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak to je rychlost kdyz nic nesbiras, jako streameri. Normalne nez oklikam vsechny wisdom svitky, tak je fuk, ze jsem treba o neco pomalejsi... :-) Navic Convocation ted je masivne rychlejsi, coz by predpokladam mohlo zrychlit summoner build na podobnej level (teda jestli stihnou dat summoni dost dmg).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jo, určitě. Jestli to vyznělo tak že minioni jsou zoomzoom nejlepší tak to určitě nemělo. Jen že bych tomu neříkal pomalý. Jsou určitě pomalejší než meta, ale rozumnej clear to má. To že je to v indoor mapách horší je bohužel škoda, ale snad až se trochu vylepší AI, tak se to zvedne i tam.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: OK, pravda, nicméně pokud se ti nepovede u Voriciho craftu udělat bílé ty správné sockety, tak moje tvrzení platí. Nicméně ok, souhlasím. To jsou pak ty věci do kterých se dají rvát ty prachy ale. Protože Vis Mortis s rozumným rollem je pár chaosů, kdežto podobná věc s nějakýma dalšíma useful statama se spíš pohybuje v rámci exaltů ne? Alespoň to tak bylo když jsem něco takovýho hledal. Protože na chest je to delve drop, pouze na boty bound fosil roll. Good luck abys našel nějakou rozumnou chestku.
    Imho dneska s Phase runem a rozumnýma flaškama a botama o kterých mluvíš s 25-30% movement speedem bych s tebou nesouhlasil. Ať už to jsou právě golemové nebo solar guards, flesheatery jsem nikdy nejel, tak nevím. Jako shield charge BV mapa za 30 sekund to není, ale rozumná mapa za 2 minuty jo, tak nevím co považuješ za rychlý...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: bych stejne nesel hloubejc nez bude v endgame grindu - ale jsem koukal, ze na Delve pouzivaji ten trik kdy zapnes spectram na cca 40s fortify z offhandu, coz staci vetsinou na jeden node. Kazdopadne jako nejvetsi obavu mam prave z toho, ze mi spectry budou umirat, pac kdyz ti nekde umre na bossovi, tak muzes tak maximalne proskocit portalem, ne? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja koukal na nejaky videa kde hraje ty canibal eatery, a prislo mi to docela normalne rychly... ale spectry jsem nikdy nehral, tak asi vyzkousim ruzny :)

Teda samozrejme jestli si to jeste nerozmyslim, uz mam asi tri buildy co mam vicemene promysleny, zadnej z nich ovsem nedostal ted buff, trochu skoda mozna.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile’s 3.6 Patch Notes Summary - Just the Important Bits
    https://www.youtube.com/watch?v=5dOK8RzXmeA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jo to chapu a asi k tomu po par letech taky dospeju, ale ted si chci uzit tu pravou konanovskou reznicinu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: no, ja obecne rad hraju buildy, kde pri boji soucasne uz se muzu blazene prohrabovat lootem, tj. bud neco bojuje misto me, nebo to umre samo kdyz se priblizi (BV) :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: nechapu, jak se zmeni support gemy? myslis jako kdybych si ozivil nejaky jiny, co treba nejsou range?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Chápu. Jen bacha na to, že pokud bys šel pak např. do Vis Mortis, což je obecně go to chest, případně skin of the loyal, tak se při změně setupu/specter mění support gemy a nemusí pak sedět barvy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: spis mirim na spectry asi, kde si muzes styl upravit podle toho, jakej druh spectry vyvolavas... ty canibalove s tim incineratem nablizko se mi libej - a koukam na nejakej setup, a prijde mi, ze end level gear klidne poridim tak do 20c, nejakej startovaci
    golemancery asi lidi hrajou dost ne, vim ze jak jsem behal ty roty na 100, tak jich tam byla tuna, vzdycky si chteli behem runu povidat o tom jakou ma kdo sestavu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo me ty summoner buildy prijdou silene nudny, uz od d2 :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Navíc pokud se to nezmění, jewelly pro golemy byly minulý dvě ligy dost levný, golemové (fire) jsou od Delve trochu na ústupu, přeci jen extrémně stísněné prostory jsou obecně (ne nutně vždy) pro summonery přeci jen obtížnější.
    A na to začít summonera je nejsnazší vzít dva Clayshapery, což jsou 3 golemové a i na 4 linku začneš věci dost steamrollovat, akorát občasvyvoláš dalšího golema...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, spectres nebo golemy můžu určitě doporučit. Splní určitě i tvůj požadavek na "jenom běham" a zároveň i na rvu do toho currency co to jde. To jsou pak srandy jako 28 gem lvl u golemů. (např zde: Golem guide)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam