• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: stejnej error, tak se asi dockame 3.6.1 jeste pred startem
    YORK
    YORK --- ---
    MARSHUS: Taky mi to hází tuhle exception. Tak v tom aspoň nejsem sám ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ani to nemuzu spustit: wrong shader decoded size.
    GURBON
    GURBON --- ---
    taky patchuju
    jeden tradicni link: https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases
    snad poprve jsem si vzpomel vcas a ne az po tydnu :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak jsem si myslel ze to upravi ze jim nebude padat website, ale je dole. stahuju :D

GURBON: poslednich par lig myslim ze to je lepsi, ale fakt zalezi jak moc jim to sedne.

edit: patchuju! :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je to na zacatku novy ligy porad stejna zoufalost jako kdysi? Obvykle se to minimalne do pulnoci tak sralo, ze se nedalo hrat, ale uz jsem to dlouho nezkousel.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    servery uz lezi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jeste je muzes koruptnout na vic movement speed, a bajecne zbohatnout ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: lab farmeri
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: protože prakticky nepadají a dávají 50% movespeed? :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: ja ho na zacatku dropnu a dam ti ho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: neumrou, minioni maji trap resistenci asi 90% takze jim pasti vice mene nic nedelaji.. Ale na izara a spol klidne umrit muzou. (je to tak od verze asi 3.0)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Starter Builds for Synthesis League
    https://www.youtube.com/watch?v=FkrvTTEfPN4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: muj plan je zatim jet se storm brandem a zombie az k spectram, a od ty doby spectry. Skeletony asi pridam teprve az budu mit tu rare verzi poetspanu. SRS nemam rad, hral jsem je jednou a je to moc mackani... :) Doufam to bude fungovat nejak, bych se nerad zaseknul experimentovanim v A2.

WASQ: tak asi je to pro ES build lepsi, nez kdyz leech nemeli. Ale tipuju to bude hrat kazdej, a dobrej equip bude pekne mastnej...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako defence bude asi dobrý se zaměřit na ES, když dostal hromadu leache?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak mě ta hra nepustila. Dokonce se do toho chci dneska pustit od začátku!

Někteří z vás máte určitě nastudováno mnohem víc, než já. Doporučíte build? Chtěl bych něco víc tanky a range.. Koukal jsem na video Winter Orb, kde jen chodíš a ono to samo targetuje, což se mi vlastně líbí. Ale určitě toho bude mnohem víc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nestras! btw jak to summonerovi funguje v labu, neumrou mi spectry (hlavne na normal/cruel kdy mam nejaky shitovy) v pastech?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Mam uplne tu samou zkusenost :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: asi zalezi na modech mapy, nejakou minulou ligu jsem splnil challenge na Abaxoth tak, ze se mi proste napsalo ze ji mam, jsem si ho vubec nevsimnul jak jsem byl v houfu beyond potvor, a proste jsem ho preleechoval... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam