• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Díky!
    GURBON
    GURBON --- ---
    KLERIK: tak to ses v pohode.
    Muzes treba zkusit tu mnohokrat doporucovanej beginer: [ CHA1NDLER @ Path of Exile ]
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Tak základy ano..psané věci se dají...ale někoho poslouchat... To nedam...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: to se porad da trochu ocurat +levelem gemu, empowerama a tak..
    Ale jak se ted pocita level zony nevim. Ale Ho ma vyhodu v tom ze nema monster pool, takze sumonujes jen svoje spektry.. takze totrva mnohem min casu je najit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Původně to bylo podle velikosti, bylo to odstupňovaný nějak jako 30/50/68 nebo tak něco
    GURBON: Ne, protože nebudeš mít odpovídající desecrate/sum.spectres gem lvl
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: to by nedavalo moc smysl. By si si jako minioner vzal ten s nejvyssim lvlem a mel bys hned hustospectry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: nevim me to fakt prekvapilo, ze se to lisi... mozna je to tim kterej hideout je pouzitej jako zaklad? ja mam skeletal
    GURBON
    GURBON --- ---
    KLERIK: teda bez alespon zakladni anglictiny bych se do toho snad ani nepoustel. Neni ceska wiki, neni lokalizace. Kdyz neco obslehnes a nebudes vedet co jak funguje, bude to nuda jak D3 :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: na cem zalezi jakej lvl je v hideoutu? Podle toho kde jsi ve hre?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha, tak se ukazalo, ze jeho hideout je lvl 60
    muj je level 20, zrejme zalezi na to jakej je to base?
    na druhou stranu, uz jsem na konci A10, takze i kdyz jsem teda celou dobu hral se spectrama ze zony 20, tak to bylo docela rychly... :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: kazdoapdne uz jsem v zone 61 mapy, takze at uz to byla pravda nebo ne, ted budu kouzlit v mape, tak se ukaze :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: me nekdo tvrdil, ze hideout je level 60, proto je mam kouzlit tam
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    KLERIK: čest, napiš mi PM a mužeme se domluvit a budem hrat spolu, nahrajeme ti filter, uakžu ti kde najít buildy a zkusíš si to... ani nebudeš potřebovat anglinu ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KLERIK: na natu je hodne buildu vcetne toho jak davat body do stromu dovednosti. pokud teda vladnes anglictinou. nejakej si nahodne vuber a zkus ho. jako zacatecnik stejne je to asi nejlepsi jak pochopit mechanimy. hledej POE builds
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Zdravím. Jsem absolutní začátečník. Nemáte radu,odkaz co je nejjednodušší na hraní začátečníka? Jaká kouzla používat,jaké přidat body do stromu... Ja když pročítám co tu píšete přijde mi,že nemám šanci to pochopit... Doteď jsem hrál D3 Toto je ale úplně nebe a dudy.... Díky za každou pomoc... Neumím Aj... Takže videa na netu kde se něco říká... Vůbec nepomáhají... ‍♂️
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Task nejlepsi realease co jsem videl, zadnej realm crash nebo nejaky bug. Huste kluci
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: wow, asi jsem starej nebo co :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty spectry jsou skleneny jak svina, to je s prehledem nejpomalejsi expeni, co jsem kdy delal :-( nejvic potesi kdyz mi nekde umre, ja ji pracne vykouzlim v hideoutu znova, se vratim zpatky a ona znova umre
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    celkem chudak tyjo :-/ rad na nej koukam a tohle bych mu rozhodne nepral
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    lol quin uz ripnul :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    parada tak prvni megalag a disconnect az za pul hodky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam