• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: rika tam neco zajimaveho? dal jsem 2 minuty a prislo mi, ze toho vi asi tolik co ja, tj. nic. A podle poctu minusu pod tim videem asi nebudu s tim nazorem sam... :-)

Zatim se mi jen jednou podarilo vyrobit item co mel 2 implicity (challenge je az na 3 takze to jde), ale netusim jak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nemusis, kdyz davas 10. kostku tak ti to pise dole cerne, a pak to proste premazava nejstarsi
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja tomu teda nerozumim. prijde mi to jeste porad decentne zabugovany. vykoplo mi to z nodu co mel charge a nepovolilo se vratit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: lol a dokonce portálem i potom, co jsem ji z memory mapy smazal...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SUNBEAM:
    GORDHART:
    Možná je tam rozdíl v té "konečné" tj node který je tam od "hry". Do té vytvořené mnou jsem se teď vrátil jak portálem, tak z vedlejšího nodu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw co je uzitecny a nebylo v Ziggyho videu - kdyz mate plnej zasobnik na kostky, a cekate na jinej tvar, a o nekterej nechcete prijit, tak staci ho kamkoliv placnout, pak nebude nahrazenej

zatim mam jako pekelnou smulu na ty 4smery, z asi deseti pokusu jsem jen jednou prezil dyl jak 5s :-) vzdycky me to hned zavre nekde odkud nejde vyskocit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako poe lita pekne, jen me sere, jak mi to laguje kdyz vlezu do mesta i kdyz je prazdny
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Tohle mi přijde že je obecný problém, mě se to stalo v delve. Nikdy dřív se mi to v delve nestalo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě se povedlo jednou zabugovat Nexus, když jsem se chtěl vrátit do decayed lokace, pak nějak někam dal nový počlíko, chtěl tam vlézt a nexus přestal reagovat na všechny kliknutí. A odhlášení a přihlášení to vyřešilo.

Jinak jsem se fakt nesetkal s žádnejma vážnejma bugama a pádama, mám na to docela štěstí v poslední době.

A teda fakt hodně pomohlo hrát PoE z ssd disku. Ta rychlost čtení řeší spoustu drobných problémů (třeba úvodní lagy, když na tebe vyskočí syndikát).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo sem koukal jak to drti mathil a celkem mazec ten novej spell, asi to nekdy pozdeji v lize zkusim :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: to je taky dobre k nasrani, me se to nestalo
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Ne osobně, ale něco jsem na redditu kolem toho zazanamenal...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: já právě vím, že se mi jednou nepodařilo se vrátit k lootu a pak jsem to párkrát zkoušel sledovat a přijde mi, že to, jestli se ti ten zpětnej portál objeví v nexusu, je ovlivněný právě tímhle.

Ale možná se pletu, jsem tou ligou dost přehlcenej, je tam toho hodně :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SUNBEAM: ok, beru zpět...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Nevytvoříš novou instanci, ale pro loot nakonec imo jo, protože jinde jsem imho portál nedělal. Ale nechci kecat, musel bych to pak doma zkusit.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GORDHART: tak, nejde, vyzkoušeno, i když se ještě chvíli zobrazuje, než vyhnije, nejde se do ní vrátit
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Nutno dodat, že do "decayed" zón se imho vracet nejde.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Z čeho, z jednotlivejch vzpomínek v rámci nexusu? Doběhneš k Memory stabilizer (kde se navazujou další vzpomínky), klikneš na něj, klepneš na memory nexus a otevře se tí portál. Jde se tím portále i vracet když máš kvanta věcí. Plus rovnou načítat přes ctrl+klik i nová instance...
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: to by me taky zajimalo.
    Krom toho jsem asi jeste nepochopil jak se vracet jinak nez pres odlognuti.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Imo to je super mechanika, jen je to třeba trochu, stejně jako betrayal potřeba trochu "vylepšit". Taková pěkná kombinace Incursion a Delve

CHA1NDLER: imo ne, na to bude chtít kvanta pokusů a pár dní bych tomu ještě dal. Spíš to budou třeba ojedinělý kousky, který se budou lidi snažit "napodobit" jako například life/ES na body armoru nebo tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam