• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: já právě vím, že se mi jednou nepodařilo se vrátit k lootu a pak jsem to párkrát zkoušel sledovat a přijde mi, že to, jestli se ti ten zpětnej portál objeví v nexusu, je ovlivněný právě tímhle.

Ale možná se pletu, jsem tou ligou dost přehlcenej, je tam toho hodně :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Nevytvoříš novou instanci, ale pro loot nakonec imo jo, protože jinde jsem imho portál nedělal. Ale nechci kecat, musel bych to pak doma zkusit.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GORDHART: tak, nejde, vyzkoušeno, i když se ještě chvíli zobrazuje, než vyhnije, nejde se do ní vrátit
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Nutno dodat, že do "decayed" zón se imho vracet nejde.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Z čeho, z jednotlivejch vzpomínek v rámci nexusu? Doběhneš k Memory stabilizer (kde se navazujou další vzpomínky), klikneš na něj, klepneš na memory nexus a otevře se tí portál. Jde se tím portále i vracet když máš kvanta věcí. Plus rovnou načítat přes ctrl+klik i nová instance...
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: to by me taky zajimalo.
    Krom toho jsem asi jeste nepochopil jak se vracet jinak nez pres odlognuti.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Imo to je super mechanika, jen je to třeba trochu, stejně jako betrayal potřeba trochu "vylepšit". Taková pěkná kombinace Incursion a Delve

CHA1NDLER: imo ne, na to bude chtít kvanta pokusů a pár dní bych tomu ještě dal. Spíš to budou třeba ojedinělý kousky, který se budou lidi snažit "napodobit" jako například life/ES na body armoru nebo tak...
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: no na zmeny se docela tesim. To co mas v tom Giffu se mi stalo mockrat. Krom toho me uz nekolikrat sezralo nic - jakoze sem byl na nemodrym povrchu, ale bylo mi to prd platny.
    Musim kouknout na video jestli jeste neco nechapu, ale zatim je to za me dost rozbity. Po dlouhy dobe mechanika kterou nechci v core.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak tuhle ligu mám zatím asi největší štěstí. V sobotu dopoledne 5link chesta v dobrejch barvách a včera odpoledne jsem tak nějak omylem sixlinknul regalii na asi 15 fusingů.

To, že dva dny po startu ligy budu v ssf respecovat na CI, to bych fakt nečekal :D

A teda bane je fakt silnej.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Bex na redditu potvrdila že první vlna tweakování bude už dnes (plánováno zítra). Jsem zvědav co se rozhodnou řešit jako první, respektive co jim mechaniky dovolí řešit jako první. Doufám že to bude nějaký delay při vlezu do vzpomínky, to mě asi štve zatím nejvíc. Pokud by někdo nevěděl co myslím, tak je to tohle. Sice píšou lidi že to nezažili, já už jako dostkrát gif
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak co, jak se vám synťákujou králíci?
    Cíl tohoto týdne zkusit proniknout do league mechaniky, to ziggyho video už jsem taky začal, ale bude to chtít nějak poladit. Imho by mohli zvednout místo na zásobu vzpomínek. Zatím jsem je používal jako lokace navíc, mají dost potvor.
    Jinak tedy Bane a Soulrend na 3l v t5-7, trochu problém single target, s tím bych měl něco udělat. Zkoušel jsem cca 60-65 BA a jediná humility, tak jsem jel dál :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jj napis mi bud ingame orbit_desync nebo tady do posty svoje jmeno postavy
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHA1NDLER: a proc je chces prohazovat, na co je to dobry?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: když má rank 0, odejde z aktuální větve. Takže vyslýchat pokaždý, když ho potkáš.

Pak jsou ještě vzácný "prohoď X za Y" vyjednávání se členama syndikátu, ale na to bych nespoléhal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela podstatny video, zatim jsem videl pulku, a objasnilo mi to dost veci co jsem nepochopil predtim sam (to udrzovani permanentnich cest hlavne)

Path of Exile 3.6: What I Know About the Memory Nexus - Building Crazy Zone Mods
    https://www.youtube.com/watch?v=JdpYNIN89ck
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no puvodne, jelikoz jsem to nikdy nehral se sumonama, jsem si myslel, ze playstyle je, ze ja stojim vzadu, a pomalu postupuju za minionama. Jenze se ukazalo ze ve skutecnosti ja musim bezet do predu a aktivne ukazovat jak utocit - dokonce kdyz treba neco kituju, tak mivaji problem ze kitujou se mnou a neutocej! Tim padem moje jedina defenzivni vrstva neni dostatecna, protoze bych tutove dostaval instanty, takze jedu k acrobatics, se kterym mam dobrou zkusenost. Ale kazdopadne je osvezujici, kdyz v delve azurit III node delas tak, ze stojis za rohem, mas celou dobu otevrenej skill tree, a planujes co a kam, zatimco spectry bojujou, a ja jen obcas zmacknu lahev nebo vaal skeletony... :-)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    mohu poprosit o pozvání do nyxí guildy?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Díky!
    GURBON
    GURBON --- ---
    KLERIK: tak to ses v pohode.
    Muzes treba zkusit tu mnohokrat doporucovanej beginer: [ CHA1NDLER @ Path of Exile ]
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Tak základy ano..psané věci se dají...ale někoho poslouchat... To nedam...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: to se porad da trochu ocurat +levelem gemu, empowerama a tak..
    Ale jak se ted pocita level zony nevim. Ale Ho ma vyhodu v tom ze nema monster pool, takze sumonujes jen svoje spektry.. takze totrva mnohem min casu je najit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam