• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: skoda ze jich tam nemuze byt vic.. ale i tak asi uzitecny, mohlo by to zmensit muj clutter v truhle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobry zmeny, samy positiva a zivotni jistoty :-)
    Forum - Announcements - Synthesis Week 1: What We're Working On - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2457038

ORBIT: zatim jsem jako videl jedinej slusnej item, locknutejch 120hp na helme (bohuzel to melo jeste +10 evasion nebo tak neco). Tj. je to i po scouru porad rare, ale takova vec je uplne super na chaos spam, kdyz vis, ze tam budes mit tech 120hp, snadno natocis neco za exa :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Shut up and take my money!

Path of Exile: Unique Item Collection Tab
    http://www.youtube.com/watch?v=PvJdB96efrY
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja v tom vidim novej originalni zpusob jak donutit lidi kupovat taby :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Obcas mas itemy co maji locknuty dva mody, kdyz mas vsechny se dvema modama v syntetizeru, da to dve implicit, takze je doporucim schovavat..
    A stejnym zpusobem asi muzou byt tri.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER:
    EVILMIND: Desny plky. Doporucuju snad ani nekoukat, obzvlaste ne novejm kracum, je totalne mimo :)

Jediny uzitecny ze syntetizovani itemu bere v potaz pravdepodobne vsechny mody, ne jen ty locknuty.. A hleda nejvetsi shodu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Yes please!

We plan to add the ability to delete Memories from your inventory list directly. This means that if you obtain one that you really don't need right now, you no longer have to plan it, run it and then delete it.

A do budoucna
    - There needs to be more of a delay before the decay starts moving at the beginning of a decaying Memory.
    -Players are sometimes unable to return to Distant Memories from the Memory Nexus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: rika tam neco zajimaveho? dal jsem 2 minuty a prislo mi, ze toho vi asi tolik co ja, tj. nic. A podle poctu minusu pod tim videem asi nebudu s tim nazorem sam... :-)

Zatim se mi jen jednou podarilo vyrobit item co mel 2 implicity (challenge je az na 3 takze to jde), ale netusim jak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nemusis, kdyz davas 10. kostku tak ti to pise dole cerne, a pak to proste premazava nejstarsi
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja tomu teda nerozumim. prijde mi to jeste porad decentne zabugovany. vykoplo mi to z nodu co mel charge a nepovolilo se vratit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: lol a dokonce portálem i potom, co jsem ji z memory mapy smazal...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SUNBEAM:
    GORDHART:
    Možná je tam rozdíl v té "konečné" tj node který je tam od "hry". Do té vytvořené mnou jsem se teď vrátil jak portálem, tak z vedlejšího nodu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw co je uzitecny a nebylo v Ziggyho videu - kdyz mate plnej zasobnik na kostky, a cekate na jinej tvar, a o nekterej nechcete prijit, tak staci ho kamkoliv placnout, pak nebude nahrazenej

zatim mam jako pekelnou smulu na ty 4smery, z asi deseti pokusu jsem jen jednou prezil dyl jak 5s :-) vzdycky me to hned zavre nekde odkud nejde vyskocit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako poe lita pekne, jen me sere, jak mi to laguje kdyz vlezu do mesta i kdyz je prazdny
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Tohle mi přijde že je obecný problém, mě se to stalo v delve. Nikdy dřív se mi to v delve nestalo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě se povedlo jednou zabugovat Nexus, když jsem se chtěl vrátit do decayed lokace, pak nějak někam dal nový počlíko, chtěl tam vlézt a nexus přestal reagovat na všechny kliknutí. A odhlášení a přihlášení to vyřešilo.

Jinak jsem se fakt nesetkal s žádnejma vážnejma bugama a pádama, mám na to docela štěstí v poslední době.

A teda fakt hodně pomohlo hrát PoE z ssd disku. Ta rychlost čtení řeší spoustu drobných problémů (třeba úvodní lagy, když na tebe vyskočí syndikát).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo sem koukal jak to drti mathil a celkem mazec ten novej spell, asi to nekdy pozdeji v lize zkusim :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: to je taky dobre k nasrani, me se to nestalo
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Ne osobně, ale něco jsem na redditu kolem toho zazanamenal...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: já právě vím, že se mi jednou nepodařilo se vrátit k lootu a pak jsem to párkrát zkoušel sledovat a přijde mi, že to, jestli se ti ten zpětnej portál objeví v nexusu, je ovlivněný právě tímhle.

Ale možná se pletu, jsem tou ligou dost přehlcenej, je tam toho hodně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam