• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobry no, jsem dostavel cestu k druhemu bossovi v nexusu, a na posledni obrazovce pred nim spadla hra, super update... rage quit asi pro dnesek :-(

ale dobry je to mazani dilku aspon no
    GURBON
    GURBON --- ---
    meh 1,2gb patch, to jsem zvedavej na ty zmeny
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: uz mlcim :o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: moje rng 800 jewellers a ejste ani 6s nestezuj si :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    muj prvni 6L byl za 27c :D
    EXI
    EXI --- ---
    je nejedu trade, jsem ssf
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja se na to vykaslal a radsi kupuju exalty za chaosy dokud je dole, a koupim si 6L cash, jako vzdycky :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EXI: já 27 chaosu za prophecy :)
    EXI
    EXI --- ---
    finální skóre: 352 fuse na 5L :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    too many memories! :)

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: ti padne mirror :]
    EXI
    EXI --- ---
    tak moje rng neni nejlepsi tughle ligu... 270fusu a nedalo to ani 5L :S
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se nasral na svoje staveci pokusy, a vyboural jsem si proste primou cestu k prvnimu memory dungu :-)
    z tech ocividne budou ty unikatni synthesis itemy, co jsou taky do challenge pro craft (shitovej ring mi padnul)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Aha, ok neoznačil jsem bojí a ono to vyskočí až potom. Dokážu si to představit u low lvl map, ale pak už stejně ne, protože cena se v rámci tieru výrazně mění...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: udelatko na trade map das co mas a co chces, a ten program to paruje a pokud najde shodu, tak ti napise jmeno toho hrace (a ty mu napises ve hre)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kluci, kdyby nekomu padlo Carnage hearth (Xop's blood ani nezkousim), moc bych si ho od Jezis .. Kitavy pral, diky !
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: ok, dám se podat, na co to je?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nektery lidi proste jsou milacci RNG :-)

Path of Exile 3.6: SYNTHESIS DAY # 2-3 Highlights GIVEAWAY WINNERS ANNOUNCED. FIRST HH
    https://www.youtube.com/watch?v=uHztDA-LrEw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekny melo by se to vic propagovat :)

https://poemap.live/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to hrani s memory nexusem me jako bavi, je to jako locomotion na arcadach, s twistem :-)

jsem dneska objevil, ze do te challenge na nejdelsi souvislou lajnu se pocitaji i vsechny slepe odbocky jedno jak dlouho, pokud jsou casti stejne cesty pripojene k vortexu jen jednou - takze se da relativne snadno budovat "siroka" cesta, kde na prvni pruchod aktivuju vsechny po stranach pripojene casti, tim vytvorim hmotu co zabere potrebny pocet slotu, a ja pak jen musim postavit jinou dlouho cestu, co vychazi z prvnich 2-3 policek tehle (abych pak nahrazoval jen maly pocet poli)
    jeste to teda nemam na ten max, protoze se mi to cele rozbilo kdyz me uz zavrena memory portla na opacny konec, ale je to na dobre ceste! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam