• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: presne proto se proda +50 skoro se vsim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: funguje to pekne, sice ten boss spawne vetsinou hodne daleko, ale hned z prvniho mi padnul exalt, takze jich asi par dam... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja si taky stezuju vzdycky, ale vzdycky se to nejak zlomi. Tuhle ligu se to nezlomilo... :-( Ale veril bych vzorkum dat lidi, co behaji tech map stovky nejak systematicky, a ted si stezujou taky. Nicmene, lidi furt mapy prodavaj, tak treba nekdo ma... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja na to nemam nazor :] ale lidi si v gilde stezujou ze nemaj mapy (to si ale stezovali dycky zejo)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: nevim no, moc mu to tam lidi neveri :-) ja bych mu veril, nicmene si nejsem jistej, ze je mozny nejdriv hledat memory, na vetsine map...
    EXI
    EXI --- ---
    Possible bug with the new league mechanic which is affecting mapdrops! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/b1ijiu/possible_bug_with_the_new_league_mechanic_which/
    EXI
    EXI --- ---
    Synthesis - Don't worry, I don't get it either
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=593&v=LjvCd06E3nQ
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jasny! kua, priste :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nevim teda jestli bych tu sanci na drop ringu za 10c nazval "for currency" :-)

ale sikovny, tady zrovna stavim takovou cestu, abych spolu s bossem sepnul i dve memory, ale vidim na to asi kaslu, kdyz bych pak musel cekat az spawnou jinde, aby jich bylo 19
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: ne, to prave zmenili v patchi. Tj. nesmis klikat na amplifier, vezmi jen bonus a vbehni do modry, pak to jde delat jako predtim.

CHA1NDLER: tak ja nikdy nehral zadnou metu moc, a koukal jsem co tvrdej ze je nejrychlejsi obcas, a nikdy mi jako moc neprislo rozdil. Vetsinou byli rychli jen proto, ze nic nesbirali... :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele rozumim tomu tak ze kdyz dobehnu k amplifieru, tak ho kliknu a pak musim zpatky do nexu? neni zadnej zpusob jak se dostat jen o krok zpet?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ne, nevím jestli to bylo upravený ve včerejším patchi, ale to co popisuje
    EXI: je situace, kdy už máš plánovaný bloky a spawne se ti jiný. Takto bylo popsáno v "co plánujeme"

"Distant Memories can sometimes spawn on top of or beside planned Memories, which ruins the plan. This is a tricky one because the obvious solution of not having Distant Memories spawn on or next to your plan both introduces something akin to Sextant blocking and also means that you are getting fewer rewards near the path you actually intend to take. We feel that if we made this change that it'd both encourage blocking abuse and also reduce the rewards that players actually receive. Having said that, we know that the current situation of plans being invalidated feels bad. The solution needs more consideration."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: je treba si cestu predem vysazet tema planed blokama, pripadne jestli budes cestou nahrazovat, tak mit ty planed uz nekde stranou. Jinak se stane presne to co pises - je tam volny misto, tak se tam placne dalsi MM.
    EXI
    EXI --- ---
    jako zacina mi dochazet trpelivost... bloky se mi zacly zjevovat tak, ze mi v prubehu cesty zacnou blokovat postup... uz zkousim podruhy odemknout modifier a proste se tam nedostanu. nehlede na to ze kdyz jsem se na tem MM dostal, tak jsem to ani neaktivoval, protoze mi modrej alzhaimer zablokoval ihned cestu. to jsou tri pokusy, kazdej fail. uz pres hodinu se s tim nexusem seru a mam nulovej progres.
    EXI
    EXI --- ---
    wtf..
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Sbírej bílý a házej na ně esence (klidně low levelové, těch máš určitě hromadu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak teda musim rict, ze jsem si vzdycky myslel, ze summoner buildy jsou pomaly, ale nakonec hraju asi vubec nejrychlejsi clear build v zivote, v podstate se da cela mapa prosprintovat na 150%+ movement speed, a vubec neni treba se zastavovat... Technicky vzato ani neni uplne nutne VUBEC NIC mackat, uz jsem takhle v dont die Zana mape bez regenu mel nula many, a proste jsem celou mapu dal ze jsem jen chodil - idealni build pro lenochy jako ja! :-)
    Navic by to slo docela snadno predelat tak, abych mohl normalne hrat s nula manou, vsechno co kouzlim je tak laciny, ze to pokreje i ten 3c minus mana craft na spercich.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ajo sakra, na Bisco jsem zapomnel... :-) kazdopadne ale craft, i ten primitivni co delam ja, proste sype nejvic, rano jsem koupil za 6exa 6L Vis Mortis, a od te doby jsem vydelal dalsi dve exa na failnutych craftech pro sebe, takze proste win/win... :-)

BARTUC: nemusi tam bejt top loot, vetsinou to je obecne zajimavej node, ale specialne na nizkejch levelech ne. Tj. pokud to neni nejakej fossil/mapy/minioni apod, tak nema cenu ztracet cas hledanim. Kazdopadne zed na rozbiti k tomu vede, udelej fotku a rekneme ti odkud... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele to mi prosim vysvetlete u delveni. Obcas se mi na mape obevi takovej malej ctverecek mimo trasu vozejku. Kamos mi rikal, ze tam bejva top loot, ale ja vubec netusim jak se tam dostat, nevede tam zadna cesta ani tam neni zed na rozbyti :-/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: hele ber to jako challenge :) kam se dostaneš i když ti holuby serou na hlavu :)

Já jsem třeba zvědavej kam to dotlačím na 4L :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam