• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: nejvic se vyplati sluzby - coz me osobne ale nebavi, navic to vetsinou vyuziju pro sebe. Ale v research muzes snadno mit pohromade 2x exalt slam, 3 white socket, cadira, a to vsechno bude dohromady za dost, kdyz se ti bude chtit shanet zakazniky...
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Popravdě mě vůbec nenapadlo, že by se to neprodávalo. Koukám na poe.trade a na pure Tul je profit 50c, gilded sulphite je 35c. Není to takový terno, jako minulou ligu, ale jak jsem psal pro mě určitě lepší, než se točit v kruhu bez progresu. Tímhle si zarobim 10-20ex na základní equip a můžu pak vesele mapovat. Nebo to prokládat. Jeden monitor farma, druhej Modern Family ízy :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a delaji lidi vubec roty na pure breachstonech ted? jsem na 820 moc nevidel, tak predpokladam se to nevyplati...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to mu samozrejme nedropne. Ale oni od druheho dne abusujou monstrous treature prophecy na mapach, kde padaj karty na exalty, v parte na MF, a na zacatku ligy jsou mirrory laciny, takze dokazou vydelat treba 100 exa, a za ty je vykoupit. Uprimne jsem spis jako prekvapenej, ze lidi jim ty mirrory po 20exa prodaji, ja bych si klidne mesic pockal... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jak spawn Cadira? Já to chci rozjet pro pure breachstony a scaraby
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ne jeden, jen dvě truhly, už jsem zkoušel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jsem to chvili zkousel, a neni to zdaleka takovej voser jako ten most (kde jsem minulou ligu teda jel jen jeden spawn masterminda kvuli levelu). Tady to delam ani ne tak pro profit jako pro ten spawn Cadira. Tusi nekdo, jestli kdyz Januse budu mit jako leadera, budou tam dva Cadirove? :-) Nebo jen dve truhly?
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jako ze nekdo udela 8exa za den, to si dokazu predstavit.. ale 5 mirroru? to prece nejdeee :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: DÍKY ZA TOHLE!! Přesně styl farmení, jakej potřebuju. Žádný čekání na haluz, ale prostě víš, že za chvíli currency určitě vyděláš. Přesně na týhle mapě jsem farmil minulou ligu na equip do vysokých map :)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Myslel jsem tím dobu, když jsi začal hrát PoE, ne tuhle sezónu. Farmení syndikátu rozhodně není jedinej způsob, jak můžeš v PoE mamonit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle ale neni cas, za kterej chci mit zaplaceno. To je cas na zabavu! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Ok, hele já to chápu, jen asi úplně k tomu nemám ten samej přístup. Další možnost je ta, že si dáš ještě teď na tejden, dva pauzu než to vyladí. Jestli to není jen o štěstí, ale i o tom že gameplay je pro tebe prostě na hovno, tak se nedivím že cítíš náběh na ragequit...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: V tom případě se divím, že to vůbec hraješ, protože za prvních několik dní ve hře jsi zaručeně 2 exalty za den nevydělával. Je zajímavý, že tehdy jsi neměl problém s tím, naučit se o hře víc, zatímco teď je to najednou nepřekonatelná překážka.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ne, perandus v Zane neni, a perandus scarab pridava jen truhly
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: aha, tak to bych zkusil resit na redditu, jsem videl ze tam lidi podobny problemy maji, treba uz k necemu dosli...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: proti betreyalu je tu to lakadlo, ze Janus v Research je jedine misto, kde je Cadiro do challenge. Krome Manor mapy, ktera stoji 2ex, coz je dost vzhledem k tomu, ze ti pak muze prodat neco za 20 coinu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak prave ze muzes farmit jak syndicaty, viz muj odkaz nize, tak fragment bosse (na to jsem hazel video pred par dny a od te doby je farmim), a mapy jsou fixnuty! optimismus! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Bleh, stačilo mi to v Betrayal. Ale možná jednou pro snadnou a nízko lvlovou Catarinu hmmm...

CHA1NDLER:
    EVILMIND: Sry, ale přesně jak píše Evilmind. Už to hraju možná 5 let, s nějakýma pauzama trochu, ale minimálně 2 roky "ostře" a pokud bych se měl srovnávat s některýma lidma, tak ani nedojdu do map, protože mě neskutečně sere mojich 8-10 hodin lvlení...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak 8exa jsem mel protoze jsem nacraftil dobry veci :-) navic takovej Empyrian dela za den 5 mirroru, tj. srovnavat se nema moc smysl...

Me to naopak chytlo vic, diky tomu triku na campeni syndicatu bych se mohl konecne pohnout s equipem, az si presunu co kam potrebuju, v noci jsem vymyslel novej tree lepsi, a konecne se blizim k Shaperovi, snad, kdyz ted fixnou ten drop map...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je vtipny, navrat do doby, kdy jsme takhle huntili corrupt zony :) a funguje to, v mem pripade mam asi 600ms na load normal zony, cca 1200 kdyz je tam Alva, a 1600 na syndicaty

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b2at6k/syndicate_farming_guide_fastest_method_i_have/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v poslednim sestrihu akci je super moment, jak nekdo s mirrorem na kurzoru vysvetluje neco u itemu, a omylem ho pouzije :-)
    ale aspon jsem prvne v zivote videl, jak to vypada (kurzor se zmeni na mirror kopii toho itemu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam