• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak 8exa jsem mel protoze jsem nacraftil dobry veci :-) navic takovej Empyrian dela za den 5 mirroru, tj. srovnavat se nema moc smysl...

Me to naopak chytlo vic, diky tomu triku na campeni syndicatu bych se mohl konecne pohnout s equipem, az si presunu co kam potrebuju, v noci jsem vymyslel novej tree lepsi, a konecne se blizim k Shaperovi, snad, kdyz ted fixnou ten drop map...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je vtipny, navrat do doby, kdy jsme takhle huntili corrupt zony :) a funguje to, v mem pripade mam asi 600ms na load normal zony, cca 1200 kdyz je tam Alva, a 1600 na syndicaty

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b2at6k/syndicate_farming_guide_fastest_method_i_have/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v poslednim sestrihu akci je super moment, jak nekdo s mirrorem na kurzoru vysvetluje neco u itemu, a omylem ho pouzije :-)
    ale aspon jsem prvne v zivote videl, jak to vypada (kurzor se zmeni na mirror kopii toho itemu)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: takze jsem mel celou dobu pravdu!!! :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: bylo nacase, uz jsem se bal, ze budu delat 90 v T7-8
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b2bgg8/hotfix_map_drops_increased/

MAPY BUDOU!

Alespoň pokud budu předpokládat, že to upravení bude směrem nahoru.... :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tam pridali autorizaci aby bylo jasny, ze jsi to ty, bo predtim lidi ze srandy pridavali streamery jako ze tradujou vsechno za vsechno... :-) By ti mela prijit zprava do Messages.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: corrupt na bílý sockety :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Co se týče map, tak mám asi poprvý problém sustainovat low tier žlutý mapy, docela mě to překvapuje-

Ale jinak mám docela štěstí:

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: presne proto se proda +50 skoro se vsim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: funguje to pekne, sice ten boss spawne vetsinou hodne daleko, ale hned z prvniho mi padnul exalt, takze jich asi par dam... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja si taky stezuju vzdycky, ale vzdycky se to nejak zlomi. Tuhle ligu se to nezlomilo... :-( Ale veril bych vzorkum dat lidi, co behaji tech map stovky nejak systematicky, a ted si stezujou taky. Nicmene, lidi furt mapy prodavaj, tak treba nekdo ma... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja na to nemam nazor :] ale lidi si v gilde stezujou ze nemaj mapy (to si ale stezovali dycky zejo)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: nevim no, moc mu to tam lidi neveri :-) ja bych mu veril, nicmene si nejsem jistej, ze je mozny nejdriv hledat memory, na vetsine map...
    EXI
    EXI --- ---
    Possible bug with the new league mechanic which is affecting mapdrops! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/b1ijiu/possible_bug_with_the_new_league_mechanic_which/
    EXI
    EXI --- ---
    Synthesis - Don't worry, I don't get it either
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=593&v=LjvCd06E3nQ
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jasny! kua, priste :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nevim teda jestli bych tu sanci na drop ringu za 10c nazval "for currency" :-)

ale sikovny, tady zrovna stavim takovou cestu, abych spolu s bossem sepnul i dve memory, ale vidim na to asi kaslu, kdyz bych pak musel cekat az spawnou jinde, aby jich bylo 19
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: ne, to prave zmenili v patchi. Tj. nesmis klikat na amplifier, vezmi jen bonus a vbehni do modry, pak to jde delat jako predtim.

CHA1NDLER: tak ja nikdy nehral zadnou metu moc, a koukal jsem co tvrdej ze je nejrychlejsi obcas, a nikdy mi jako moc neprislo rozdil. Vetsinou byli rychli jen proto, ze nic nesbirali... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam