• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Jakony ne, ale vlastně jo. Pokud dostaneš do Safehousu Research It That Fled, tak pak obsahuje bench na obohacení Breachstonu a to pak dělá
    Xoph's Charged Breachstone
    Xoph's Enriched Breachstone
    Xoph's Pure Breachstone
    případně samozřejmě varianty jiných breachů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, takze breach a breachstony nemaji nic spolecnyho se safehousem a tou mechanikou je to tak?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Breach je ruka, to zelený je abyss. Boss se sice může náhodně spawnout i v mapě, ale to je spíš výjimka. Při nasbírání 100 breach splinterů z breachů se to promění na Breachstone který otevře speciální "mapu", kde je na konci Breachlord / speciální boss.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: breach sou ty fialovy ruce, nebo ten worm co lita po mape? Pokud to prvni, tak tam sem zadnyho bosse zatim nepotkal :-/ kua tohle me sere, jak vubec netusim, tech mechanik je tam tolik, ze to fakt nestiham vstrebavat...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: breachstony vzniknou z breach splinteru, co padaji z breachu, oteviraji cestu do breach zony s bossem na konci. V syndikatu z nich muzes udelat pure verzi upgradlou, coz byl hlavni cenovy trhak minule ligy, tehle uz ne tak moc.

Cadiro je NPC z Perandus ligy, co meni coiny za nahodny predmet, dost casto i hodne rare a hodne pod cenou. Akorat mam pocit, ze kdyby tam mel treba headhunger za 25 tisic coinu (coz znamena, ze bys na nem mohl vydelat desetinasobek), tak by byl docela velikej problem ty coiny nakoupit, protoze cena sice vypada priznive, ale za tu je k mani jen mizive mnozstvi coinu. Logicky - v memory truhlach to nerfnuli (davalo to asi 300 na mapu pred nerfem, po nem nevim), a normalne padaji jen s perandus scarabem, ktery lidi nebehaji, protoze nevypada cenove zajimave.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND:
    EVILMIND: kua o cem se to bavite? breachstony sou nejaky ty upgradly gemy kdyz je v syndikatu nejakej urcitej leader? a cadiro je ten picus co vam da nejakou odmenu za ty jeho coiny? Toho sem potkal jednou, ale nemel sem ty coiny a nabizel mi za nej 3c... Sorry ze se ptam blbe, ale jsem v praci kde neotevru poe wiki a nez bych dorazil domu, tak bych na to zapomnel :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: hele asi blbej dotaz, ale reinstal hry/win/ovladacu a podobnejch picovin si zkousel? Me to treba nedela, od zacatku ligy mi to padlo jen jednou a to bez nejaky zavislosti na nejaky mechanice.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: :)
    EVILMIND: Alchy dobrý, ale těch 35 research safehousů ti nezávidím...
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Vidíš, tak to máš 10 alchů za 1 coin, to zní jako super deal :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem presne vedel, Cadiro me vytrolil s 10 alchama za 132 coinu, z truhly u nej dropnulo 131 coinu :)
    EXI
    EXI --- ---
    panove, pada mi nejak moc map, game too easy. uninstall

WASQ
    WASQ --- ---
    Já bych rád proniknul do Delve, který se mi fakt líbilo, když sem se k němu minulou ligu prvně dostal. Akorát jsem na něj neměl moc čas
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: nejvic se vyplati sluzby - coz me osobne ale nebavi, navic to vetsinou vyuziju pro sebe. Ale v research muzes snadno mit pohromade 2x exalt slam, 3 white socket, cadira, a to vsechno bude dohromady za dost, kdyz se ti bude chtit shanet zakazniky...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste je to jako dobry na unveil itemy - si treba chci sam vycraftit wandu, a zatim neumim ani jednu vec, co tam chci dat, tak to se doufam zmeni... :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Popravdě mě vůbec nenapadlo, že by se to neprodávalo. Koukám na poe.trade a na pure Tul je profit 50c, gilded sulphite je 35c. Není to takový terno, jako minulou ligu, ale jak jsem psal pro mě určitě lepší, než se točit v kruhu bez progresu. Tímhle si zarobim 10-20ex na základní equip a můžu pak vesele mapovat. Nebo to prokládat. Jeden monitor farma, druhej Modern Family ízy :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a delaji lidi vubec roty na pure breachstonech ted? jsem na 820 moc nevidel, tak predpokladam se to nevyplati...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to mu samozrejme nedropne. Ale oni od druheho dne abusujou monstrous treature prophecy na mapach, kde padaj karty na exalty, v parte na MF, a na zacatku ligy jsou mirrory laciny, takze dokazou vydelat treba 100 exa, a za ty je vykoupit. Uprimne jsem spis jako prekvapenej, ze lidi jim ty mirrory po 20exa prodaji, ja bych si klidne mesic pockal... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jak spawn Cadira? Já to chci rozjet pro pure breachstony a scaraby
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ne jeden, jen dvě truhly, už jsem zkoušel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jsem to chvili zkousel, a neni to zdaleka takovej voser jako ten most (kde jsem minulou ligu teda jel jen jeden spawn masterminda kvuli levelu). Tady to delam ani ne tak pro profit jako pro ten spawn Cadira. Tusi nekdo, jestli kdyz Januse budu mit jako leadera, budou tam dva Cadirove? :-) Nebo jen dve truhly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam