• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: po patchi se na nejaky farmeni syndikatu zvysoka vyprdnu, zasoba map neni bezedna (navic na ssf). ted jsem si mohl vytvorit treba 200-300 instanci behem hodiny. ale je to vlastne exploit, takze me to omezeni nemrzi. neni to ani moc zabava :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak zalezi kolik pridaj toho narustu inteligence do map.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND:
    EVILMIND:
    hmm a zrusej farmeni syndikatu pred mapama.. zrovna vcera jsem takhle mimo jine nafarmil masterminda. a mozna budu pokracovat, kdyz to po patchi bude 3x pomalejsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je tam i ta oprava zatuhavani na syndicatech

nejvic me ale potesila moznost syndicata propustit proste, to mi chybelo celou minulou sezonu a ted je to obzvlaste akutni, protoze kdyz prvni encounter ze tri je neco, kde nechci ani jednu volbu, tak mam smulu a dalsi na mape neodstartujou

Forum - Announcements - Synthesis Week 2: What we're working on - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2467350
    GURBON
    GURBON --- ---
    YORK: zmena verze DX nic nedela?
    GURBON
    GURBON --- ---
    YORK: hrajes steam nebo normal verzi? Me ta steam delala ruzny nepekny efekty a normal pritom behala v pohode.
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Taky jsem až do dneška neměl žádnej problém. Jako že vůbec žádnej, jak si tu lidi stěžujou, že jim to zatuhává na syndikátech, tak to se mi nedělo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND:
    YORK: No, je to akorát moje anecdotal evidence. Ale dlouho jsem hrál bez ssdčka (ještě v betrayel lize) a první encouter s intervencí byl prakticky jistá smrt. Po pořízení novýho stroje je to úplně v pohodě a betrayal se stal mojí oblíbenou mechanikou. A nemám s tím problém. Ale znovu opkauju, že je to jen můj náhodnej případ, ten problém tam očividně je :/
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Myslíš, že se mi SSDčko přes noc vyšroubovalo z compu a uletělo do teplých krajin? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jako, ja SSD mam, a nevyresi - resp. neni to nemozny, jako ze by mi to zamrzlo nebo padlo, a jeste jsem na to neumrel, ale necitim se proste OK v tom lagu. A dela to jen ten prepad.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    YORK: Načítá to data z disku. SSD to vyřeší.
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Mám a není to problém fps.
    GURBON
    GURBON --- ---
    YORK: mas zapnuty Dynamic resolution? Me nez aby se to kdykoli zacalo skubat tak se mi to radsi rozmaze. Je to sice hnus, ale bez lagu - nejvic to vidim ve mestech.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hele jsem vcera treba vubec necraftil. Ale vecer jsem vaalnul empower na level 4, coz ted na zacatku ligy je tak 7 exa... :) Proste zpusobu je spousta.
    YORK
    YORK --- ---
    Hmm tak po dnešním patchi mi to taky začalo fest škubat, prakticky všude...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: dekuju :-) ja treba nemam in that fled vubec mezi tema sulinama :-D nejak mi ho tam zapomeli dat :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ten Breachstone pak dává víc monster/expů/dropů a garantuje blessing z bosse.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Jakony ne, ale vlastně jo. Pokud dostaneš do Safehousu Research It That Fled, tak pak obsahuje bench na obohacení Breachstonu a to pak dělá
    Xoph's Charged Breachstone
    Xoph's Enriched Breachstone
    Xoph's Pure Breachstone
    případně samozřejmě varianty jiných breachů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, takze breach a breachstony nemaji nic spolecnyho se safehousem a tou mechanikou je to tak?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Breach je ruka, to zelený je abyss. Boss se sice může náhodně spawnout i v mapě, ale to je spíš výjimka. Při nasbírání 100 breach splinterů z breachů se to promění na Breachstone který otevře speciální "mapu", kde je na konci Breachlord / speciální boss.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: breach sou ty fialovy ruce, nebo ten worm co lita po mape? Pokud to prvni, tak tam sem zadnyho bosse zatim nepotkal :-/ kua tohle me sere, jak vubec netusim, tech mechanik je tam tolik, ze to fakt nestiham vstrebavat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam