• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OTAVA: Ze ssf muzes na materskou, z cehokoliv syndicat (krome hc) az na konci, jinak te to posouva smerem k softcore nebo syndicate obecne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz jste nekdo dropnul nejakej 3-fractured item? na to, ze jsou do challenge jako craft, mi prijde jako podezrely, ze jsem jeste zadnej nevidel... :-(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SKUNK23: ale muzes kdykoli prejit na normalni ligu ne?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě třeba překvapilo, že se rozhodne přestat to hrát kuli tomu, že nevidělava to co Evil. Hraju to pro zábavu a abych se u toho odreagovat. Jasne že každej vidí zábavu jinde, ale vybodnout se na to týden po začátku ligy s odůvodněním co napsal mi přijde poněkud obskurní, kort když to všechno o 2 měsíce později spális při league end. Chci se dostat co nejdál a splnit co nejvíc obsahu, challu atd. Ale proti gustu....

To Otava : chápu že se asi snažíš pomoct, ale nejdřív si o té hře něco přečti. Člověk kterej tu před měsícem píše jaká je lama, že o tom nic neví, ať mu poradíme a ted najednou rozdává rady o vecech o kterých nemá páru ? no :-) aspoň sis mohl zjistit že v ssf kterou Exi hraje nemáš žádnej trade chat atd. Co ti dropne to máš, co vycraftis to máš, k ničemu jinému se nedostaneš.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    {reply CHA1NDLER}: Hele reinstaluj nebo lepe upgraduj kompa, nevidel jsem jediny problem celou ligu.
    Bud mas spatnej internet nebo spatnyho kompa nebo poje*** system.

Ale jestli te to neba, tak se tim netrap, her je dneska tolik ze ani nejde rict kolik :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam lidi docela abusujou ten teleport pres modry kolecko v Nexusu, jeden hlida na krizovatce, a druhej beha, a pak se vraci k nemu - jestli nekdo hraje v parte tak se mu tohle info muze hodit... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: 350 kdyz tocis parkrat se 70 na navrat, tak se to prodrazi docela... :) Ale uz to mam hotovy. Voricim jsem jeste nikdy nedal v 1-3 vic nez 1 socket, navic v mem pripade kdybych ten sesty pridal spatnou barvu, tak by musel bilej vyjit presne na tenhle socket, jinak muzu zacit uplne znova, takze jsem o tom ani neuvazoval.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: no offcolor barveni 6s je drahy, to ja jasna vjec
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: 6s je kolik, 350? Jsi už na něm, nebo teprve na pátém? Nezkoušel jsi voriciho do researche?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, tak to je u Death's Oath stejný, tam ale většinou jeden červenej přežiješ.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jenze ona se pouziva jewem, takze ji nemuzes pouzit kdyz uz mas barvy pripravene predem

MRORANGE: pure str chesta na BBBBBG :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Death's Oath?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: no vidis, urcite bude na prodej. ja mama v bedne prophecy na 5 socket a 5 link ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne ja zatim spalil 3 exa jen za obarvovani sestisocketu, k linkovani jsem se ani nedostal, takze si nestezujte jste na tom dobre :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jeste je na to prophecy :)
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: 170.. a jak jsem psal, propalil jsem +- 80k sulphitu. a to jedu fakt jen dolu, s vyjimkou jednoho vyzivnyho vaal outpostu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EXI: No a jaka jsi teda hloubka ?
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: ja jsem nezacal hrat vcera. ja hraju od bety :D mam kvalitu 28%, jak jsem psal..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mozna ze kdyz ho hodis na vyssi kvalitu pres syndikat, mirne to jestre zvedne sance.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EXI: just saying.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam