• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: me se to reseni proste nelibi, zas tak lehky to bejt nemusi. staci vic kostek..

jj to me sere taky, zatim se mi ale nastesti nestalo, zeby mi to tu kostku sezralo. no ale ja ten nexus beham fakt velice zridka. zvlast kdyz rewardy zatim stojej za prd a nejde se portit zpatky abys mohl vysypat loot. takhle to prebiram jak popelka cocku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak kdyz muzes presunovat kostku, tak si ho muzes zase udelat lehciho :-)

Jinak me dost sere posledni dobou, ze kdyz mam naplanovanou trasu, tak mi ji muze replacnout AI svoji kostkou a dojebat mi to - to beru jako ze je ok, ta planovana trasa tam vlastne jeste neni, takze proc ne. Ale ono mi to sezeru tu kostku, co jsem tam mel pripravenou, a nevrati ji to! :-( Ted naposled se mi to stalo dvakrat pri jedne ceste, a tesne pred bosse mi to tam hodilo neco tak, ze jsem to musel odpiskat, a musim si postavit dneska novou. A to jako nevidim nikde ze by nejak resili...
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: tato aplikace koček, který jinak úplně zbožňuju, se mi fakt nelíbí :)
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: presne, ja vcera bezel za bossem, a musel jsem se zbavit pulky lootu.. sice jsem si port do nexusu setril az na konec, ale nezafungoval. jedina cesta jak se dostat zpatky je logout :|

EVILMIND: jo ja to taky nechapu. taky by se mi mnohem vic libilo reseni zvednout limit treba na 16 kostek. nevim jak na to prisli, o zvednuti limitu psalo hafo lidi, o posunovani nikdo.. co to je za blbost, naplanujes a pripojis kostku.. aby jsi ji pak dal uplne jinam? wtf

a udelali bosse podstatne tezsi. ja nevim, me prijde ze byl tezkej akorat. jsem docela rozpacitej z tech zmen
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI:
    * We have significantly increased both the quality and quantity of rewards yielded by the chests in Reward Memories. - to jsem teda zvedavej, protoze prestoze pro ne jezdim jak to jde, tak mam 6/17 tu challenge, a skoro neustale dostavam jewellery truhly, tj. problem bych hledal spis tam
    * we will create a portal between the reward and the start bridge at this point - tohle je super, doted byl jako docela problem cistit oblas co uz se rozpadala, protoze vetsinou se potrebuju jeste vratit a pokracovat v ceste jinam
    * Players can now move Memories. At any point where you can place a Memory, you can now select another placed memory and move it and its global mods to this new location. - tak to jako nevim tohle, neni to uz moc snadny? Tim padem uz nehraju jen s 10 kostkama v batohu, ale i s dalsima xx co mam na plose, a kdykoliv se muzu dostat kamkoliv
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak to bude asi muj dalsi build :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    They actually did it the absolute madmen

Path of Exile: Celestial Cat Soulrend
    https://www.youtube.com/watch?v=HhyGS7Cyi3M
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Když jsem na to koukal, tak jsem si říkal že za to jak fungujou memory modifiers a globální mody bude shitstorm

CHA1NDLER: Hele včerejší patch měl výrazně opravit betrayal, tak ještě snad ty změny příští týden pro synthesys a vypadá to zase ok. Samozřejmě uvidíš, ale přijde mi že plno z těch věcí co zmiňuješ by se mohlo vyřešit/výrazně zlepšit...
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Some quality shit!

Hlavně ať opraví vracení se do Nexu, abych se mohl vysypat, když už jsem xx map na alzhaimerově stezce
    EXI
    EXI --- ---
    Forum - Announcements - Update about Synthesis League Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2469496
    neco o zmenach v synth
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak hlavne aspon konecne zase skacou potvory z memory do challenge, doufam brzo potkam tu posledni zonu co mi chybi co jim tam vypadla... za chvili bude pet :-)
    EXI
    EXI --- ---
    takze steam verze taha 3.4gb a standalone 1.3gb
    lulz
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: za jazzik bych dal +++, ale ted posloucha njk sladkej rock :) za to davam -
    EXI
    EXI --- ---
    ja mam 1.3gb.. ale stejne, to toho museli opravit hooooooodne moc :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    3,4GB patch :D jeste ze uz jsou rychly internety
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: za muzikalni vkus mas + :)
    za metal, rock a punk bys mel ++
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ty jo tenhle shotgun skill vypadá fakt zajímavě :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: 4.5k staci, kdyz vis co delas, a mas dmg, viz treba tady :) s tim ze on ma dmg asi poradnou, uplne na zacatku, kdy ma cas si to pripravit, mi prijde ze je prepne do faze oba soucasne, coz jako... wow. Je dobre videt tam chvile, kdy se dostane do problemu v levem hornim rohu, ze nepanikari, v klidu uhejba a znova zacne krouzit, utoci jen kdyz to ma smysl.

(3.6) Path of Exile - Divine Ire Trickster Uber Elder (Kinda) Deathless
    https://www.youtube.com/watch?v=smz0dnjqGzc
    EXI
    EXI --- ---
    Samotný HPčka obvykle nestačí, je třeba zkombinovat více obranejch mechanismů. Já třeba jedu phase acro ,flaska na phasing/dodge, sulphur flaska na regen, vaal grace, temporal chains curse. Říká se tomu "layered defenses".
    Mám 5.3k hp, což je taky málo, ale stačí mi to na T15 bossíky nebo i na masterminda. Na uber eldera to asi není, ale to je spíš tím, že ten fight nemám naučenej.

V mapách umírám jen na posmrtný efekty, detonate dead a lagy. Je třeba mít taky slušný dps, někdy je útok ta nejlepší obrana.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele dotaz. Abych měl nějaký pořádný HPčka a nešel k zemi na ránu od kdejakýho bosse, tak musím stackovat HP na všem. Jakože na KAŽDÝM KOUSKU equipu? Minulou ligu jsem měl skoro 6k, ale na sobě Kaomovo brnění. Teď ho mít nebudu, mám zatím 4,5k na levelu (asi) 85. Mě to přijde hrozně málo, páč mě dost často dělí kousíčky k tomu, abych políbil zem. A to jsem na t5 mapách..
    Zatím jsem equip vesměs nekupoval, takže se ptám včas! Rád bych tuhle sezónu pokořil uber eldera (konečně).

případně char
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam