• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nasel jsem 6 socket recept v abyssal dvelve (just fyi)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: to neres, me spis zajimalo, jestli treba na prvni dobrou to nekdo nebude vedet. nebylo to nic s cim bych nemohl zit :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Hele ještě mi něco našeptává, že byl nějakej bug kolem nějakýho pantheonu, ale to bych musel dlouho hledat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: ee, prave ze tam nebylo nic zrejmyho, co by mi melo delat dmg jedinej debuff co tam byl byly temporal chains nic jiynho, vse ostatni byly jen buffy mobek
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nebylo tam desecrated ground? Na některých mapách to není moc vidět.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to tam prave nebylo... hlavne jak sem psal, nebuloch ti dava dmg az kdyz dostanes dmg, ale ja zadnej dmg nedostal. Zkousel sem i opustit mapu, restart hry nic... bylo to divny. Jakko kdyz bylo do ceho mlatit, tak to bylo v pohode, ale jakmile sem mel delsi pasaze na prebeh, tak sem musel portit do mesta :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: muze ta mapa mit snizenej regen, coz je velice obvyklej mod, a v red je o 60% (nebo no regen).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YORK: jenze nebulochy davaji dmg jen kdyz sem dostal dmg. Takhle sem normalne vlezl do mapy, jeste se me nic nedotklo a najednou sem zacal tikat... stalo se mi to z treba 50 map 2x, ale bylo to dost otravny a neprisel sem na to cim to bylo... Jinak Fire ress mam overcaplej az do prdele, takze is pri snizenym rezistu mam porad tunu navrch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem ted zjistil, jak hrozne moc craft receptu jsem vynechal cestou do map (a nektery dulezity) - je to videt kdyz si otevrete crafting table tak uplne na konci v Undiscovered
    tak kdyby na tom byl nekdo podobne, tak tenhle seznam mi pomohl nejvic :-)

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/a4njpc/recipe_locations/
    YORK
    YORK --- ---
    BARTUC: Za to možná nemůžou temporal chainy, ale třeba vulnerability cursa nebo snížení rezistů právě v kombinaci s nebulochama. Dokud nejsi debuffnutej, tak regeníš stejně nebo víc, než ti nebulochy žerou, takže máš pocit, že ti nic nedělej. S debuffem ti žerou víc než regeníš, takže ti klesaj hpčka.

Pomůže třeba flaška na imunitu na cursy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jasny no, ja se ted snazim vubec prokousat do nejakejch vyssich map a plnit tu zana q linku (ne a ne dostat t10 elder mapu co mam :-D)

Ja navic prehodil na consecrated path a vyexpil novou postavu, takze sem ted 82, vcera sem teprve udelal posledni lab, takze ted se teprve proadne pustim do mapickovani a snad z toho neco vyleze :-) jinak mi vadi reflekty, ty me zabijou instantne oba dva.

Mno a pak sem teda vypozoroval, coz mi prislo divny, ze kdyz mam mapu s temporal bonds bo jak se to jmenuje, tak mi ve dvou mapach ze 3 normalne ubejvaj hp jako bych mel na sobe nejakou dotku. V buffech sem nic nemel, jediny co mi muze davat dmg jsou dva nebulochy co mam na sobe, ale to by pak znamenalo, ze to bere temporal bonds jako dmg co dostavam, coz ja fakticky nedostavam.

Nesetkali ste se s tim?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: chisely se imho vyplati setrit na t15/t16, pripadne na nejvyssi tier map, co mas, a chces lepsi :-) Jinak zrovna tahle cast hry slozita neni, a je to navic dost invididualni, a zavisle treba i na buildu - tezko budes treba vaalovat kdyz mas hodne modu co ti vadi, apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: uprimne jsem je nikdy skoro nepouzil, kdyz si vzpomenu, tak je davam na diviner/cartography strongboxy (coz jsou jediny co nejak aktivne craftim)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: ssf btw :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND:
    ORBIT: mno ja sem se svoji znalosti mapy zatim v ty fazi, ze vim, ze zluty musim alchnout a cerveny vaalnout aby se mi zapocitaly, vim, ze tam jsou nejky ty zana mody, ale zatim je nepouzivam, chisely taky zatim setrim a dalsi veci sem zatim nezkousel. Pomalu se propracovavam k t10+ mapam, ale jde to pomalu. Se vsim se seznamuju, snazim se to nacist, ale je to silene slozity. Kdyz koukam na streamery co vsechno s tema mapama delaji, tak mi jde hlava kolem :-D Jinak se mi spawnul shaper na nejakejch lou mapach, tak sem dal ty guardiany a jeho taky, ale byly to nejaky t5 mapy tusim. Vic zatim nevim :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: sbíráš míň věcí, proto máš míň alch orbů.

Neřešte Alch orby a kupte si je, pokud jste na trade lize :)

A ad mapy - alchuju všechny, vaal orbuju podle toho kolik mám vaal orbů a za kolik jsou.
    Ale většinou jich mám málo.

A za zmínku stojí -chisely, alch, vaal, atziri fragmenty (základní 5% každý, uber 10% každý, prophecy na tempest, a zana mody)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Poprvy mi padnu Engenerring orb - vyplati se nejak resit stronboxy na vyssich mapach ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    alchuju vsechny mapy
    pokud je to bila/zluta, tak to beztak potrebujes, abys pouzil zana mod co ji prida shape/elder (elder mod za 15c pouzivam na strongholdy)
    red mapy 11-12 vaaluju kvuli challenge + prisunu fragmentu co pouzivam na top tier
    13-16 jen alchuju, protoze jedu zana essence mod, a nechci platit vaaly (a ta challenge se musi plnit na 80+), az (jestli) challenge dam, tak dal pojedu asi random 3c

konecne jsem se hecnul a vyshapoval atlas tak, jak jsem chtel puvodne - tj. odnaucil jsem se vsechny T15/16 krome tech shapnutych - technicky bych mohl jeste unshapnout dve T15 abych mel jen tu jednu, ale necham tomu nejakou versatilitu... :-) vecer testnu jak moc sustain to bude
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja musel i dokupovat ted a to je na pendrek
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: já obvykle vaaluju jen kvůli plnění objective. Alchy sustainuju tak nějak těsně, přišlo mi, že dřív jich padalo víc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam