• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    KALTY
    KALTY --- ---
    Při podržení levého kloboučku vidíš i ostatní loot
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já nevím. Řešil bych to na konzoli tak, že jsi na nějakém místě kde máš více lootu. Dal bys loot a vyskočilo by ti kolečko s lootem a vybíral by sis kloboučkem mezi tím lootem. Nemohl by si něco lootnout omylem. Ale dá se s tím žít.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: jsou vubec na konzolich lootfiltry?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: s mířením nemám problém. Loot je blbý. Kor když tam máš dvacet věcí a někdo s tebou tam lootuje jak diví a ty si chceš jen vybírat a nejde to :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    KID_MCHUTT: Já to nehrál, ale ten systém musí být stejný jako na Xboxu ne? Přeci nebudou řešit jinak něco co už mají na jiné konzoli udělané...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je ovsem super - You can now see a list of Undiscovered Veiled modifier crafting recipes on the Crafting Bench panel.

vcera jsem konecne dostal ten kyzenej Trigger gems on skill use na svou wandu, nicmene jeste bych rad mel additional cursu na chestu, tohle muze jako dost pomoct ze clovek prestane ztracet cas unveilem veci, na kterych uz nic dostat nemuze...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: ok, špatně popsáno - otočím se na mrchu, ta se vysvítí, ale pak ji stejně netrefuju, protože postavička je otočená o cca 15° jinam... tohle jim moc nevyšlo. A loot se teda taky nesbírá dobře. Prostě dětské chyby, které imo ještě opraví :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Bacha, je to pátek NZT, ale pro nás klasicky čtvrtek 22/23 nebo tak...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak koukam do patku musim vybehat vsechny ty pripraveny memories :-)

a koukam jsem mel pravdu - Fixed a bug where a death penalty was not applied if you died in a placed Memory.

Jinak mi ted prijde, ze optimalni asi bude si pripravit ten setup do krize (jestli spravne chapu jak to ma fungovat), a davat na nej jen ty fakt dobry bonusy, ostatni palit nekam nahodne. Jakmile jich bude pet, tak probehnout 3x, a udelat novej setup.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: si to pochopil špatně. Locknout se na target nemůžeš. Volíš vždy jen směr.
    Právě že ovládání mi přijde absolutně super (krom lootu). Tedy alespoň jsem nenašel jak by ses mohl locknout.
    EXI
    EXI --- ---
    Forum - Announcements - 3.6.3 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2474047
    spousta synth zmen
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nicmene pro ukazku, dal jsem jen tri nody kde jsem mel 3% sanci, ze magic monstra dropnou elder item, a jako procento sperku lepsi nez jsem cekal, vcetne marble ktery tu jsou jako base za 6-10exa, plus mi padly rukavice, ktery jsem corruptnul na cursu a prodal za 4ex
    tahle liga me bavi :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: fantasticky, na druhym mobu mi to spadlo, a protoze jsem za sebou nechaval padat cestu, a posledni portal jsem mel do uz neexistujici kostky (pouceni pro priste), tak smula no... ale furt tam mam 3 kostky po 2 runech, jen to musim znova pripojit :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: Ahaaa ono se to da mazat :DDD Po 5ti minutach mi tam padlo Shavronne's Wrappings. Asi tam jeste zajdu :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak jsem to zkusil na té PS4 a nevím, nevím... je velký problém trefit se do potvory, i když je vysvícená a vypadá, že je zaměřená...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: A nemáš to plný? Zkus promazat nebo použít a fixnout ty co máš a nabrat nový...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: aha, to by byl dobrej duvod to chodit! :) Jen teda nechapu proc mam furt vse na tak nizkym lvlu kdyz dilky sbiram porad.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: ja teda stopro v nexu expy ztratim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A btw, vedeli jste, ze v memory nexusu pri smrti neztracite expy? :-) Nevím, jestli je to bug nebo vlastnost, všimnul jsem si toho nahodou, a nikde na redditu se to nejak nerozmazava kupodivu, nebo to nemuzu najit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam