• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw mi nedoslo pri prvnim testu, ze ty kostky se daji presunovat i bez ztraty bonusu na nich (stazeni do inventare bonus ztraci, presun primo na mape ne). To je proste parada! :-) Takze se to da postavit uplne kdekoliv, a pak teprve si dojet k amplifieru, a portnout na nej nazranou kostku :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vubec nevim o cem mluvis :-DDD budu se tam muset taky podivat sakra, ale zatim me zamestnava atlas, sem nejak pozadu :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    17 gemcutteru z JEDNOHO pruchodu memory, co ma 2x20% sanci na zmenu mobu na magic, a 25% sanci na magic dropujou kvalitni currency
    to je brutus proste :-)

jinak jsem puvodne myslel, ze budu stavet krize vedle nexusu, ale vymyslel jsem lepsi zpusob, dojedu za low level/decay kostky k nejakymu amplifieru, tam postavim kriz, vybouram vsechno kolem sebe, a do vsech stran pripojim 83 memory s 3 chargema a recall - pak jen cekam, az tam petkrat hodim modifier
    diky moznosti manipulace se vsim na plose mam vetsinou 30-40 kostek abych si tam dojel, az to bude na maximu, takze je uplne jedno, jak daleko je to od nexusu - a pro pripravu potrebuju jen kriz a 4 kostky, co do nej muzu soucasne dat, takze easy, a ztracim tim jen jeden charge na krizi, coz neni problem, az to budu bourat tak mi staci jen aby nemel decay

plus nektery ty amplifiery jsou jako hodne dobry, ted tam treba mam 300% expy nebo 75% kvantitu
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já jsem se včera dostal dál než před těmi xti lety na PC. A to na začátek aktu II.
    Akorát jsem tedy dost přelevelený. Zkoušel jsem memories a prolejzal každou mapu a jsem lvl 19.
    Jedu ten Inquisitor Storm Brand build a konečně jsem tedy dostal ten Storm Brand a začlo mě to bavit ještě víc :)

Sakrble a to jedu zrovna na víkend na chlastačku a dnes se sestřenkou. No moc se mi nechce :(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: jo, to už psal včera někdo na redditu :)
    Before 3.6.3 hits I will delete all my memories : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b61h88/before_363_hits_i_will_delete_all_my_memories/
    EXI
    EXI --- ---
    no a liga muze naplno zacit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    truhly v memories jsou o MOC hodnejsi ted ale :-)
    tohle driv dalo tak 3 veci, co filtr ukazal

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: nemam, sice jsem videl Beth, ze to psala, ale uz jsem to nestihnul, jsem nemel kostky :-)) no nic no
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: máš doběhnuté memories? posunuli to o den...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja ted nekde z truhly dropnul 23 kvalitu na gemu, a neni corrupt - skoda ze si nepamatuju kde :-) by me docela zajimalo, jestli 21/23 necorrupt muzes dostat vejs
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nojo, 21lvl vaal spectral throw bez q :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo. Sila te metody je, ze existuje velke mnozstvi kombinaci dvou statu, ktere maji nejakou hodnotu, takze ji dostanes na relativne malo altu, regalujes, a smazes to jen v pripade, ze regal da neco uplne mimo. Osobne teda uz mam vyssi naklady, protoze mazu vsechno, co odhadnu na mensi cenu nez 25c, protoze prodavat neco za 10c nedava smysl z hlediska casu/nakladu. Pokud tam ten jewell lezi dlouho (prodavam ted asi pres 100 nacraftenych), tak to kontroluju obcas ctrl+E z trade makra, a smazu ho a udelam novej.
    Ale dulezite je proste to knowhow co se hraje na tvuj build, nebo na podobne - proto tuhle sezony delam vyhradne ghastly, ktere jsem jeste minule, kdyz jsem delal vyhradne hypnotic, nevedel vubec jak craftit.

CHA1NDLER: nejlepsi bylo kdyz mi nekdo prodal base co uz mel 20% minion dmg, si rikam dobry, augment pridal T1 phys dmg, regal 45hp, prodano instantne za 1ex, easy money... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: mimochodem jsem po nekolika sezonach odhalil ted necekane lepsi zpusob, jak manipulovat s elder uzemim (nebo jsem mozna blbej a delam to celou dobu spatne). Vzdycky jsem to delal tak, ze jsem proste daval shaper zonu vedle elder, a tim ho rozsiroval (ale soucasne mi to casto bral z jine strany). Ted nove jsem resil problem, ze jsem potreboval elder uzemi na low mapach, protoze chci vytvorit permanentni elder ctverec kolem svoji elder mapy, ale bohuzel mi spawnul presne v opacnem koute mapy. Nejdriv jsem myslel, ze ho proste smazu a zkusim stesti znova, ale ukazalo se, ze to uzemi se da dost efektivne tlacit pred sebou proste tim, ze ignoruju shaper zony, ale naopak zabijim okrajove elder. Behem asi jen 30 map jsem ho premistil o 20 map na stranu, na kterou jsem chtel, a navic pokud tohle bude clovek delat s uzemim na Uber Eldera, tak ho to prednostne bude stat ty lacinejsi mapy! Az me elder ctverec prestane bavit, tak to jeste tuhle ligu zkusim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to je strasne lacina beasta, a ma to duvod, v 99% to je bud neco neuzitecnyho, nebo neco, co je neuzitecny bez kvality :)
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: jaj tak to jsem blbec :P
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: to je náhodný gem...
    EXI
    EXI --- ---
    tak einhar nadelil 21lvl corrupted gem craft :D uz se tesim na lvl 24 skeletony
    + jsem jste poprvy vubec korruptnul (sice nic moc) amulet na +1 curse. jupiii
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: To prostě altuješ+auguješ tak dlouho až máš dva použitelný mody a doufáš v dobrej regal nebo tak něco?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja nemam problem, dal jsem ho v pohode, a verim ze s trochou cviku (nejsem zvyklej hrat char kterej veci tam dokazou zpomalit) bych ho dal i beze smrti. Ale je hrozne otravny ho spawnovat a vysledek nejistej, a to je presne to, co ja nesnasim, radsi mam presne danej stabilni prijem ze svejch craftu... :-) Dokonce uz jsem se stejnou logikou rezignoval na 6L, nakupuju fusingy, a zaplatim tech 1500 za recept proste, v gilde si ze me delaji srandu, tam samozrejme kazdej linkuje tak na 100, ale me proste prijde lepsi dat tech 750c, coz je 10 dobrejch abyss jewellu (moje hlavni menova jednotka ;-) ), a mam presne co jsem chtel, bez stresu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: jasně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam