• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    tak einhar nadelil 21lvl corrupted gem craft :D uz se tesim na lvl 24 skeletony
    + jsem jste poprvy vubec korruptnul (sice nic moc) amulet na +1 curse. jupiii
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: To prostě altuješ+auguješ tak dlouho až máš dva použitelný mody a doufáš v dobrej regal nebo tak něco?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja nemam problem, dal jsem ho v pohode, a verim ze s trochou cviku (nejsem zvyklej hrat char kterej veci tam dokazou zpomalit) bych ho dal i beze smrti. Ale je hrozne otravny ho spawnovat a vysledek nejistej, a to je presne to, co ja nesnasim, radsi mam presne danej stabilni prijem ze svejch craftu... :-) Dokonce uz jsem se stejnou logikou rezignoval na 6L, nakupuju fusingy, a zaplatim tech 1500 za recept proste, v gilde si ze me delaji srandu, tam samozrejme kazdej linkuje tak na 100, ale me proste prijde lepsi dat tech 750c, coz je 10 dobrejch abyss jewellu (moje hlavni menova jednotka ;-) ), a mam presne co jsem chtel, bez stresu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: jasně :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, spolupracovali na tom s Neversinkem, stejně jako na těch integrovaných v PC verzi
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: to nevím, možná je to o zvyku, no. Dal jsem tomu asi 15 minut, nějak se mi nedaří to přesvědčit, že od toho chci 4K rozlišení, ale ještě jsem neměl čas se hrabat v settings, kde se to vynucuje
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak já to nehrál asi šest let. Takže je to na mě pořád moc overwhelming.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: asi spíš něco děláš blbě. Já s kámošem na ps4 včera sebemenší problém. Nebo že bys měl nějaký bug...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak včera mě k tomu kámoš ponoukl a čekal rychle až si vyberu postavu atd. a vybral jsem si nakonec tenhle build a pojedu podle toho.
    Forum - Templar - [3.6] Storm Brand Inquisitor - Beginner Friendly - SSF/League Start Viable - All Content - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2326164/page/1

Jen mě mrdá, že v práci mám tuhle stránku ve filtru :(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRORANGE: nemám xbox :) ale pokud to takhle zůstane, nemá smysl to hrát na PS, pač je to míření fakt blbě - jako netrefit se v 90% případů je fakt k prdu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Při podržení levého kloboučku vidíš i ostatní loot
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já nevím. Řešil bych to na konzoli tak, že jsi na nějakém místě kde máš více lootu. Dal bys loot a vyskočilo by ti kolečko s lootem a vybíral by sis kloboučkem mezi tím lootem. Nemohl by si něco lootnout omylem. Ale dá se s tím žít.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: jsou vubec na konzolich lootfiltry?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KID_MCHUTT: s mířením nemám problém. Loot je blbý. Kor když tam máš dvacet věcí a někdo s tebou tam lootuje jak diví a ty si chceš jen vybírat a nejde to :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    KID_MCHUTT: Já to nehrál, ale ten systém musí být stejný jako na Xboxu ne? Přeci nebudou řešit jinak něco co už mají na jiné konzoli udělané...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je ovsem super - You can now see a list of Undiscovered Veiled modifier crafting recipes on the Crafting Bench panel.

vcera jsem konecne dostal ten kyzenej Trigger gems on skill use na svou wandu, nicmene jeste bych rad mel additional cursu na chestu, tohle muze jako dost pomoct ze clovek prestane ztracet cas unveilem veci, na kterych uz nic dostat nemuze...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: ok, špatně popsáno - otočím se na mrchu, ta se vysvítí, ale pak ji stejně netrefuju, protože postavička je otočená o cca 15° jinam... tohle jim moc nevyšlo. A loot se teda taky nesbírá dobře. Prostě dětské chyby, které imo ještě opraví :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Bacha, je to pátek NZT, ale pro nás klasicky čtvrtek 22/23 nebo tak...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak koukam do patku musim vybehat vsechny ty pripraveny memories :-)

a koukam jsem mel pravdu - Fixed a bug where a death penalty was not applied if you died in a placed Memory.

Jinak mi ted prijde, ze optimalni asi bude si pripravit ten setup do krize (jestli spravne chapu jak to ma fungovat), a davat na nej jen ty fakt dobry bonusy, ostatni palit nekam nahodne. Jakmile jich bude pet, tak probehnout 3x, a udelat novej setup.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam