• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak hlavni je mit stabilizery, co maji 3 charge, ne dva :) pripadne pokud je uprostred dva, tak ho proste probehnes jak to jde, a pak ho replacnes zatimco cistis ty na stranach
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ten amulet co mas je OK - predpokladam mluvis o Aul amuletu, tam se proste neda nic delat no, jsou drahy... leda by sis dropnul :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No až dorazím z víkendu tak bych s někým z vás rád o tom pokecal. Taky tyhle věci nedávám. Ale zatím jsem na začátku :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Gurbon videl jak to strasne krajim se svym juggem tankeml, tak potrebuje pomoct :-DDDD
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: btw jedu ten tvuj build z minuly ligy a uz sem dospel do stavu kdy chci amulet za 10ex - nevim kde na to beres :D Kdybys k tomu mel nejaky rady/pripominky, rad se necham poucit. Pripada mi ze mam celkem malo dps a nevim kde brat. Klidne posta. https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters - Gurbonion
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: vzdycky je to jednoduchy a skoro pokazdy to pochopim vsechno az v nasledujici lize. Obvykle ty novinky taky doznaj zmen, ktery to udelaj stravitelnejsim. Viz Bestiary nebo Delve...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, je to super, ale je to trochu o držku když jdeš už na poslední "náboj". Protože jsem ještě nepřišel na to jak to přidat aniž bych stál na decaying stabilizéru...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: hele je to fakt jednoduchy, a ted po tech zmenach to ma i tu dynamiku, co tomu predtim trochu chybela
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: uz se tesim az to tak za ligu az dve pochopim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: kdyz stojis fyzicky na mape u mista, kde bys mohl pripojit novou kostku, a kliknes na to, tak se ti zelene oznaci kostky, ktere na tom miste teoreticky muzou byt - a to jak v batohu, tak na mape. Ty na mape tam pak presunes klikem, bez ztraty jejich bonusu. Je to super na "vysavani" vsech stranou zapomenutych kostek, plus diky tomu treba s dvema rovnejma cestama prebehnes celou mapu, bo si je muzes prehazovat pred sebe porad... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jak se kostky presouvaji na mape? mi to nejak nejde..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw mi nedoslo pri prvnim testu, ze ty kostky se daji presunovat i bez ztraty bonusu na nich (stazeni do inventare bonus ztraci, presun primo na mape ne). To je proste parada! :-) Takze se to da postavit uplne kdekoliv, a pak teprve si dojet k amplifieru, a portnout na nej nazranou kostku :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vubec nevim o cem mluvis :-DDD budu se tam muset taky podivat sakra, ale zatim me zamestnava atlas, sem nejak pozadu :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    17 gemcutteru z JEDNOHO pruchodu memory, co ma 2x20% sanci na zmenu mobu na magic, a 25% sanci na magic dropujou kvalitni currency
    to je brutus proste :-)

jinak jsem puvodne myslel, ze budu stavet krize vedle nexusu, ale vymyslel jsem lepsi zpusob, dojedu za low level/decay kostky k nejakymu amplifieru, tam postavim kriz, vybouram vsechno kolem sebe, a do vsech stran pripojim 83 memory s 3 chargema a recall - pak jen cekam, az tam petkrat hodim modifier
    diky moznosti manipulace se vsim na plose mam vetsinou 30-40 kostek abych si tam dojel, az to bude na maximu, takze je uplne jedno, jak daleko je to od nexusu - a pro pripravu potrebuju jen kriz a 4 kostky, co do nej muzu soucasne dat, takze easy, a ztracim tim jen jeden charge na krizi, coz neni problem, az to budu bourat tak mi staci jen aby nemel decay

plus nektery ty amplifiery jsou jako hodne dobry, ted tam treba mam 300% expy nebo 75% kvantitu
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já jsem se včera dostal dál než před těmi xti lety na PC. A to na začátek aktu II.
    Akorát jsem tedy dost přelevelený. Zkoušel jsem memories a prolejzal každou mapu a jsem lvl 19.
    Jedu ten Inquisitor Storm Brand build a konečně jsem tedy dostal ten Storm Brand a začlo mě to bavit ještě víc :)

Sakrble a to jedu zrovna na víkend na chlastačku a dnes se sestřenkou. No moc se mi nechce :(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: jo, to už psal včera někdo na redditu :)
    Before 3.6.3 hits I will delete all my memories : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b61h88/before_363_hits_i_will_delete_all_my_memories/
    EXI
    EXI --- ---
    no a liga muze naplno zacit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    truhly v memories jsou o MOC hodnejsi ted ale :-)
    tohle driv dalo tak 3 veci, co filtr ukazal

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: nemam, sice jsem videl Beth, ze to psala, ale uz jsem to nestihnul, jsem nemel kostky :-)) no nic no
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: máš doběhnuté memories? posunuli to o den...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam