• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: takhle nejak to delam, proste jezdim k truhlam, a kdyz mam volnej prostor, tak udelam kriz z peti kostek, kdy ty 4 krajni maji 3 charge zona 82/83, uprostred ted uz vetsinou davam libovolnej kriz, protoze nestoji za tu investici casovou tam dat 83/3. Ten co na nem mam kurzor je uz hotovej, ten co je napravo nahore je cerstve udelanej, ten pod nim jsem udelal tak spis nahodne ze mi zbyly kostky, takovej na odkladani mizernejch bonusu. A ted, kdyz sbiram bonusy/truhly, tak se snazim dojet k nejakemu amplifieru (to jsou ty zluty ctverce co tam spawnujou random), na nej si pretahnu tu naboostenou kostku, a tam ji zfarmim 3x (pres ctrl+enter opakovane oteviras zonu).

GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: posli screen toho krize, nejak porad nechapu co tam tvoris. Ale uz jsem taky pomalu prisel na to ze memory celkem sype.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem se konecne dostal ke zfarmeni prvniho "krize", co jsem si pripravil, bohuzel jsem podcenil jak to bude dlouho trvat takze jsem stihnul jen polovinu a musim uz jit na vlak, nicmene z tech currency tam mam 95 gemcutteru, 88 chiselu a 82 engineer orbu (plus posledni prubeh jsem posral a omylem kliknul na vychod)
    to je spolecne s dalsim lootem cca 200 chaosu jen v currency, a to tenhle prvni vubec nebyl dobre pripravenej, uz tam mam postavenej lepsi :-)
    dobrej vejvar docela, to asi konecne rozjedu poradne to expeni enlight/empower, kdyz mam free kvalitu na ne :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: spis zasiraci
    EXI
    EXI --- ---
    takze abych se orientoval v synth modech, pouzivam tri tooly:

vypis vsech modu
    PoEDB: Exile Chronicles
    https://poedb.tw/us/ItemSynthesisMods

vlozis sve tri itemy a zjistis mozne vysledky (az moc vedecky na me teda)
    Poecraft | Synthesis Mod Calculator
    https://poecraft.com/synthesis/calculator

a samozrejme makro na rychlej check itemu
    Synthesized Mods Calculator
    https://synthesisparser.herokuapp.com/
    EXI
    EXI --- ---
    kucii, kdyby se vam chtelo, podporte muj thread ;)
    Suggestion - show possible outcomes at synthesizer : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/b6vfxx/suggestion_show_possible_outcomes_at_synthesizer/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, ja taky jako trpim nedostatkem 83 se trema chargema, ale cilene si je setrim, to prijde :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: tom use rika zastiraci manevr :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EXI: bezva, uz jsem si ho nasel na youtube, od dob co je Delve jsem ho nevidel :DD
    EXI
    EXI --- ---
    GURBON: delve boss, kteryho pravdepodobne ani nepotkas
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: pres ty tvoje divoky efekty sem toho moc nevidel :D

EVILMIND: Ten Aul ze kteryho to ma padat je kdo?
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: co me trochu stve, ze kdyz jedu 80+ mapu, tak vetsinou dostanu 2 charge a 2 vychody :S kdyz jsou to 4 vychody, tak je to casto jako naschval bludiste, kde kdyz jednou odbocim blbe tak me sezere modrej alzhaimer :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jasně, tak to spíš bylo způsobený tím že už jsem tam nějaký trasy měl udělaný a už jsem je částečně šel když jsem to ještě používal jako "mapy" a měl jsem teď problém se dostat k boostnutým currency memories.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak hlavni je mit stabilizery, co maji 3 charge, ne dva :) pripadne pokud je uprostred dva, tak ho proste probehnes jak to jde, a pak ho replacnes zatimco cistis ty na stranach
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ten amulet co mas je OK - predpokladam mluvis o Aul amuletu, tam se proste neda nic delat no, jsou drahy... leda by sis dropnul :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No až dorazím z víkendu tak bych s někým z vás rád o tom pokecal. Taky tyhle věci nedávám. Ale zatím jsem na začátku :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Gurbon videl jak to strasne krajim se svym juggem tankeml, tak potrebuje pomoct :-DDDD
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: btw jedu ten tvuj build z minuly ligy a uz sem dospel do stavu kdy chci amulet za 10ex - nevim kde na to beres :D Kdybys k tomu mel nejaky rady/pripominky, rad se necham poucit. Pripada mi ze mam celkem malo dps a nevim kde brat. Klidne posta. https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters - Gurbonion
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: vzdycky je to jednoduchy a skoro pokazdy to pochopim vsechno az v nasledujici lize. Obvykle ty novinky taky doznaj zmen, ktery to udelaj stravitelnejsim. Viz Bestiary nebo Delve...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, je to super, ale je to trochu o držku když jdeš už na poslední "náboj". Protože jsem ještě nepřišel na to jak to přidat aniž bych stál na decaying stabilizéru...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: hele je to fakt jednoduchy, a ted po tech zmenach to ma i tu dynamiku, co tomu predtim trochu chybela
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam