• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    twe kolik hrajes hodin denne? Ja mapim jak silenej a teda tolik co mas ty t10 map nemam ani celkem :-D
    EVILMIND:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim muj plan odnaucit se guardiany a sustainovat jednu T16 docela funguje :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak to je slusny :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: nez ho umistis, tak se dole uprostred pise, co dava
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele ono je někde vidět, co za bonus ten memory booster dá? Jsem si asi nevšim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak mam pocit, ze tohle vsechno je pri stavajicim stavu spis takovej vedlejsak, nejvic zisku je z tech truhel na bonusech - ted jsem mel treba prvne harbinger itemy, a padlo tam 6 celejch orbu, fragmenty tech itemu jak padaj ve tretinach, tuny shardu vcetne exaltu apod. Zatim jedina truhla, co byla zklamani, byly gemy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tj. proti tomu co jsem psal driv uz nejezdim k hotovemu krizi abych ho zfarmil tam co je, protoze to neni potreba, a stahovat je do amplifieru je navic o moc vynosnejsi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: takhle nejak to delam, proste jezdim k truhlam, a kdyz mam volnej prostor, tak udelam kriz z peti kostek, kdy ty 4 krajni maji 3 charge zona 82/83, uprostred ted uz vetsinou davam libovolnej kriz, protoze nestoji za tu investici casovou tam dat 83/3. Ten co na nem mam kurzor je uz hotovej, ten co je napravo nahore je cerstve udelanej, ten pod nim jsem udelal tak spis nahodne ze mi zbyly kostky, takovej na odkladani mizernejch bonusu. A ted, kdyz sbiram bonusy/truhly, tak se snazim dojet k nejakemu amplifieru (to jsou ty zluty ctverce co tam spawnujou random), na nej si pretahnu tu naboostenou kostku, a tam ji zfarmim 3x (pres ctrl+enter opakovane oteviras zonu).

GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: 16ex nejlevnejsi :D to je tezce mimo moje moznosti. Kdyz uz by mi to nahodou padlo, asi to radsi prodam a koupim Aul a lepsi jewely. Ale dobry vedet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: taky je na to prophecy (ma v nazvu Trash), ale bejva hodne draha, takze smysl to ma jen kdyz je vysledek zaruceny, tj. existuje jen jeden uniq, co muze vzniknout (treba Kaom chesta)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jo to vypada lip, diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: u uniqu se to dela tak, ze si vezmes shaper/elder bilej base, a chancujes ten uniq na nem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Uz jsem chtel psat ze takova cesta neexistuje,ale pak jsem si vzpomel ze existuje :D
    Jeden z failu coruptu templu muze byt elder/shaper rare verze itemu, ale je to naprosto novy nahodny roll :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    dotaz: da se nejak item/uniq elderovat nebo shaperovat? Nebo to proste musi uz tak dropnout?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: posli screen toho krize, nejak porad nechapu co tam tvoris. Ale uz jsem taky pomalu prisel na to ze memory celkem sype.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem se konecne dostal ke zfarmeni prvniho "krize", co jsem si pripravil, bohuzel jsem podcenil jak to bude dlouho trvat takze jsem stihnul jen polovinu a musim uz jit na vlak, nicmene z tech currency tam mam 95 gemcutteru, 88 chiselu a 82 engineer orbu (plus posledni prubeh jsem posral a omylem kliknul na vychod)
    to je spolecne s dalsim lootem cca 200 chaosu jen v currency, a to tenhle prvni vubec nebyl dobre pripravenej, uz tam mam postavenej lepsi :-)
    dobrej vejvar docela, to asi konecne rozjedu poradne to expeni enlight/empower, kdyz mam free kvalitu na ne :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: spis zasiraci
    EXI
    EXI --- ---
    takze abych se orientoval v synth modech, pouzivam tri tooly:

vypis vsech modu
    PoEDB: Exile Chronicles
    https://poedb.tw/us/ItemSynthesisMods

vlozis sve tri itemy a zjistis mozne vysledky (az moc vedecky na me teda)
    Poecraft | Synthesis Mod Calculator
    https://poecraft.com/synthesis/calculator

a samozrejme makro na rychlej check itemu
    Synthesized Mods Calculator
    https://synthesisparser.herokuapp.com/
    EXI
    EXI --- ---
    kucii, kdyby se vam chtelo, podporte muj thread ;)
    Suggestion - show possible outcomes at synthesizer : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/b6vfxx/suggestion_show_possible_outcomes_at_synthesizer/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, ja taky jako trpim nedostatkem 83 se trema chargema, ale cilene si je setrim, to prijde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam