• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: to shapovani zkusim, to zni dobre..
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja uz planuju 4tej char :] ale krome vyssich expu to asi nema ani smysl..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: sakra, to ale neni bohuzel nic pro nas co hrajem jen jeden char za ligu :-)

Jinak par novejch poznatku, treba to nekdo vi ale ja nevedel:
    - boss ma zonu odpovidajici levelu mapy, tj. pokud spawnujete bosse na challenge, muzete si ho cilene delat lehciho
    - multiplier/truhly maji zonu podle levelu te kostky, kterou jste je pripojili. Nicmene ziskaji ji ve chvili pripojeni, takze je mozne mit zonu 83 na aktivaci, a pak ji stahnout a fyzicky tam dojit nejakou shit kostkou na odmaz. Vyplati se to, protoze ty 83 zony jsou mnohem vetsi, a dost casto se daji vycistit po nalezeni bonusu komplet, bez rizika decay.
    - koukal jsem ze lidi uz shapujou Nexus, parkrat se mi to povedlo vicemene nahodne taky, ale jde to delat i cilene - tj. umyslne obsadite vetsinu prostrou kostkama tak, aby volna plocha zbyla jen v okoli Nexusu, a truhly/bossove pak spawnujou tam.
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj, na syntetizovany itemy to fachalo i pred tim
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, přesně tak. V současný době to háže error.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tim mysli fossil craft fractured veci?
    EXI
    EXI --- ---
    Bex on twitter: We have a Path of Exile patch coming by the end of this week. The team has given me the go ahead to confirm that the fix for fossil/essence crafting is in it. No bamboozles.
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b8bhum/bex_on_twitter_we_have_a_path_of_exile_patch/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ok dobry vedet :-) pro me asi bude ta prostredni varianta, vim, ze behat ve tme je super, ale ja mam trochu problem s orientaci, takze se tam vecne ztracim :-D Dojedu teda na lvl 83, coz je jeste kousek cesty a pak to rozjedu do stran
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: bud jedes co nejhloubejc, kde jsou nejlepsi nody ale je to tam tezky, a stoji to more sulfitu. Nebo jedes do zony s potvorama 83, coz odpovida T16 mapam, a pak jedes do strany. A nebo dojedes jen nekam na 60 a farmis ve tme... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jojo to sem vcera nasel, ale zatim to bylo prvni mesto co sem potkal :-) Me zatim delve moc neba, ale dycky kdyz si naplnim bar, tak to vymlatim, ale sem zatim nekde kolem hloubky 130? Jedu teda porad dolu a moc neuhybam, jen kdyz tam takhle neco vidim, nebo se to da nejak ocurat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ne tolik kolik bych chtel :-) Nejlepsi zdroj map je porad Delve, z nekterejch tech mest klidne odneses plnej batoh jen map.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    twe kolik hrajes hodin denne? Ja mapim jak silenej a teda tolik co mas ty t10 map nemam ani celkem :-D
    EVILMIND:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim muj plan odnaucit se guardiany a sustainovat jednu T16 docela funguje :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak to je slusny :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: nez ho umistis, tak se dole uprostred pise, co dava
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele ono je někde vidět, co za bonus ten memory booster dá? Jsem si asi nevšim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak mam pocit, ze tohle vsechno je pri stavajicim stavu spis takovej vedlejsak, nejvic zisku je z tech truhel na bonusech - ted jsem mel treba prvne harbinger itemy, a padlo tam 6 celejch orbu, fragmenty tech itemu jak padaj ve tretinach, tuny shardu vcetne exaltu apod. Zatim jedina truhla, co byla zklamani, byly gemy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tj. proti tomu co jsem psal driv uz nejezdim k hotovemu krizi abych ho zfarmil tam co je, protoze to neni potreba, a stahovat je do amplifieru je navic o moc vynosnejsi... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: takhle nejak to delam, proste jezdim k truhlam, a kdyz mam volnej prostor, tak udelam kriz z peti kostek, kdy ty 4 krajni maji 3 charge zona 82/83, uprostred ted uz vetsinou davam libovolnej kriz, protoze nestoji za tu investici casovou tam dat 83/3. Ten co na nem mam kurzor je uz hotovej, ten co je napravo nahore je cerstve udelanej, ten pod nim jsem udelal tak spis nahodne ze mi zbyly kostky, takovej na odkladani mizernejch bonusu. A ted, kdyz sbiram bonusy/truhly, tak se snazim dojet k nejakemu amplifieru (to jsou ty zluty ctverce co tam spawnujou random), na nej si pretahnu tu naboostenou kostku, a tam ji zfarmim 3x (pres ctrl+enter opakovane oteviras zonu).

GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: 16ex nejlevnejsi :D to je tezce mimo moje moznosti. Kdyz uz by mi to nahodou padlo, asi to radsi prodam a koupim Aul a lepsi jewely. Ale dobry vedet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: taky je na to prophecy (ma v nazvu Trash), ale bejva hodne draha, takze smysl to ma jen kdyz je vysledek zaruceny, tj. existuje jen jeden uniq, co muze vzniknout (treba Kaom chesta)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam