• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: jeste jsem nepotkal :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ktery je ten cortex boss?
    To je ten co je takovy golem ve trech provedfenich nebo to je nejakej jinej?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: sakra... objevil jsem kolo, ale uplne sam! :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: kdyz se kouknes na ten obrazek z toho reddit threadu, tak on to tam stavi taky kousek od kraje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem rano zjistil, ze jsem omylem tu krajni blokujici radu udelal o jedna bliz stredu :-) Nicmene pak jsem se zamyslel, a ono je to vlastne vylepseni, protoze pokud zadna z tech kostek nebude mit cestu smerem ven (coz nema), tak muze zadni strana zustat prazdna, nic tam nemuze spawnout. Tj. toho jeho setupu je mozne dostahnou s mnohem mensim poctem kostek, nez obetoval on.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro zajimavost, vcera kamos prvne spawnul Cortexe, jako s hodne hodne crazy modama, tak to zkousel nabidnout jako cortex taxi, a tri ruzny carry mu tam vychcipli :-) a tenhle to skoro dal, akorat jak to melo xxx% HP navic tak asi po 15 minutach udelal chybu... prej specialne build pro farmeni Cortexe, kdyby nekdo mel exaltu na rozdavani :-)

View Profile - Path of Exile - MrsDeath_
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/MrsDeath_/characters
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: GGG next patch: we have detected some fun, now all bonuses spawn 8 blocks from nexus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: neni to zase tak tezky, jsem si jen jel pro nejaky nody na kraji, a uz mam asi 6 kostek na spravnym miste. Ono to stejne nejde udelat cela strana najednou, bo proste nemas tolik spravnych zatacek... :)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: aaa, toho jsem si nevsiml. priste musim cist poradne :] uz na tom taky makam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    resp. on to tam pise, boss muze spawnout jen 6-7 policek daleko
    takze to bude chtit upravit tak, aby mu tam zustala dira :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: hmm, do toho bych mohl jit... 24 kostek zabijes, ale tu plochu zmensi krasne. Akorat jak tam pise, ze uz 100 map mu nespawnul boss, asi zkusim nejako vic light verzi... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: to shapovani zkusim, to zni dobre..
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja uz planuju 4tej char :] ale krome vyssich expu to asi nema ani smysl..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: sakra, to ale neni bohuzel nic pro nas co hrajem jen jeden char za ligu :-)

Jinak par novejch poznatku, treba to nekdo vi ale ja nevedel:
    - boss ma zonu odpovidajici levelu mapy, tj. pokud spawnujete bosse na challenge, muzete si ho cilene delat lehciho
    - multiplier/truhly maji zonu podle levelu te kostky, kterou jste je pripojili. Nicmene ziskaji ji ve chvili pripojeni, takze je mozne mit zonu 83 na aktivaci, a pak ji stahnout a fyzicky tam dojit nejakou shit kostkou na odmaz. Vyplati se to, protoze ty 83 zony jsou mnohem vetsi, a dost casto se daji vycistit po nalezeni bonusu komplet, bez rizika decay.
    - koukal jsem ze lidi uz shapujou Nexus, parkrat se mi to povedlo vicemene nahodne taky, ale jde to delat i cilene - tj. umyslne obsadite vetsinu prostrou kostkama tak, aby volna plocha zbyla jen v okoli Nexusu, a truhly/bossove pak spawnujou tam.
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj, na syntetizovany itemy to fachalo i pred tim
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, přesně tak. V současný době to háže error.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tim mysli fossil craft fractured veci?
    EXI
    EXI --- ---
    Bex on twitter: We have a Path of Exile patch coming by the end of this week. The team has given me the go ahead to confirm that the fix for fossil/essence crafting is in it. No bamboozles.
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b8bhum/bex_on_twitter_we_have_a_path_of_exile_patch/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ok dobry vedet :-) pro me asi bude ta prostredni varianta, vim, ze behat ve tme je super, ale ja mam trochu problem s orientaci, takze se tam vecne ztracim :-D Dojedu teda na lvl 83, coz je jeste kousek cesty a pak to rozjedu do stran
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam