• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Diky moc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23:
    - ano, dojedes k nemu, a tam je tlacitko, co ti vygeneruje portaly
    - boss tam bude dokud na tu kostku nevlezes
    - z bloku muzes libovolnekrat skocit do nexusu, nicmene samotna boss zona ma klasicky 6 portalu
    - kostka s bossem nema decay
    - kliknuti na stabilizer decay nezastavi, ale naopak ho urychli, nicmene zabije vsechny potvory a vysype ti loot, co spadnul do modreho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak fixnuli... oni zvetsili herni plochu, takze uz neni 8x8. Takze moje hranice co blokuje okraj je ted prekrocitelna. Tim padem mi ale prijde ze nedava smysl, ze muzes porad mit max 40 kostek, protoze to nedojedes jako nikam - a kdyz ti spawne boss na nove hranici, tak good luck jako, tam pojedes dva dny.

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mam dotaz panove. Jeste sem vubec nebehal ten nexus, vcera sem jen mrknul na tu mapu a zjistil ze tam mam spavnuteho bose. Jak to vubec funguje, dojedu blokama k nemu a tam se udelaj portaly ? Jak dlouho tam vydrzi ten boss nez zmizi ? Co z lootem, kdyz vyskocim z toho bloku da se tam vratit ? Ten modrej srac me sezere i v tech blokach, je tam nejake casove omezeni ? Kdyz kliknu na memory stabilizer tak se ten modrej srac zastavi nebo ne a musim skocit do dalsi kostky ?
    Diky vsem za odpovedi, odkazy na videa nechci dekuji (na neco sem mrknul a sem z toho jeste vic zmatenej), ma anglictina neni ve fazi abych tomu rozumel.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak jak ti šlape nexus blocking, zaznamenal jsem na Redditu že to snad potajmu upravili...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak jsem jako v pohode docela, chtel bych lepsi stit ale uz x dni tam nebyl zadnej takovej, jinak se moc nesnazim - v tom spectre threadu je nejakej clovek co cilene crafti BIS itemy, a v tehle lize je latka jako uplne mimo moje moznosti, hrozne se to posunulo, mam asi 50 exa sice, ale fakt se mi nechce kupovat ty basy spravny a pri synteze doufat, ze pokus za 10exa mi nefailne... :-) Takze spis ladim ted defensivu na Delve, abych dojel na 600.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jo me taky bossove spawnujou celkem casto, a delam to vicemene nahodne.. teda jeden roh jsem zablokoval :] ono dostat se na kraj, pokud kostkou jen probehnes (takze pouzivas low lvl kostky) je docela rychlovka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ale jinak bosse chci delat kvuli challum ne kvuli zisku, na zisk by uz ten setup co mam byl super :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to tvrdili v tom threadu co jsi linkoval puvodne, ale v aktualizovane verzi uz tvrdi, ze je to random, a nezalezi na vzdalenosti od stredu. Bosse zatim nefarmim, mi spawnul jeden podle planu, a pak jsem to dojebal a od ty doby to opravuju. Takze situace - muj vychytany spawn system tenhle tyden - 1 boss. Kamosuv random system ze proste nahodne hazi kostky - 15 bossu... :-)
    Ale dneska mi spawnul Cortex, jsem ho chtel zkusit sam ale jsem v pulce levelu a ma fakt jako hodne shit staty (onslaught, double extra dmg), takze spis zkusim vecer nabidnout taxi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pokud někdo nezaznamenal, měli bychom dostat něco na způsob Mayhem/turmoil/flashback. S trochou štěstí to nebude voided a půjdou dodělat challenge, nějak poe v poslední době flákám...

Forum - Announcements - What We're Working On - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2484587
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: farmis bosse jo? ja se na to vyprd, protoze rewardy jsou lepsi cim dal je blok od nexusu..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak jsem prvne v zivote zkusil Animate Guardian jako support pro sebe, a je jako uplne bozi, mozna nekdy zkusim build jen s nim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hele tak vicemene mam hotovo, az na tu ohavnost na leve strane, kde to budu potrebovat rozborit soucasne z obou stran, a jednu malou chybu napravo. Ale na fuknci to nema vetsi vliv, vetsina bonusu mi spawnuje blizko stredu (a jeste se to o moc zlepsi az prestanou prekazet moje kostky), a boss muze spawnou na jedinem miste, v levem hornim rohu, staci aby ta prima cesta k nemu byla na jednom miste prerusena... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jedna boss strategie... neni to nezajimavy, ale do toho uz nejdu, kdyz to mam skoro hotovy naopak :)

[Path Of Exile 3.6] Optimized Synthesis Boss Farming In The Memory Nexus
    https://www.youtube.com/watch?v=H2CUNnxPNfw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RADICETA: me treba bavi, ze je co delat, a vlastne to neni takovej stereotyp, protoze das par map a uz muzes delat neco jinyho. Coz z nejakeho duvodu sere lidi, co chteji jen grindovat mapy... :) Jedine, co preskakuju, je Temple, protoze na nej nejsou zadne challenge a uz nepotrebuju mapy z nej.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: takže to nemáme hrotit. jinak jsem asi divnej ale mně se tahle liga líbí. hlavně ta spousta příběhů ve vzpomínkách. když potkám něco se čtyřmi cestami a nestihnu to, víc mě štve že neuslyším zbytek textu od Zany. dokonce na PC, které mělo problémy v open betě mi ani ten syndikát nemrzne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak 36 challengi doma.. ty kridla jsou pekne hnusny, takovy pruhledny fuj :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz v diskusi tam kdosi tvrdi, ze takhle to umoznuje spawnovat uvnitr i amplifiery... coz si nejsem jistej, ze ma jako jasny pravidla. Taky tam padne, ze truhly maji tim vetsi odmeny cim jsou dal od stredu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: podle me jsou vsechny zpusoby stejne dobry :) proste uplne na kraji zamezis bud tak, ze k tomu nevede zadna cesta, nebo ze tam vedou dve.

Co jsem zatim postavil tak to mam takovy promixovany, prijde mi, ze vysledek je stejnej, a proste pouzivam takovy kostky co mam, uz mam hotovou asi pulku. Zatim jsem teda jeste nevymyslel uplne presne, kde udelam tu diru na bosse (protoze ja potrebuju primarne spawnovat bosse), ale theorycraftuju to tak, ze udelam vzdycky jedine misto ve vzdalenosti 6, kde muze byt, uz s pripravenou cestou, a budu ho mazat a jen replacovat cestu, z nejakych low level kostek.

Zatim mam bohuzel bosse totalne zapikolovanyho v rohu, navic schovanyho za krizem, kterej nemuzu zfarmit... to asi jeste par dni zabere :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Ja teda nevim jak vy, ale ja v tom vidim picu :D
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND:
    Advanced Nexus Strategy - Edge blocking : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b9dhqh/advanced_nexus_strategy_edge_blocking/

dalsi moznost jak blokovat.. no je to na me trochu moc. ted se s tim budu srat a az to budu mit hotovy, ggg to patchnou. mno uvidime

ale ten tvuj predchozi zpusob zda se lepsi, by mel zamezit spawnu kostek uplne na kraji

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam