• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz v diskusi tam kdosi tvrdi, ze takhle to umoznuje spawnovat uvnitr i amplifiery... coz si nejsem jistej, ze ma jako jasny pravidla. Taky tam padne, ze truhly maji tim vetsi odmeny cim jsou dal od stredu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: podle me jsou vsechny zpusoby stejne dobry :) proste uplne na kraji zamezis bud tak, ze k tomu nevede zadna cesta, nebo ze tam vedou dve.

Co jsem zatim postavil tak to mam takovy promixovany, prijde mi, ze vysledek je stejnej, a proste pouzivam takovy kostky co mam, uz mam hotovou asi pulku. Zatim jsem teda jeste nevymyslel uplne presne, kde udelam tu diru na bosse (protoze ja potrebuju primarne spawnovat bosse), ale theorycraftuju to tak, ze udelam vzdycky jedine misto ve vzdalenosti 6, kde muze byt, uz s pripravenou cestou, a budu ho mazat a jen replacovat cestu, z nejakych low level kostek.

Zatim mam bohuzel bosse totalne zapikolovanyho v rohu, navic schovanyho za krizem, kterej nemuzu zfarmit... to asi jeste par dni zabere :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Ja teda nevim jak vy, ale ja v tom vidim picu :D
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND:
    Advanced Nexus Strategy - Edge blocking : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/b9dhqh/advanced_nexus_strategy_edge_blocking/

dalsi moznost jak blokovat.. no je to na me trochu moc. ted se s tim budu srat a az to budu mit hotovy, ggg to patchnou. mno uvidime

ale ten tvuj predchozi zpusob zda se lepsi, by mel zamezit spawnu kostek uplne na kraji

EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: jeste jsem nepotkal :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: planovaci tool na to - https://zedor.github.io/poeNexusBlocker/
    uz mam teda hotovou celou bocni stranu jen z nejakejch random kostek, ale kdybych to chtel fakt hezky, tak nekdo tam uz hazel tohle, elegantni :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ktery je ten cortex boss?
    To je ten co je takovy golem ve trech provedfenich nebo to je nejakej jinej?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: sakra... objevil jsem kolo, ale uplne sam! :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: kdyz se kouknes na ten obrazek z toho reddit threadu, tak on to tam stavi taky kousek od kraje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem rano zjistil, ze jsem omylem tu krajni blokujici radu udelal o jedna bliz stredu :-) Nicmene pak jsem se zamyslel, a ono je to vlastne vylepseni, protoze pokud zadna z tech kostek nebude mit cestu smerem ven (coz nema), tak muze zadni strana zustat prazdna, nic tam nemuze spawnout. Tj. toho jeho setupu je mozne dostahnou s mnohem mensim poctem kostek, nez obetoval on.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro zajimavost, vcera kamos prvne spawnul Cortexe, jako s hodne hodne crazy modama, tak to zkousel nabidnout jako cortex taxi, a tri ruzny carry mu tam vychcipli :-) a tenhle to skoro dal, akorat jak to melo xxx% HP navic tak asi po 15 minutach udelal chybu... prej specialne build pro farmeni Cortexe, kdyby nekdo mel exaltu na rozdavani :-)

View Profile - Path of Exile - MrsDeath_
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/MrsDeath_/characters
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: GGG next patch: we have detected some fun, now all bonuses spawn 8 blocks from nexus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: neni to zase tak tezky, jsem si jen jel pro nejaky nody na kraji, a uz mam asi 6 kostek na spravnym miste. Ono to stejne nejde udelat cela strana najednou, bo proste nemas tolik spravnych zatacek... :)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: aaa, toho jsem si nevsiml. priste musim cist poradne :] uz na tom taky makam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    resp. on to tam pise, boss muze spawnout jen 6-7 policek daleko
    takze to bude chtit upravit tak, aby mu tam zustala dira :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: hmm, do toho bych mohl jit... 24 kostek zabijes, ale tu plochu zmensi krasne. Akorat jak tam pise, ze uz 100 map mu nespawnul boss, asi zkusim nejako vic light verzi... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: to shapovani zkusim, to zni dobre..
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja uz planuju 4tej char :] ale krome vyssich expu to asi nema ani smysl..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: sakra, to ale neni bohuzel nic pro nas co hrajem jen jeden char za ligu :-)

Jinak par novejch poznatku, treba to nekdo vi ale ja nevedel:
    - boss ma zonu odpovidajici levelu mapy, tj. pokud spawnujete bosse na challenge, muzete si ho cilene delat lehciho
    - multiplier/truhly maji zonu podle levelu te kostky, kterou jste je pripojili. Nicmene ziskaji ji ve chvili pripojeni, takze je mozne mit zonu 83 na aktivaci, a pak ji stahnout a fyzicky tam dojit nejakou shit kostkou na odmaz. Vyplati se to, protoze ty 83 zony jsou mnohem vetsi, a dost casto se daji vycistit po nalezeni bonusu komplet, bez rizika decay.
    - koukal jsem ze lidi uz shapujou Nexus, parkrat se mi to povedlo vicemene nahodne taky, ale jde to delat i cilene - tj. umyslne obsadite vetsinu prostrou kostkama tak, aby volna plocha zbyla jen v okoli Nexusu, a truhly/bossove pak spawnujou tam.
    EXI
    EXI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam