• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ne uplne v te idealni forme, ale od zacatku jsem delal treba to, ze jsem nechaval v prostoru krize s obsazenou cestou ke stredu - ani ted na konci jsem vlastne nemel tu idealni, ale nejakou vlastni verzi, co mela za cil spawnovat bosse (jen 3 policka kde muze boss spawnout, vsechna pristupna z jedine kostky). Tj. vzdycky vymyslis neco, co ti vyhovuje, a vubec nepochybuju o tom, ze i ted po zmene neco bude.

MRORANGE: aha to mas pravdu, jsem si neuvedomil ze se vlastne ted design uplne zmenil...
    EXI
    EXI --- ---
    GURBON: snad to nebude tak hrozny. doufam, ze pokud nebudes pouzivat tu blokovaci strategii, tak se to nebude spawnovat u okraju casto.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    GURBON: Tohle bylo ale v původním plánu jak měl nexus vypadat nemožné. To vzniklo až při tom overhaulu kdy dokonce GGG zmiňovalo že spawn a přepisování bylo původně specificky uvažováno aby se blokaci zabránilo, takže...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: otazka je kolik tech testeru by museli mit aby je napad ten konkretni ojeb. Tebe by treba to blokovani napadlo kdyby jsi o tom necet nekde jinde?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak to neni osirani, to je efektivni planovani v ramci stanovenych pravidel. Bohuzel v tomhle je GGG trochu nepoucitelna, kdykoliv udelaji podobny mechanismus, meli by proste dat testera a nechat ho vymyslet optimalni strategii do nej, a pak rict, jestli s ni jsou ok. Protoze tohle se opakuje kazdou ligu - blokovani hodnot sextantu, elder ring, syndicate blocking - a vzdycky pak az behem ligy GGG zpanikari, kdyz se objevi navody na redditu, a zacnou zurive neco patchovat...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Diky moc.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Se to nemate snazit vosirat. Ted budeme mit vsichni, diky temhle vojebum, vsechno dal nez driv.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak hlavne se tim v prubehu ligy stala ta challenge nasobne tezsi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: takze jestli dobre pocitam, diky tomu, ze opsali ctverec kolem dalsiho ctverce zvetsili plochu dvojnasobne, ale soucasne se i dvojnasobne zvedla maximalni mozna vzdalenost odmeny. Tj. kdyz mi spawne boss v tom rohu, tak budu potrebovat 2 batohy abych k nemu dojel, nice... :-) Tim padem asi balim snahu o 40 challengi, na to proste nehraju dost casu.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: neco takoveho jsem cekal. myslim ze je to dobra vec, ale delat toto bez zminky v patch notes a v prubehu ligy, kdyz lidi investovali kotel casu do ty strategie je totalni pi**vina. navic bych osobne uvital mensi plochu. proste ggg to posrali :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23:
    - ano, dojedes k nemu, a tam je tlacitko, co ti vygeneruje portaly
    - boss tam bude dokud na tu kostku nevlezes
    - z bloku muzes libovolnekrat skocit do nexusu, nicmene samotna boss zona ma klasicky 6 portalu
    - kostka s bossem nema decay
    - kliknuti na stabilizer decay nezastavi, ale naopak ho urychli, nicmene zabije vsechny potvory a vysype ti loot, co spadnul do modreho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak fixnuli... oni zvetsili herni plochu, takze uz neni 8x8. Takze moje hranice co blokuje okraj je ted prekrocitelna. Tim padem mi ale prijde ze nedava smysl, ze muzes porad mit max 40 kostek, protoze to nedojedes jako nikam - a kdyz ti spawne boss na nove hranici, tak good luck jako, tam pojedes dva dny.

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mam dotaz panove. Jeste sem vubec nebehal ten nexus, vcera sem jen mrknul na tu mapu a zjistil ze tam mam spavnuteho bose. Jak to vubec funguje, dojedu blokama k nemu a tam se udelaj portaly ? Jak dlouho tam vydrzi ten boss nez zmizi ? Co z lootem, kdyz vyskocim z toho bloku da se tam vratit ? Ten modrej srac me sezere i v tech blokach, je tam nejake casove omezeni ? Kdyz kliknu na memory stabilizer tak se ten modrej srac zastavi nebo ne a musim skocit do dalsi kostky ?
    Diky vsem za odpovedi, odkazy na videa nechci dekuji (na neco sem mrknul a sem z toho jeste vic zmatenej), ma anglictina neni ve fazi abych tomu rozumel.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak jak ti šlape nexus blocking, zaznamenal jsem na Redditu že to snad potajmu upravili...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak jsem jako v pohode docela, chtel bych lepsi stit ale uz x dni tam nebyl zadnej takovej, jinak se moc nesnazim - v tom spectre threadu je nejakej clovek co cilene crafti BIS itemy, a v tehle lize je latka jako uplne mimo moje moznosti, hrozne se to posunulo, mam asi 50 exa sice, ale fakt se mi nechce kupovat ty basy spravny a pri synteze doufat, ze pokus za 10exa mi nefailne... :-) Takze spis ladim ted defensivu na Delve, abych dojel na 600.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jo me taky bossove spawnujou celkem casto, a delam to vicemene nahodne.. teda jeden roh jsem zablokoval :] ono dostat se na kraj, pokud kostkou jen probehnes (takze pouzivas low lvl kostky) je docela rychlovka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ale jinak bosse chci delat kvuli challum ne kvuli zisku, na zisk by uz ten setup co mam byl super :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to tvrdili v tom threadu co jsi linkoval puvodne, ale v aktualizovane verzi uz tvrdi, ze je to random, a nezalezi na vzdalenosti od stredu. Bosse zatim nefarmim, mi spawnul jeden podle planu, a pak jsem to dojebal a od ty doby to opravuju. Takze situace - muj vychytany spawn system tenhle tyden - 1 boss. Kamosuv random system ze proste nahodne hazi kostky - 15 bossu... :-)
    Ale dneska mi spawnul Cortex, jsem ho chtel zkusit sam ale jsem v pulce levelu a ma fakt jako hodne shit staty (onslaught, double extra dmg), takze spis zkusim vecer nabidnout taxi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pokud někdo nezaznamenal, měli bychom dostat něco na způsob Mayhem/turmoil/flashback. S trochou štěstí to nebude voided a půjdou dodělat challenge, nějak poe v poslední době flákám...

Forum - Announcements - What We're Working On - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2484587
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: farmis bosse jo? ja se na to vyprd, protoze rewardy jsou lepsi cim dal je blok od nexusu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam