• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se musim pochlubit s vlastnim craftem, na tenhle implicit jsem se jako dost nadrel :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tip, pokud uz zadny recept nechcete unveilnout, tak se skoro uplne vsechno s unveil modem da prodat - jednorucky/rukavice jdou treba po 5c uplne instantne, coz ujde na to ze vetsina lidi to uz ted ani nesbira... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super :)

The Return Of Wormblaster the fifth!
    https://www.youtube.com/watch?v=twfHcBrhOj0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JORDI: kdyz mi umrou tak je respawnu na Shore - nejsou tam uplne pokazdy, tj. nesnazim se o desecrate pokud je predtim na te mape realne nezabiju. Na forech jsem obcas videl lidi nadavat ze jim to nejde, ale ja je tam teda pokazde mel nejhur na druhej pokus.
    Taunt je na attack, ne na spelly, chvili jsem nosil i tak taunt/blind jewel pro vaal skeletony, ale usoudil jsem, ze to nestoji za ten obsazenej socket. Nicmene parkrat jsem videl ze to funguje, treba na minotaura.

K tvymu charu:
    - vezmi si Vaal Summon Skeleton misto obycejneho
    - mas divnej amulet, to nosis kvuli tomu freezu? to urcite nestoji za to (v pastebinu vidim mas uz jinej)
    - dost se vyplati ten animate guardian, specialne tobe, kdyz stejne uz nosis helmu +2 miniony, v tom support setupu co se bezne nosi ti buffne spectry na dmg, da vam movement speed, fortify a culling strike
    - 2 quicksilvery a 3 heal lahve vypada, ze resis problem sklenenosti tim - vezmi si nejaky defensivni lahve, evasion, armor, dodge, atd
    - pokud budes mit cannibaly, musis ten GMP vymenit za faster projectiles, protoze jinak maji az smesne malej range, taky bacha na to, ze pri prechodu od SG ke CFE se dost meni styl hry, o moc vic se vrhas do packu pred nima
    - nemas vubec nikde life leech pro miniony, pokud ho neberes ve strome (u Gravepact) tak je dobre ho mit aspon tech 0.3 co muze mit jewel nekde
    - pouzivas 2 cursy, ale muzes mit jen jednu, tj. se ti neustale premazavaji. Bud vzit druhou ve strome, nebo si nechat jen projectile weakness. Druha FUNKCNI cursa je masivni DPS buff, o vic nez tretinu navic.

Prednostne bych vymenil boty za rare +1 spectre s HP/movements speed, pripadne si je nacraftil viz debata vcera tady.
    Vsechny tvoje jewelly jsou celkem nic moc, vzdycky mas HP, jeden dobrej stat, a zbytek statu na nic. Tj. na kazdem jewellu muzes zdvojnasobit jeho dmg - takovy jsou sice drahy, ale kdyz nebudes mit T1 zivoty (ktery ted stejne vesmes nemas) tak se tak do 30-40c vejdou.
    JORDI
    JORDI --- ---
    mam nasetreny nejaky 6 ex tak kdyby te nepadlo kam investovat nejlip tak budu rad za radu
    JORDI
    JORDI --- ---
    eNrtfWlz28i19ufoV6BUlfvF13bvy1w7t2TJlhVbtkayPZn5MtUbRMQkIYOkZPnW-9_f0wAXgAQoaHGc - Pastebin.com
    https://pastebin.com/cbjkYqJD
    JORDI
    JORDI --- ---
    EVILMIND: kde se spawnujou standartne caniball eateri? jedu taky spectre bohuzel sem s 5.7K hp furt nejakej papirovej mam velkej problem s t16 bossema ... je dobry treba mit v nejakym gemu taunt na miniony? https://www.pathofexile.com/account/view-profile/jordi/characters
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Jsou to jen 4 mody. První a poslední maj dvouřádkovej popis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: tak to ti pak staci jen jen ten bound fossil v single resonatoru, bych byl fakt prekvapenej, kdybys to nedal.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: já jedu ssf, ale ten fractured base s hp a ms mám :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: koukám, že mám 11 bound fossilu, to by mohlo klapnout
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: ten craft na boty je fakt snadnej, jsem udelal z 10 pokusu asi 7 bot se spectrou. Navic ted si muzes koupit fractured base co ma HP/movement speed, takze ti nebude tak zalezet na tom, jakyk dalsi staty tam natocis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: tak nemusis mit 4 od zacatku - obcas mi jedna umre nekde a i se trema das v klidu endgame content. Boty jsou navic dost cenove dostupny (resp. je extremne snadny nejaky ucraftit), a i ta chesta je ted lacina celkem, jak rare tak uniq, pokud si veris ze linknes. Queens Hunger se mi moc nezda, ten bude asi vhodnejsi asi spis na nejakyho buildu skeletonu/zombie, kde ti na poctu tak nesejde. Tady je to proste o 25% dmg dolu, coz je dost.

Aktualne jedu 3x cannibal eater a 1x solar guard, plus animate guardian.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    kdyby se povedl delve craft na botky, tak by byly spektry 3, to už by asi šlo?
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: co jedeš za miniony, spektry? já bych je chtěl taky rozjet, ale nemám ten armor na +1 spectre.. místo toho bych chtěl prubnout queen's hunger, kterou mám 6L. ale to znamená jen dvě spektry, tak nevím..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj prvni trochu pouzitelnej syntetizovanej craft (jen ten implicit dal to necraftim zatim)
    ale pro sebe bych to chtel na lepsim base s dual modem, a to se zatim nedari... :-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: tak ja mam asi 10 let starej comp, akorat tam mam jinou grafiku a SSD, kvuli tehle lize jsem dokonce snizil rozliseni, coz jsem doufal by melo mit nejvetsi vliv na vykon - nema. Bohuzel s prechodem na novejsi DirectX mam ted vic detailu nez jsem mival, bo nektere veci nejdou uplne vypnout, o to jsem fakt nestal... :(
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: take je dobry mit antivirak, ktery ma nejaky mod se snizenou zatezi (v mym pripade eset ma prezentacni rezim)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mam treba problem, ze ac mam 3 roky starej komp, tak mi to hlavne ve mestech haze ruzny graficky glitche a nemuzu mit full detaily zaply, protoze to pak vypada hnusne :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam