• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: na redditu jsou pob linky, je to vyladeny aby co nejvic benefitoval z toho, jak ho buffujou ty ostatni v parte :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Slusna haluz... .) chtel bych videt ty hodnoty co ma na gearu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusny ES :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo, rozhodne chci zkusit neco z tech novejch skillu, a asi pojedu jen na 85, bo jako 95 to uz je hodne grindu, a nechci vyhoret pred startem 3.7 :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Já to vidím na Soulrend než ho nerfnou...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, takze potrebuju nejakej SSF build, co se rychle dostane na 95, abych mel sanci na vsechny odmeny
    dobre ze jsem Cadira nekoupil, od zacatku jsem to proste tusil :-)

jen skoda, ze nedali ligu ted, kdyz je dvakrat za sebou tyden se svatkem... ale aspon bude cas dodelat endgame grind, a nechat si Cadira jako posledniho

jinak vcera jsem prvne v zivote dropnul dva exalty z jedne mapy, tuhle ligu jsem na vlne! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jo a btw EVILMINDe je tam i Perandus :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Super, flashback není voided, tzn. jdou plnit i challenge a tak.

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MRORANGE: nevim, jestli si toho soudruzi z amazonu uz vsimli, ale prime jsem asi pred rokem mel uspesne nekolik mesicu kolem vanoc zdarma. fungovalo to tak, ze sice strhli z karty castku za mesic, ale kdyz jsem to zrusil par dni pred obnovenim, vzdycky vratili plnou platbu za ten mesic tj. bylo to zadarmo. krome prispevku lidem na twitchi, coz funguje doted, ale je to malo popularni, jsem ziskal plno blbosti do her, ktery jsem hral, a navic kolem tech vanoc asi 5-10 starsich her (pillars of eternity, banner sagy, deponia apod.) uplne zdarma. navic cislo karty mi asi pred pul rokem expirovalo a mam jiny... win win.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Měl jsem to v nějakej moment i placený, když jsem se za to dalo "dát" každej měsíc někomu měsíc na twitchi jako předplatný. Alespoň člověk nemá reklamy pak...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ono uz to jednou bylo pred lety, a to jsem udelal tehdy, protoze staci vyzvednout skin a pak Prime zrusit hned v ramci zkusebni doby (navic kartu uz jsem tam ulozenou mel kdyz jsem kupoval prvni Kindle). Ale ted to je pravda o necem jinem, jestli takovy akce chteji mit mesicne...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no zadarmo. Bez zadani kreditky dostanes prd a to jim teda za skin nedam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. tyhle jsou jeste docela hnusny, ale na Prime je videt, ze maji naplanovany i na dalsi dva mesice, a je tam divine portal podle te ilustrace
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejake skiny zadarmo
    Forum - Announcements - Get the Purple Divine Sign, Purple Skull and Lavender Weapon Effect Free With Prime! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2493971
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já už si asi štěstí na 6linky vybral v týhle lize na dva roky dopředu:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nic tak nepotesi po ranu, kdyz vyrobim implicit za cca 30c naklady, a prodam ho obratem za 10ex - to mi asi hra vynahrazuje ty marne pokusy o 6L :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja mam rozhodne v planu SSF, challenge mam uz vesmes splneny, takze si muzu dovolit nejakou zabavu... ale potreboval bych fakt co nejdriv vedet jestli ta liga bude obsahovat Peranduse, nebo jestli mam Cadira koupit, jsem ho ctyrikrat dostal do safehouse, a dohromady mel veci za 850 minci, to je fakt vysmech jako.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to nebude, klidne bych si nba to i vsadil. To je masovka a bude to opakovani klasiky.. včetně syntezy jako současné ligy.
    Ale třeba překvapí :) Dal bych si nějaké HC vzrůšo..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja doufam ze to daji ted do te kratke ligy co bude, ze to nebude jen nejakej vyber starejch lig... nebo BLAMT! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam