• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja uz finisuju, na flashback mi bude zbejvat jen Cadiro doufam, chybi mi z grindu uz jen asi 50 pater v Delve a 40 nexus bossu... to snad ted za ty 4 dny volna dam :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ne že bych chtěl prachy na std, ale potřebuju pohnout s challengema, takže se mi třeba ještě podaří ucraftit zajímavýho. Třeba takový onslaught botky na flashback by byly fajn :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: kazdopadne jestli tady nekdo potrebuje hotovost na standardu, tak prodat tam nejaky dobry implicity ze syntezy ted bude asi cesta - jelikoz si nemuzou udelat vlastni, tak bych rekl, ze ty dobry tam budou stat klidne desitky exa :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jak to říkal Kozina? :D Možná trochu později, ale imho jo...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak on tam ale vyslovne rika, ze nebude, ale ze na tom nejdriv zapracujou no... tj. necekam, ze by to bylo jako incursion, ktery se dostalo do core fakticky beze zmen
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Bude. Ne hned ale imho bude. Pamatuješ jak se řešilo Incursion? Možná to je trochu něco jiného s tím že na to byli navázaní masters, ale i pokud to nebude součástí nějakýho podobnýho balíčku, časem se to do core dostane...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: sakra, zrovna sem s tim jdu :-) jen teda skoda, ze synthesis nebude v core
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jako člověk může nadávat na Synthesys jak chce a i když to ze strany GGG není vždycky perfektní podle přání každého soudruha, tak za ten přístup je člověk prostě musí mít rád.
    An Update from Chris : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/bjmndc/an_update_from_chris/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, to byla moje posledni smrt presne :-)

* Monsters in the Azurite Mine can no longer have the Lightning Warp Heralds of the Obelisk Bloodlines modifier.

Forum - Announcements - 3.6.4 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2497380
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja mam stesti v lasce, takze ja hraju na jistotu, nejaky vyhry se o me ani neotrou :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND kterou jsem pres nekolik pokusu v drivejsku snad nikdy nedostal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: box mas hned, ale dulezity je vyexpit vejs abys pak mohl slavne vyhrat nejakou super vec po konci ligy! :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: :-D ok, to asi dam :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: nechapes, staci ti jen lvl 35 na box :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    chapu to teda spravne, ze to bude ted nejak separatni liga na par dni, kdy mi staci vyexpit char na 45. lvl a dostanu tenbox, kterej se mi pricte na acc?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Build co funguje na 4L a nepotrebuje zadnou investici a skoro nesmrtelnej sz na degeny?
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Panikaříš přečasně, začíná to až příští sobotu ;-)

(Hmm, že bych si vyzkoušel toho tvýho gladiátora? :D)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: na redditu jsou pob linky, je to vyladeny aby co nejvic benefitoval z toho, jak ho buffujou ty ostatni v parte :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Slusna haluz... .) chtel bych videt ty hodnoty co ma na gearu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusny ES :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam