• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja zkusim bane trickstera. jinak winter orb muzu doporucit, jestli ho nenerfnout pojedu ho dalsi ligu od zacatku, je to super zabavny a super silny :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: me se carcasson uz nevesel do casu, ktery jsem mel na hrani :D Takze jsem to skipoval skoro celou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak nemusis jit hned po onslaughtu, i jiny dobry veci tam jsou :) me docela prekvapilo, co jsem ted proklikal nejaky top melee buildy na ssf/hc ssf, ze v podstate jako moc nepouzivaji syntezu, coz me prekvapuje, prijde mi to jako super zpusob jak se dostat ke slusnymu equipu na ssf. Navic v Nexusu je spousta dropu/expu zadarmo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: njn tak to neni nic pro me :)

uvazuju jestli zkusim winter orb, coz jsem jeste nehral nebo hierophanta s freeze pulsem a nebo spektry. Mejak se nemuzu rozhoupat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak hlavne ty Kitava race neni neco, jak by to nekdo normalne hral - treba ja rozhodne planuju dneska v noci na SSF farmit Tabulu, ze jo, takze si netroufnu ani odhadovat kdy budu mit Kitavu... :-)

ORBIT: tak proto je to tak drahy ze jo, navic nemas nikdy jistotu, ze si to vybere zrovna ten movement speed
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tzn na onslaught musim mittroje boty s MS 35% resp jedny muzou byt jen 30. to je sileny :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: rek lbych ze 6 hodin je prumerny speed player :D Ja se k sesti hodinam problizil jednou, kdyz jsem fakt spechal, vedel co presne jedu za build a nad nicim nepremyslel.

Podstatne je ze top raceri tohle davaji s nulovym zakladem, takze nemaji zadny gear, jen to co padne a konci s life lehce pres 2k :) A jezdi to na hc..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: prumerny za 6? tak to jsem po tech letech vysoce podprumernej hrac :D I kdyz obvykle vim co delat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: ne, nejdulezitejsi je nestat ve meste proste, protoze to desne svadi :-) top raceri dokazou vsechno crafteni, rozdelovani bodu, vymenu equipu atd delat za behu, a ono to vypada jako ze to neusetri tolik, ale pak se divas na nejakej speed run a prijde ti, ze vlastne nedelaj nic tak zvlastniho, ale za hodinu pak jsou oni v A3 zatimco ten, kdo nevi predem co bude delat, jeste okouni pred Brutusem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kde se dočtu jak se syntezujou nejaky ty super impélicitky? jako onslaght na boty? mozna tomu dav racu sanci.
    YORK
    YORK --- ---
    Mně docela překvapilo, že důležitější je damage než rychle běhat. V téhle sezóně jsem začínal s frost bladama, což je super rychlej build, ale bosse a žluťáky pižlá strašně dlouho. Spoluhráči s pomalejšíma buildama mě s přehledem předběhli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOCHA: to je ciste o cviku, cim dyl hrajes, tim rychlejc delas rozhodnuti, ktery ti na zacatku zaberou spoustu casu. Tuhle ligu jsem treba do map prosel az za 24 hodin, coz je jako uplne ostudny (nejlepsi hraci to delaji za 3 hodiny, prumerny tak za 6), nicmene byl to proste muj prvni summoner build v zivote tak jsem s tim jako dost bojoval, a spoustu casu jsem byl ve meste a studoval wiki.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já už hraju tejden jednu postavu a jsem v pulce. To jako jen tak vemes postavu a šup šup a máš 95 lvl. Hustý.
    Tak to SSF zkoro hraju.
    Btw hraju na PSku a vůbec nevím jak tohle všechno hledat. Budu se v tom muset nějak postourat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHOCHA: solo self found neboli co sam najdes
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Co znamena SSF?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nene, nehraje se s tim spatne, jen jsou lidi posedli 10 milionama dps na shapera. Zatim zkoumam SSF berserkery, nektery tam vypadaji dobre... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: njn, ale oni ty nepopularni jsou z duvodu ze se s tim spatne hraje :D Ale jinak Slayer slot je otevrenej :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste jsem dostal ted novej napad
    co zkusit jit po te odmene za top10 ascendu v nejakem nepopularnim ascendu :-)
    divam se na ladder minule flashback ligy, a v SSF stacil lvl 95
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no vidis sakra, to mi ani nedoslo ze tam jsou ty kocky, presto jsem si soulrend instinktivne vybral! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam