• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A je to venku.
    Cyklon vypadá super :) Už vím co pojedu :D Ale ne, oni ještě vypustí tunu věcí čím to všechno změní..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: Legion Official Trailer and Developer Commentary
    https://www.youtube.com/watch?v=o5cA2GvES2w&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    za 25 minut bude info o nove lize 8-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    resp. u eventu to vim - Finishes in 13 days at 12:00 am, June 4th 2019 GMT+02:00
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsou nekde videt nejake presne casy (na hodinu), kdy konci synthesis a flashback? primarne mi jde o to, jestli se to prekryva, protoze potrebuju dodelat posledni challenge, a na flashbacku to nedokazu, ale nechci si na druhou stranu krast herni cas z race, pokud to nebude nutne...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Kup si SSD disk, podekujes nam az po tom. To chces at na tom kompu delas naprosto cokoliv. Ja uz bych dneska komp bez SSD nikomu ani neprodal a je to nejcastejsi upgrade jakyhokoliv kompu, ktery mi prosel rukama.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A zizaran teď má pěkný "play with me" video, kde to i vysvětluje. 6h do endgame. :)

Zizaran - 3.6 Play With Me - Holy Flame Totem Gameplay
    http://www.youtube.com/watch?v=xmrf2bJ9gWA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak to asi nemas ssd disk? jako ty dneska stoji tak malo penez, ze fakt neni duvod ho nemit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak uz mam na SSF 700 fusing spalenejch na body armoru, fakt jako me o to vic serou ty vecny stream videa jak nekdo na 50 fuse linke tri, a maji plny taby 6L vsichni... uz tri ligy nic! :-( Hlavne jako na lvl 93 uz v red mapach ta tabula nic moc (a tech uz jsem dropnul pet btw, zadnou jsem corruptem nevylepsil).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: fakt je nejlepsi to nakoukat, i kdyz to treba nebudes/nechces delat stejne jako speed runeri, tak u kazdeho se da pochytit par triku co ti pomuzou. Uplne nahodne prvni co vratil google treba - 2:30 ssf HC A10

2:33 SSFHC Act 10 Kitava
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnIyBNgIw-Y
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: No tak to se podívej na nějaký záznamy ze startu ligy ;)

(nebo ty konkrétní racy, závody ke kitavě byly několikrát)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jestli mas dost currency, tak nejakej popularni 6L uniq, kdyz to vyjde tak zvedne cenu o 20ex klidne... :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Poradite mi, co vzit do chramu, abych na tom neco trhnul? mam tam ten oltar a nevim co korumpovat :) currency mam dost muze to bejt cokoliv ..

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no, ale bohuzel se nezda, ze by s ni nekdo moc neco hral ted :-( uvidime, kdyz bude cas, tak treba udelam druhej char aspon do 85
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Pledge of hands byla svého času dost dlouho můj oblíbenej unique. Na standardu bych jich dohledal možná 10 v 6L... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: hmm a ted mi padnul 6L Pledge of Hands... hra vysila smisene signaly! :-) To je vubec prvne co mi nejaka legenda padla rovnou 6L.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Do 85 mám u starteru 2 lvly a s worbem se tam dostanu určitě, chci s ním dojet challenge, takže se dostanu minimálně na 90, abych měl nějaké skillpointy atd...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sakra, jsem dropnul BoR a 800% facebreakery, GGG se snazi, abych zmenil build! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja hlavne doufam, ze az lidi daji 95 tak se na to vyserou a zalozej si novej char, presne kvuli tomuhle "zvyseni sance". Jinak asi ten top10 nedam, a je pravda, ze ty postavy prede mnou co se jmenujou jako EasyTopTen se tvari, ze to zabalit nehodlaji... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: pesimisticky mysleni neprijimam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hmm 3x0 = 1x0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam