• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem proklikal zmeny, co zatim jsou, a myslim je to vhodna chvile hrat 2h stunlockera, ktereho jsem minule odlozil

akorat mam o vikendu parbu zrovna jinde, tak holt zacnu az v nedeli vecer, aspon bude equip lacinejsi :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: je už hlášenej. Pokud člověk vyloženě nechaneluje, bude létat méně projektilů a asi i něco sundají číslech imho...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Winter orb
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Po dlouhy dobe se mi podarilo ripnout na vlastni chybu :) super pocit.
    Vyrobil jsem si 20 stacku corrupted blood a nemel nabitou flasku a vypnuty makra :D
    Škoda varunastry, ale byl to fajn pokus :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The Legion news schedule for the week starting June 3 NZT:

:crossed_swords:️ MON: Challenge Rewards
    :crossed_swords:️ TUE: Balance Manifesfo
    :crossed_swords:️ WED: Patch Notes, Item Filters, Passive Skill Tree Data
    :crossed_swords:️THU: 20/20 Gems
    :crossed_swords:️FRI: What to expect at launch and maybe a torrent!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: podle me tahle liga je uplne nejtezsi na ripy, protoze nexus vlastne ma delve staty map, jako driv, ale jeste navic tam jsou nahodne ty flashback mody. Osobne kdybych hral HC, tak asi do Nexusu vubec nejdu... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to drzim palce, ja si ted zkousim jak daleko se dostanu na hc eventu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw na SSF eventu je dobre videt, ze map drop ted funguje super (diky Nexusu hlavne, bo v Delve jsem moc nebyl) - prestoze uplne vsechny mapy jedu jen magic, uz jsem se prokousal do T16, a celou dobu nemam jako vubec problem s map poolem, prestoze to nijak aktivne nepodporuju (davam jen spendliky na red protoze jich mam stovky)

ale top10 to asi nebude, porad jsem jen 16. a vsichni prede mnou zurive expi, a ja furt jedu jen na 5L :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja se spis bojim aby to nebylo must have za 20ex pro uplne kazdej build, jako je to ted u sciona
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Třeba to bude náhodný a nepůjde to dát pryč :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Asi budu zklamanej, ale doufám, že tenhle potenciál pro slušný zamíchání (podle mě docela zatuchlym) skill tree nám ggg nepromarní :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat si nedovedu moc predstavit, ze by kazdej ten jewel mel unikatni veci na kazdej socket, kam se da dat...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jestli mě z těch nových věcí nco nachnulo, tak to jsou jewely, co mění skill tree. To tomu dává tolik hloubky navíc! :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ZiggyD klasicky s nějakými informacemi navíc...

PATH of EXILE: LEGION - 3.7 Expansion Reveal & Overview - Grab Your Axe It's Time for WAR
    https://www.youtube.com/watch?v=KTr5iBSsdbw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    detailni vysvetleni melee zmen

Baeclast #40 Melee in Path of Exile Legion : An Inside Look with Jonathan Rogers
    https://www.youtube.com/watch?v=575M-LKz6zs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem si rikal, kaslu na to, obetuju nejakej cas z race a tu challenge radsi dodelam ted, at se pak nemusim rozptylovat - a z 12 shore map jsem udelal 7 nexus bossu killy behem pul hodiny, dokonce jsem do nich musel lezt pres ctrl+enter, bo tam ta predchozi zona jeste vzdycky byla :-)) Bohuzel ale nefunguje nechat si o mistnost pred portal, resp. na mape ten portal byl kdyz jsem tam dobehnul znova, ale v centru nexusu se neukazoval, skoda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobre vypadaji ty inkubatory do itemu
    ten cyclone v traileru jako vypada neuveritelne, ten jsem nehral spoustu let no :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A je to venku.
    Cyklon vypadá super :) Už vím co pojedu :D Ale ne, oni ještě vypustí tunu věcí čím to všechno změní..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: Legion Official Trailer and Developer Commentary
    https://www.youtube.com/watch?v=o5cA2GvES2w&feature=youtu.be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam