• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    SKUNK23: je to o psychologii barev, sazeji na jistotu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A víte co? Mě se to líbí a jsem po dlouhý době zase nahajpovanej.

Dokonce jsem si vzal dovolenou na pondělí a úterý, protože o víkendu jsem mimo internety. :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: GGG ma na tu fialovou asi nějakou úchylku.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky mi prijde ze to ma slusnej potencial - uvidis jestli chces div karty, nebo uniqy nebo curency a po tom pujdes.. Uvidime jaky to bude az to zkusim. Treba to bude pecka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: i kdyby byl legion uplne totez co breech, tak mi prijde super to, ze si vyberes s cim budes bojovat, v breechi je to cele o nahode co spawne, a navic muze byt spawnuty na takovem miste, kdy z nej nic nevyrazis. Coz mi prijde, ze oboji legion resi...
    EXI
    EXI --- ---
    ad posledni ligy, trochu rant, sorry :]

betrayal se mi ze zacatku libil, ale ted ty encountery v mapach primo nesnasim; nekolik "bossu" te najednou znicehonic prepadne a oneshotuje v mape, kterou bys jinak dal uplne v pohode vc. klasickyho bosse; diky tomu, ze ten encounter byva casto uprostred bitevni vravy, jsi nemel moc sanci videt "telegraphed" utoky; unveilovani itemu je docela pruda, zvlast kdyz to jeste zpomalili; co jsem cetl, tak dost lidi, kdyz zjisti ze maj betrayal v mape, tu mapu proste preskoci; a schovani crafting receptu na 6l nekam hluboko do delve me docela nastvalo, protoze na ssf ten recept pouzivam a za celou synthesis ligu jsem ho nenasel (takze 4k fuse -> 1x6L)

synthesis jsem nemel ze zacatku rad, ale ted si myslim ze je to jedna z nejlepsich a nejoriginalnejsich lig. na zacatku to fakt posrali, zhruba po 2-3 tydnech se to uz dalo hrat v pohode. skoda ze se na to vyprdli a netunili to dal, protoze k dokonalosti stacilo podle me nekolik mensich uprav. pro ssf to bylo fakt dobry, itemy s jednim fractured t1 rollem byly fakt paradni na crafteni.

legion - dalsi breach? a jeste s prodlevnou, kdy mam otagovat monstra se kterymi se chci bit? ne, dekuji.. radsi si dam standard, melee rework mi staci
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Další fialová liga. Hele jsem rád že to není růžový.. ale to je asi tak vše :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    rewardy IMHO vsechno hnus
    maximalne ta aura, ale zase je pres ni prd videt, takze nic

Path of Exile Legion Challenge Rewards
    http://www.youtube.com/watch?v=T9N9OHOFBRI
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Je fakt ze ted je tech efektu na ciste phys vyrazne vic :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A co zatim bylo zverejneny je, ze non-physical dmg bude mit mensi sanci na stun, tj. aspon si jednou zahraju neco s brutalitou zase... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: 1h uz jsem hral, s takovou tou rozsklebenou holi, a nebylo to uplne uspesny jako, dostal jsem se asi jen na 20% sanci na shapera nebo tak neco (ale stunlockoval jsem guardy), plus tehdy byl shaper top content a to dneska uz neni. Takze mam v planu Tidebreaker, teda pokud v changelogu nebude neco, co me odradi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Stunlock s čím? Tidebreaker nebo nejaky 1H kombo?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Já bych rád ten novej cyclone zkusil. Akorát teda čekám až někdo vytheorycrafti nějakej budget OP build :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja chtel jet WO, ale jestli ho ponerfovali, tak to asi nebude dobra volba :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem proklikal zmeny, co zatim jsou, a myslim je to vhodna chvile hrat 2h stunlockera, ktereho jsem minule odlozil

akorat mam o vikendu parbu zrovna jinde, tak holt zacnu az v nedeli vecer, aspon bude equip lacinejsi :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: je už hlášenej. Pokud člověk vyloženě nechaneluje, bude létat méně projektilů a asi i něco sundají číslech imho...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Winter orb
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Po dlouhy dobe se mi podarilo ripnout na vlastni chybu :) super pocit.
    Vyrobil jsem si 20 stacku corrupted blood a nemel nabitou flasku a vypnuty makra :D
    Škoda varunastry, ale byl to fajn pokus :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The Legion news schedule for the week starting June 3 NZT:

:crossed_swords:️ MON: Challenge Rewards
    :crossed_swords:️ TUE: Balance Manifesfo
    :crossed_swords:️ WED: Patch Notes, Item Filters, Passive Skill Tree Data
    :crossed_swords:️THU: 20/20 Gems
    :crossed_swords:️FRI: What to expect at launch and maybe a torrent!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam