• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: doporucim jeden mec a k tomu treba jeden stit. S tim si vystacis az do endgame.
    Hodne zmeni co muze rolnout na zbraních a myslim ze neco jako spectral throw bude zase na koni :D
    Melee to win
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja doufam, ze ty novy low level movement skilly ted prave zrychlej vsechno
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejak se vubec nemuzu rozhodnout co tuhle ligu hrat.
    Asi by to melo bejt nablizko kdyz uz teda bude ten buff.
    Nechci ale podle situace menit gemy.
    Nesmi to bejt ani drahy ( nehodlam mesic setrit na starforge a pod) ale nesmi to bejt ani uplne levny abych mel co zlepsovat.
    Vadi mi kdyz je to pomaly a musi se porad hejbat jen movement skillem.
    Nejaky napady?
    Dlouho me laka vymyslet neco na Glacial hammer, ale asi je dobrej duvod proc to nikdo nehraje...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hmm, urcite? to se mi uprimne nikdy nepodarilo teda, hlavne proto, ze kdyz uz padne i83+ amulet/ring tak ho skoro vzdycky dokazu prodat jako base draz, nemluve o tom, ze ho muzu i craftit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pingpong influence je hlavne docela easy, a nestoji to tolik usili, ja ho mel celou ligu a jen obcas jsem musel opravit kdyz se ctverec moc zmensil. Do toho jako urcite pujdu znova, protoze stejne nemam rad grind uber eldera, kde po par tydnech ligy nepada nic cenneho krome gamble eye a je to hrozna nuda. Teda, pokud na to nebude challenge, to by byla smula... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK
    YORK --- ---
    Aha, už to vidím. Kurnik...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Je to tam, půjde dolů aby to nebyl samohybný build, který nevyžaduje žádnou investici - a s tím naprostou souhlasím. Build, který nemá nic v aurách/minionech by neměl kosit T16 mapy jako když se nechumelí..

Ale hratelné to bude asi pořád.. Uvidíme co na to řeknpou patch notes
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Kde jsi narazil na něco o nerfu Herald of Agony? To jsem zrovna chtěl hrát...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: bude tezsi ho chancnout :D ze by ti padal mit strach nemusis :D

CHA1NDLER: to se pleteš :D WM se používala hodně, na druhou stranu ta druhá marka na frenzy nikdy se spellama nefungovala, takze to asi nevadi..

Tenhle set zmen rozhodne zahybe zavedenymi buildy :D
    EXI
    EXI --- ---
    warlord's mark nebude fachat na spelly.. ja nevim, ale na attack buildu jsem ho snad nikdy nevyuzil. to mohli warlord's rovnou smazat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako ze bude min padat headhunter, to je smutny... jsem si rikal ze mi jich uz padlo zbytecne moc kazdou ligu :-))
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jop, akorát jsem to dočetl.
    Rozjel jsem ještě ve Flashbacku Occultistku s Ho Agony ale už mě synthesys prostě nebavil, tak jsem doufal že si to dám jako starter. No holt ne. Obecný nerf ES (lol), Occultistky obvzlášť zdá se a stějně tak HoAg. No nic, berserk it is...
    Ona asi occultistka bude pořád ok, ale chtěl jsem něco co už bylo op samo od sebe, takhle u toho budu muset přemejšlet, tak možná časem.
    Divám se že v rámci trickstera/obecně nešahli i na konverzi, ale to by asi bylo moc velké sousto. Nicméně vypadá to že ještě méně dostupný Eternity shroud na to určitě bude mít dopad. Už takhle nešel ve flashbacku pod cca 13ex...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra, evilmindi umrou hlady :-(

At the same time, we've lowered Life, Mana and Energy Shield available from Abyssal jewels, and made the highest tier harder to obtain, as again they provided an unreasonable level of survivability for a single jewel slot.

Forum - Development Manifesto - Balance in Path of Exile: Legion - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2512662
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Za me tam ten potencial je, ale jestli zase budes skakat pres port do dalsi oblasti a v te zase do dalsi a v te potkas zase port do dalsi (myslim cesty k bossum) jako ted synthesis tak jako fakt nebudu nadsenej. Nevim jak vas ale skakat do dalsich instancei me proste sere. Abbys a Breach za me zatim neprekonano, vse resis po ceste obcas zabehnes jednu instanci pohoda ale jak to bylo v sythesis me hrozne stvalo. Ve flasbacku sem synthesis ignoroval uplne. Ale samozrejme 100 lidi = 1000 chuti :)
    EXI
    EXI --- ---
    SKUNK23: je to o psychologii barev, sazeji na jistotu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A víte co? Mě se to líbí a jsem po dlouhý době zase nahajpovanej.

Dokonce jsem si vzal dovolenou na pondělí a úterý, protože o víkendu jsem mimo internety. :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: GGG ma na tu fialovou asi nějakou úchylku.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky mi prijde ze to ma slusnej potencial - uvidis jestli chces div karty, nebo uniqy nebo curency a po tom pujdes.. Uvidime jaky to bude az to zkusim. Treba to bude pecka :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: i kdyby byl legion uplne totez co breech, tak mi prijde super to, ze si vyberes s cim budes bojovat, v breechi je to cele o nahode co spawne, a navic muze byt spawnuty na takovem miste, kdy z nej nic nevyrazis. Coz mi prijde, ze oboji legion resi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam