• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Multistrike bude teď hodně dobrej. Každej třetí útok bude dvojnasobnej, to se vyborne kombi s dalsima suportkama :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Frenzy! :O

"Now deals 5% more attack damage per Frenzy Charge (previously 5% increased)."
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    no ja teda nevim :(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Melee damage is now treated as having dealt +25% damage for the sake of calculating Stuns.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak ono to nemusi bejt spatny vubec, zase trva dyl... ale uz to asi nebude na lvl 1 cwdt do kazdyho buildu
    YORK
    YORK --- ---
    Nerf Herald of Agony o 37% procent, heh. To the ground, baby. Takže zase nevím, co budu hrát. Ach jo :\
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: koukam v changelogu jak shaper tak elder influence ted pridavaji spoustu dalsich monster a expu, takze to bude jeste vyhodnejsi nez bylo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ooo, za zana mod na corrupt mapach uz se neplati extra vaal, bozi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: divine vessel is now 1x1 item!!!! :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: taky prd

MRORANGE: pekne s tim zamichali, ted jsem jeste nerozhodnejsi nez vcera :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz jsou vylosovany odmeny
    nemam nic :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: stiham jen ctrl+f na stun, ale zatim dobry :-) i kdyz nechapu proc zrovna Barrows boss dostal stun imunitu, wtf?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo jenze kdyz uz nekde udelam permanentni shaper-elder influence, tak to logicky bude moje eldernuta T16 ze jo :-)

Pul mega na shapera je dost.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Něco na čtení po ránu :)
    Patch notes
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: doporucim jeden mec a k tomu treba jeden stit. S tim si vystacis az do endgame.
    Hodne zmeni co muze rolnout na zbraních a myslim ze neco jako spectral throw bude zase na koni :D
    Melee to win
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja doufam, ze ty novy low level movement skilly ted prave zrychlej vsechno
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejak se vubec nemuzu rozhodnout co tuhle ligu hrat.
    Asi by to melo bejt nablizko kdyz uz teda bude ten buff.
    Nechci ale podle situace menit gemy.
    Nesmi to bejt ani drahy ( nehodlam mesic setrit na starforge a pod) ale nesmi to bejt ani uplne levny abych mel co zlepsovat.
    Vadi mi kdyz je to pomaly a musi se porad hejbat jen movement skillem.
    Nejaky napady?
    Dlouho me laka vymyslet neco na Glacial hammer, ale asi je dobrej duvod proc to nikdo nehraje...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hmm, urcite? to se mi uprimne nikdy nepodarilo teda, hlavne proto, ze kdyz uz padne i83+ amulet/ring tak ho skoro vzdycky dokazu prodat jako base draz, nemluve o tom, ze ho muzu i craftit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pingpong influence je hlavne docela easy, a nestoji to tolik usili, ja ho mel celou ligu a jen obcas jsem musel opravit kdyz se ctverec moc zmensil. Do toho jako urcite pujdu znova, protoze stejne nemam rad grind uber eldera, kde po par tydnech ligy nepada nic cenneho krome gamble eye a je to hrozna nuda. Teda, pokud na to nebude challenge, to by byla smula... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam